Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Det har været en fornøjelse at arbejde med Printsign ifm. vores logoer og indretning. Fleksible og venlige samt tålmodige med kunder som ikke altid har klar vision om hvad de ønsker til at starte... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Professionel service, effektive og giver gerne en ekstra hånd. Som bureau har de min varmeste anbefaling. Jeg fik lavet folie på en kundes vogn og da kunden pludselig ville have lidt mere end... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di stampe e segnaletica
  2. Negozio di striscioni
  3. Negozio di arredi e di design d'interni
  4. Stampante digitale
  5. Negozio di poster

Scritti dall'azienda

Printsign A/S - Din Partner i Visuel Skiltning og Reklame Med mere end 25 års erfaring er Printsign A/S en førende leverandør inden for skiltning og visuelle løsninger. Vi tilbyder produktion både i Danmark og udlandet og har vores egne anlægsmaskiner samt dedikerede montage teams. Vores ekspertise spænder bredt og inkluderer: Visuel skiltning og LED facadeløsninger Skilte og butiksfacader Flatbed print Bilreklame Banner- og byggepladsskilte Folieløsninger, herunder lyddæmpende, smartfilm og solfilm Systemskilte Akustik billeder Laserskæring, gravering og fræsning LED løsninger Hos Printsign håndterer vi hele processen fra produktion til levering og montering, så vores kunder får den komplette løsning til deres visuelle kommunikationsbehov.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Vi har samarbejdet med Printsign i…

Vi har samarbejdet med Printsign i omkring 10 år, og vi kan ærligt sige, at de er 100% pålidelige. Hver gang har de leveret præcis det, vi har aftalt – uden fejl og uden problemer. Kommunikation er klar, teamet er professionelt og engageret, og resultatet har altid været i top. Kan varmt anbefales. ⭐⭐⭐⭐⭐

21 aprile 2026

Kære Viorel

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse.
Tusind tak for det gode samarbejde gennem de sidste 10 år.

Vi sætter stor pris på jeres tillid og er stolte over at have jer som kunder.

No1 in DK 100%

27 aprile 2026

Kære Entreprise

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på.
Vi er glade for din feedback, og vi kan kun være enige 🙂

Valutata 5 stelle su 5

Det har været en fornøjelse !

Fleksible og venlige samt tålmodige med kunder som ikke altid har klar vision om hvad de ønsker til at starte med :-)

Tak for den gode service.

24 aprile 2026

Kære Murtada

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de pæne ord.
Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer om både logoer og indretning, og vi er glade for, at I har oplevet os som fleksible og imødekommende i processen.

Hos Printsign A/S sætter vi stor pris på jeres feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde en super god oplevelse med…

Vi havde en super god oplevelse med Printsign i forbindelse med folieringen af et butiksvindue – resultatet blev virkelig flot.

6 ottobre 2025

Kære Amanda

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os, at du havde en god oplevelse med os, og at du er tilfreds med resultatet af folieringen. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og håber at få lov til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Shabnam og hans team har igen leveret

Shabnam og hans team har igen leveret. Under en uge efter forespørgsel hænger materialet på vores gavl.
Top service og kvalitet.

28 agosto 2025

Kære Nicolaj
Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores team, og at materialet kom hurtigt op på plads.

Det betyder meget for os, at både service og kvalitet lever op til dine forventninger. Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang!

Teamet hos Printsign A/S

Highly Recommended!

We recently commissioned Printsign A/S to install foil wraps inside the elevators at one of our hotels, and the results exceeded our expectations. The team was professional, efficient, and detail-oriented throughout the entire process. The finish is flawless, with clean lines and a high-quality look that perfectly matches our design vision. Communication was smooth from start to finish, and the installation was completed on time without any disruption to our operations.

2 giugno 2025

Hi Alexander,
Thank you so much for your wonderful feedback!
We’re thrilled to hear that the elevator wraps met – and even exceeded – your expectations. It’s always our goal to deliver a flawless result while making the process as smooth and disruption-free as possible. We truly appreciate your trust in us and look forward to working with you again on future projects.

