Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi har samarbejdet med Printsign i omkring 10 år, og vi kan ærligt sige, at de er 100% pålidelige. Hver gang har de leveret præcis det, vi har aftalt – uden fejl og uden problemer. Kommunikation er kl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det har været en fornøjelse at arbejde med Printsign ifm. vores logoer og indretning. Fleksible og venlige samt tålmodige med kunder som ikke altid har klar vision om hvad de ønsker til at starte... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Professionel service, effektive og giver gerne en ekstra hånd. Som bureau har de min varmeste anbefaling. Jeg fik lavet folie på en kundes vogn og da kunden pludselig ville have lidt mere end... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har brugt Printsign til montering af i alt 5 LED-facadeskilte samt folie på vinduer på butikker. Hver evig eneste gang har jeg fået besøg af de absolut sødeste gutter, der har meget stor respekt f... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di stampe e segnaletica
  2. Negozio di striscioni
  3. Negozio di arredi e di design d'interni
  4. Stampante digitale
  5. Negozio di poster

Scritti dall'azienda

Printsign A/S - Din Partner i Visuel Skiltning og Reklame Med mere end 25 års erfaring er Printsign A/S en førende leverandør inden for skiltning og visuelle løsninger. Vi tilbyder produktion både i Danmark og udlandet og har vores egne anlægsmaskiner samt dedikerede montage teams. Vores ekspertise spænder bredt og inkluderer: Visuel skiltning og LED facadeløsninger Skilte og butiksfacader Flatbed print Bilreklame Banner- og byggepladsskilte Folieløsninger, herunder lyddæmpende, smartfilm og solfilm Systemskilte Akustik billeder Laserskæring, gravering og fræsning LED løsninger Hos Printsign håndterer vi hele processen fra produktion til levering og montering, så vores kunder får den komplette løsning til deres visuelle kommunikationsbehov.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Akustikbilleder med eget motiv

Akustikbilleder med eget motiv. Veludført, god service og frem for alt... dæmper lyden effektivt.

4 giugno 2024

Kære Michael,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at akustikbillederne både er flotte og virker efter hensigten. Din tilfredshed betyder meget for os.

De bedste hilsner,

Hasteopgave

Vi kontaktede firmaet kl. 11.30, da vi havde en hasteopgave med labels til en ny maskine.
2 timer senere var opgaven klar til afhentning
Unik service, godt resultat og en anbefaling værdig

3 aprile 2024

Kære Anne,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at vores service i en hastesituation gavnede jer. Din tilfredshed betyder meget for os.

De bedste hilsner,

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fået lavet skiltning hos…

Jeg har fået lavet skiltning hos Printsign- og jeg må indrømme at jeg virkelig er overrasket over hvor smukt og pænt det er blevet! Shabnam har været mega grundig med at forklare om forløbet og har sat sig ind i hvordan skiltningen skulle se ud. Derudover har hun lavet flere eksemplarer med farvevalg hvor alle var virkelig flotte. Der bliver taget hånd om din sag og du vil ikke føle dig usikker under forløbet. Jeg vil helt klart anbefale Printsign til alle! Jeg ville ønske, at jeg kunne give 10 stjerner til Printsign! Atter tusind tak til Shabnam og hendes dygtige team! I er de bedste!

20 luglio 2023

Kære Büsra

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det sætter vi stor pris på.

De venligste hilsner

Valutata 5 stelle su 5

Super god og hurtig service

Vi hastebestilte et stort gavekort til tryk, som skulle leveres samme dag som bestillingen blev lavet. Dette klarede Printsign fluks og alt så perfekt ud til trods for ferieperiode.

29 giugno 2023

Hej

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse.
Det sætter vi stor pris på.

Vi ser frem til at samarbejde med jer igen i fremtiden.

Fuld tilfredshed

Printsign har netop opsat faccadeskilt på vores bygning. De har være meget tålmodige med os omkring skitser og rettelser og resultatet er perfekt.

Der har været fuldstændig styr på hele processen, lige fra produktion til opsætning.

Mandskabet der stod for opsætningen af vores 3 meter høje logo, var meget professionelle med monteringen. Der er ikke et gram borestøv tilbage.

Flot arbejde.

21 febbraio 2023

Kære Tim,

Tusind tak for din flotte og detaljerede kommentar – det er virkelig værdsat!

Vi er glade for, at I er tilfredse med både processen og resultatet. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer – også selv når det skulle gå stærkt 😊

Send endelig både haste- og ikke-hasteopgaver – vi og teamet står altid klar!

