Net als alle anderen gedupeerden: 2 wkn geleden schoenen bestelt en meteen via iDeal betaald. afgeschreven van de rekening in de hoop dat de Track & Trace spoedig zou komen. Ik ben nu 3 e-mails naar d... Leggi di più
15 maart schoenen besteld. Niet geleverd tot op heden.. Hoofdkantoor gebeld, proshoes is onder curatele gesteld, 18000 schoenen besteld afgelopen weken vanwege hoge korting, dus lopen ze 2weken achter... Leggi di più
Ik heb hier een paar Converse All-Stars gekocht die ik bijzonder weinig heb gedragen. Helaas viel de zool van de linkerschoen er na een tijdje uit. De klantenservice van Pro-Shoes bood mij toen een ko... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het is erg prettig zoeken met de uitgebreide filterfunctie. Met de prijsbalk kan je precies aangeven hoeveel je product mag kosten, super handig. Mijn schoenen werden zoals beloofd de volgende dag bez... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Sportieve, casual schoenen van heel veel merken. Nike, Adidas, Puma, Le Coq Sportif, Asics, Onitsuka Tiger, Reebok, Lacoste, Quick, Cruyff, Gravis, Converse... Sneakers for everyone!
Paesi Bassi
- www.pro-shoes.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Bestelling netjes de volgende dag bezorgd, zoals het gewoon hoort
prima site, snelle levering en service, top
adidas sportschoenen hebben we online besteld. De volgende dag al in huis. Helaas de maat was te klein. Daarop hebben we een maat groter besteld en ook deze de volgende dag in huis. Bij Scapino de kleinere maat teruggestuurd. Wij vinden de service, snelheid en duidelijkheid geweldig. Wij gaan zeker vaker hier schoenen bestellen.
Prima bestel en retour procedure
Twee paar sneakers besteld in verschillende maten, de bestelling was op de aangegeven dag geleverd op het Intreza afleverpunt. Een van de twee maten teruggestuurd, via hetzelfde Intreza punt.
Snelle service, goed assortiment
Pro biedt een goed assortiment voor een schappelijke prijs. De DHL track and trace werkt naar behoren en de levering kwam sneller dan verwacht. Zal de volgende keer dat ik schoenen nodig heb, zeker weer bij Pro beginnen
Snelle en adequate levering
Schoenen besteld. In de winkel 2e paar 50%, op de website dezelfde actie!. Via track & trace het proces kunnen volgen. Ging allemaal prima, op tijd ontvangen, goed verpakt. Achteraf betaling ook prima geregeld.
Lekker achteraf betalen zonder gedoe!
Netjes en snel geleverd,achteraf betalen geen probleem, wel zo vertrouwd!
Snelle service!!
Snelle service
Mijn dochter helemaal blij met haar nieuwe Adidas sneakers!
Heel blij met de snelle levering.
Ik wilde 2 dagen voor mijn city trip toch graag nieuwe sneakers aanschaffen i.v.m. het vele lopen. Natuurlijk vind je op zo'n moment dan niets naar je smaak in de winkel. Toen 's avonds net voor 10en een paar adidas sneakers besteld bij pro-shoes.nl op hoop van zegen. Ik moest de volgende dag de hele dag werken, dus zou nooit een pakketje in ontvangst hebben kunnen nemen. Daarom was ik dan ook erg blij dat ik ze kon laten leveren bij een intreza shoe point vlakbij mijn werk en ze zelf kon ophalen in de lunchpauze. Heb er op vakantie veel plezier aan beleefd. Nu nog steeds trouwens, draag niets anders meer.
toffe adidas sneakers
Zit alsof ik ze niet aan heb. zijn flitsend, vrolijk en fris.
Na de beoordeling van velen en jullie snelle levering, is dit het resultaat
Artikel naar tevredenheid, bezorging te laat
Bestelprocedure is prima en heel overzichtelijk.
Had mijn NIkes echter NIET de volgende dag in huis maar een dag later.
Let op bij bezorging op werk: er wordt ook ´s avonds na 21u nog bezorgd.
Prima winkel, goed aanbod en redelijk snel geleverd
Converse sneakers besteld op pro-shoes.nl. Goed aanbod en aardige prijzen. Ook de mogelijkheid om te kunnen retourneren bij een Intreza shoepoint (in mijn geval Scapino) is erg handig. Heb de sneakers teruggebracht bij Scapino omdat ze te klein waren.
De kortingscodes werkten alleen niet (voor gratis verzending en de kortingscode ontvangen in de mail). Hopelijk werkt dat volgende keer wel.
Lekker shoppen vanuit mijn luie stoel
Heel lang op internet gespeurd naar een bepaald model sneakers, en uiteindelijk mijn maat online gevonden op PRO.nl. Binnen twee dagen thuis bezorgd, helemaal TOP!!
prima levering keurig op tijd
Super makkelijk allemaal. Bestellen volgende dag al geleverd door dhl
Levering geannuleerd, heel lang wachten op geld retour
De levering van de Adidas superstar is geannuleerd door een voorraadfout. Kan gebeuren,al is het niet wenselijk, maar dat je dan vervolgens een mail krijgt dat het geld binnen 10 werkdagen terug wordt gestort is zeer slechte service. Nu 8 dagen later nog geen geld retour, als je niet kunt leveren, heb dan in ieder geval het fatsoen om het geld gelijk te retourneren.

Vaag
Ik heb gister avond voor 10 uur een paar schoenen besteld, en nog steets geen bevestigs mail gehad. Nu weet ik dus ook niet wanneer ik mijn schoenen kan ophalen. Zeer onhandig.

Vrees t ergste
Heb vanavond schoenen besteld. Alles ging goed, totdat ik later op deze avond een mail kreeg met een traceercode. Deze ingevoerd op de leveringssite van DHL, doet ie 't niet. Afgaand op andere beoordelingen vrees ik dat ik m'n schoenen dus morgen ook niet zal ontvangen, verdomme..

Adidas Superstar dochter
Uitstekend! Ik heb 2 paar adidas sneakers besteld, voor mijn beide dochters. Bestellen via internet was makkelijk en snel. Levering was de volgende dag al! Ik ben zeer tevreden.
Teleurstellend
Mijn moeder heeft eergister voor mij schoenen besteld (adidas superstar) en ze zouden gisteren aankomen, ze zijn niet gekomen en kon het pakketje niet volgen want was geen geldig track en trace nummer en was geen informatie over het pakketje.
Ik vind het erg teleurstellend dat er word aangegeven dat je ze de volgende dag in huis hebt, mits je ze voor 22:00 hebt besteld.
Prijs dit ook niet aan als het niet waar is.

Perfect, 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Twee paar sneakers besteld waarvan ik 1 paar geretourneerd heb in een PRO-shop wat verzendkosten scheelt.
Afterpay service en lage verzendkosten 👍.
slecht,geen schoenen ontvangen!!!
Na een week dagelijks bellen en mailen,geen schoenen geleverd.Je wordt ook niet vlgs. afspraak teruggebeld.bestel nooit meer....

Risposta di Pro Shoes
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.