Best regards,

Super behandling

Super behandling! Vi bruger tit Printsign i forbindelse med vores arrangementer og det er altid leveret til tiden og i super kvalitet. Personalet er søde og har god tid til lige at hjælpe med at finde den rigtige løsning.

11 agosto 2025

Hej Rune
Tusind Tak for denne flotte anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, leveringstiden og vores service. Det betyder meget for os at kunne hjælpe jer godt på vej med jeres arrangementer – og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Venlig Hilsen

Kan varmt anbefales!

Jeg kom i kontakt med Shabnam, da jeg havde en forespørgsel på nogle specialmål, samt materiale til to skilte, som skulle hænge på en høj søjle.

Shabnam var utrolig god til at vejlede, samt hurtig til at svare på mine (mange) mails.

Hurtig og nem levering.
Alt i alt en super god oplevelse med vejledning, flot resultat, hurtig levering og god kundeservice.

Kan varmt anbefales!

25 giugno 2025

Kære Freja,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder rigtig meget for os!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at både vejledningen, leveringen og det færdige resultat har levet op til dine forventninger. Shabnam og resten af teamet sætter stor pris på dine pæne ord.

Du er altid velkommen hos os igen!

Valutata 5 stelle su 5

God service og godt samarbejde med dem

God service og godt samarbejde med dem. Vi har fået leveret skilte, wallstickers og plakater i ramme til vores kontor og vi er super tilfredse med kvaliteten af det hele. Kan kun anbefales!

24 giugno 2025

Kære Bahar,

Tusind tak for din flotte kommentar og de 5 stjerner – det betyder meget for os!

Vi er glade for, at I er tilfredse med både service og kvalitet, og det har været en fornøjelse at levere akrylskilte, wallstickers og plakater til jeres kontor.

Vi ser frem til at samarbejde med jer igen i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk samarbejde med Print Sign – fleksible, hjælpsomme og høj kvalitet!

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Print Sign i forbindelse med branding af vores display køleskab – og kunne ikke være mere tilfreds!

Hele processen har været præget af høj professionalisme, fleksibilitet og en imødekommende tilgang. Teamet hos Print Sign har været utroligt hjælpsomme og lydhøre overfor vores ønsker, og de har leveret et slutresultat i absolut topkvalitet.

Jeg sætter stor pris på deres engagement og det flotte håndværk, og vi kan varmt anbefale Print Sign til andre, der har brug for en pålidelig og dygtig samarbejdspartner inden for visuel branding.

Tak for et rigtig godt samarbejde!

20 giugno 2025

Kære Singapore Airlines og Aisha,

Tusind tak for jeres flotte kommentar – det glæder os virkelig, at I har været tilfredse med samarbejdet og resultatet!

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer om branding af jeres displaykøleskab, og vi sætter stor pris på jeres tillid og det gode samarbejde.

Vi står naturligvis klar igen, når behovet opstår.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har brugt Printsign til mange…

Vi har brugt Printsign til mange opgaver i de sidste 15 år, super professionel og flotte produkter med gode kvalitet, altid god service. Mvh Ye sushi

19 aprile 2025

Kære Ye Sushi og hele holdet,

Tusind tak for jeres fine kommentar – og ikke mindst for jeres loyalitet gennem de sidste 15 år. Det betyder enormt meget for os, at I gang på gang vælger Printsign til jeres opgaver.

Stort tillykke med jeres nye, flotte forretning på Amager! Det glæder os, at vi igen fik lov at bidrage med skilte og visuel identitet – og vi synes også selv, det blev rigtig godt!

Vi ser frem til mange flere spændende projekter sammen.

Valutata 5 stelle su 5

Godt håndværk og fantastisk service

Jeg har brugt Printsign til montering af i alt 5 LED-facadeskilte samt folie på vinduer på butikker. Hver evig eneste gang har jeg fået besøg af de absolut sødeste gutter, der har meget stor respekt for deres kunder. De udfører et fuldstændigt pletfrit arbejde. Er der nogle udfordringer med eksisterende facade/mur, løser de det på stedet, så den nye facade tager sig perfekt ud, sidder tæt og pænt. Mine aller største anbefalinger gives hermed til PrintSign.