Der er hurtig service

Der er hurtig service, ens behov bliver mødt til fulde og de levere når de siger de gør.

Jeg er glad for at arbejde sammen med Printsign og Shabnam

14 febbraio 2023

Kære Sebastian,

Tusind tak for din fine kommentar – det betyder meget for os!

Både Shabnam og hele teamet hos Printsign sætter stor pris på samarbejdet med dig, og vi glæder os til mange flere opgaver sammen.

Valutata 5 stelle su 5

Super service og den bedste kvalitet..

Super service og den bedste kvalitet..
Virkelig god kundeservice

5 settembre 2022

Kære Samih,

Tusind tak for din flotte kommentar – det glæder os virkelig at høre!

Af hjertet tak fra hele holdet hos Printsign – vi sætter stor pris på din ros og ser frem til at hjælpe dig igen.

Dygtigt firma!

Vi har efterhånden benyttet Printsign til mange opgaver og hver gang har de løst dem sublimt. De er gode til at komme med ideér og forslag, som man ikke lige selv havde overvejet samt er åbne/lyttede overfor kunden. De arbejder hurtigt og deres arbejde kan man ikke sætte en finger på.

Stor anbefaling herfra, hvis man vil have løst en opgave hurtigt, professionelt og dygtigt

9 settembre 2022

Top kvalitet og service

Som altid leverede Printsign en perfekt kundeoplevelse fra start til slut. Hurtig tilbudsskrivning, kvalificeret feed back på filer, hurtig udførelse og perfekt kvalitet. Og prisen? Den er konkurrencedygtig!

7 settembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Hold nu op hvor er de top…

Hold nu op hvor er de top professionelle. Jeg skulle åbne en butik og var meget bagud. Så det vigtigste prioriterede jeg til sidst, hvilket var min skiltning. De var så venlig at hjælpe mig og fik lavet en ekstrem hurtig behandling. Virkelig dygtige. Både servicen, kvaliteten og deres design er lige i øjet..

Masser af ros herfra..

bullers ruller

26 giugno 2021

Kære Bullers Ruller

Tak for den fine anmeldelse.

Fantastisk service

Fantastisk service, priser og leveringstid. Har absolut været en fornøjelse, og det er ikke sidste gang vi bruger PrintSign.

10 giugno 2021

Tak for de fine ord.

PrintSign Team

Stærk anbefaling

Stærk anbefaling
Jeg har handlet hos Printsign i flere år og har kun gode ting at sige. God kvalitet, hurtig levering og venligt personale. En sand fornøjelse!

7 maggio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Gamle analoge fotos i flotte nye…

Gamle analoge fotos i flotte nye rammer.
Ejeren Shabnam Iqbal var deltagende, hjælpsom og havde gode og kreative ideer og løsninger, da jeg kom med mine gamle analoge fotos og ville have dem forstørret og sat op i store rammer på 60x40 cm. De blev lynhurtigt redigeret og tilskåret og i løbet af en uge var de sat op på 10 mm. skumplader med UV print og med sorte aluminiumslister. Et flot resultat af 40 år gamle fotos og alt til en fornuftig pris.

7 maggio 2021

Kære Jan ...
Tusind tak for din fine anmeldelse og søde ros.

Valutata 5 stelle su 5

UG til PrintSign fra en meget tilfreds kunde

Hos PrintSign kan man altid forvente professionel og hurtig betjening. Selv i pressede situationer og med urimelige deadlines, levere de til UG!

PrintSign får de største anbefalinger herfra.

Anja Hansen
Graphic Designer & Brand Manager

CLUBTAN

5 maggio 2021

Risposta di Printsign A/S

Tusind tak for den fine anmeldelse :)

Professionelt firma.

Hurtig service, meget professionelle syntes de gode til at komme med ideér til ens virksomhed.
Kvaliteten er i top og syntes deres priser er helt fair.

27 maggio 2020

Risposta di Printsign A/S

Vi takker for anmeldelsen.

PrintSign teamet

Top Service i akut situation

Manglede akut hjælp til print af Banner og Roll up banner og blev anbefalet PrintSign. Det har jeg ikke fortrudt.
Der har simpelthen været super top service og imødekommenhed lige fra første samtale.
De lavede alt jeg skulle bruge indenfor 24 timer i super flot kvalitet og reddede hele min Messe.
1000 tak for at træde til efter at være blevet brændt af uprofessionelt firma.
Jeg vil hermed bruge jer fremover til alt print jeg har brug for. 🙏

28 ottobre 2019

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più