3 aprile 2025

Kære Nael,
Tusind tak for endnu engang at vise os tillid – det betyder meget for os at få lov til at levere skiltningen til jeres 5. butik! Vi sætter stor pris på jeres anbefalinger og det gode samarbejde.

Printsign Teamet

Stor anbefaling!

Vi fik lavet diverse print materialer af Printsign til en pop-up shop, med tight deadline. Printsign var hurtige og servicemindede, og resultaterne var ligeledes tiptop. Vi vil helt sikkert bruge Printsign igen.

17 settembre 2024

Kære Keisha
Tusind tak for de fine ord – det glæder os virkelig at høre, at både service og resultater levede op til forventningerne, især med den stramme deadline. Vi ser frem til at hjælpe jer igen næste gang!

Printsign Team

Valutata 5 stelle su 5

Excellent service and high quality Job…

Excellent service and high quality Job .They satisfy any request that customers can have.

12 settembre 2024

Dear Alkiviadis,

Thank you so much for your kind review! We are thrilled to hear that you are satisfied with both the service and the quality of our work. It's always our goal to meet every customer's request, and we're glad we could meet yours.

Best regards,

5 stjerner er for lidt..

5 stjerner er for lidt..

Fik lavet skiltning hos Printsign. Jeg må sige at jeg er enorm overrasket over hvor pænt det er blevet- og ikke mindst har kommunikationen været top. Shabnam er mega rar som menneske og imødekommende. Derudover har Shabnam virkelig styr på hvordan skiltningen skal være ift. farvevalget. Ekspertisen er på top! Tusind tak Shabnam.

2 settembre 2024

Kære Ismail,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du er så tilfreds med resultatet af skiltningen, og at kommunikationen har været i top. Vi lægger stor vægt på at sikre, at farver og design sidder lige i skabet, så vi er glade for, at du oplever ekspertisen på topniveau!

Valutata 5 stelle su 5

Godt håndværk suppleret af god, fleksibel service og selvtænkende team.

Printsign laver først og fremmest et smukt arbejde helt ned i detaljen. Hertil kommer en meget fornem og personlig service samt stor fleksibilitet ift. at vi - som indkøbere - ikke altid er 100% tjekkede. Printsign løser opgaven og bruger indersiden af hovedet.

4 settembre 2024

Kære Henrik,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du sætter pris på både vores håndværk og service. Det er netop vores mål at levere smukt arbejde med øje for detaljerne, og samtidig være fleksible og tænke selvstændigt for at gøre processen så let som muligt for vores kunder.

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde!

Valutata 5 stelle su 5

Vi har altid brugt PrintSign til vores…

Vi har altid brugt PrintSign til vores forretninger og vi er ALDRIG blevet skuffet.
Servicen er uovertruffen og de leverer altid og til tiden!

16 luglio 2024

Kære Julius,

Mange tak for jeres tillid og for at bruge os til alle jeres forretninger. Vi er glade for at leve op til jeres høje forventninger! Hos os er det vigtigt, at service, kvalitet og pris altid er i top, og at levering sker til tiden.

Valutata 4 stelle su 5

Et forsat solidt samarbejde...

Vi har et solidt samarbejde med printsign igennem over 12 år og det forsætter. God kommunikation, god kvalitet og gode priser.

11 giugno 2024

Kære Gear Up Tactical,

Tak for jeres fine anmeldelse og for et fantastisk samarbejde gennem de sidste 12 år. Vi sætter stor pris på det og glæder os til mange flere år sammen!

Valutata 5 stelle su 5

Thanks for the great work!!

Thanks for the great work! We do several projects every month in DK with Printsign and I love working with them. It's always a pleasure as they are efficient, nice and full of ressources.

5 giugno 2024

Hey Capu

Thanks for the nice review, we appreciate it and look forward to the good cooperation.

Best regards
PrintSign A/S - team

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più