Geweldige service!!!
Midden in de nacht besteld en de volgende middag al in huis.
Ik was aangenaam verrast.
Midden in de nacht besteld en de volgende middag al in huis.
Ik was aangenaam verrast.
Vreselijke ervaring met Princessdekbedden. Hoofdkussens besteld die ik toch weer retour wilde doen naar hen. Ipv de hoofdkussens per ongeluk kussenslopen van een andere partner van Bol naar hen geretourneerd. En de hoofdkussens van hen dus naar de afzender van de kussenslopen. Na het foutje vroegen ze mij dus om verzendkosten van 7 euro te betalen zodat ze het pakketje kussenslopen weer naar mij kunnen retourneren. Deze betaald alleen blijkt dat het pakketje niet is ontvangen door PostNL. Post NL gebeld en zij gaven aan dat alleen de afzender (dus in dit geval Princessdekbedden) een onderzoek kan starten naar de vermissing van het pakketje, aangezien Princessdekbedden aangeeft het pakketje toch echt verstuurd te hebben naar PostNL. Princessdekbedden wilde na meerdere mails (want telefonisch is er geen contact mee te krijgen) met het verzoek aub een onderzoek te starten niet meewerken. Ze gaven immers aan dat het pakketje niet meer in hun bezit was. Uiteindelijk Bol benaderd hierover, waarna zij mij de kosten van de kussenslopen hebben overgemaakt en de 7 euro die ik Princessdekbedden had betaald voor de verzendkosten als tegoedbon hebben gegeven aan mij, aangezien ze deze kosten niet terug konden betalen. Bol gaf aan dat Princessdekbedden mij helemaal geen verzendkosten hoorden te vragen en zij het verkeerd pakketje kosteloos naar hun magazijn had kunnen sturen. Dus voor Bol was het ook de vraag waarom zij mij toch voor verzendkosten hadden gevraagd terwijl dit niet nodig was.
Daarnaast uiteindelijk toch het goeie product (hoofdkussens) naar Princessdekbedden gestuurd, waarna ze er erg lang over deden om mijn retour te verwerken en terug te betalen. Pas na contact met Bol hierover hadden ze mijn retour verwerkt. Misschien meer onderzoek nodig naar wie hier daadwerkelijk werken…
op de website aangemeld voor een kortingscode, geen code ontvangen. op de website staat dat je van ma tot vrijdag kunt bellen van 10 tot 18.00u, belde om 17.10u, helaas geen contact mogelijk. dat begint al slecht!!
De dekbedden waren verkeerd geleverd.
Gelijk contact gezocht, werd vriendelijk te woord gestaan.
De heer kwam gelijk met hoe te handelen en bleef steeds contact houden.
Ze hebben geregeld dat de dekbedden terug kwamen en weer geleverd werden.
Ik heb ze nu mogen ontvangen.
Super hoe ze alles hebben geregeld.
Via bol een molton gekocht voor 30cm matras dikte. omvangs naad meet nog geen eens 27 cm en dan moet t nog om het matras heen ook. Ding glijd er direct vanaf.
Gisteren besteld en vandaag reeds geleverd, wij slapen al 25 jaar op zo een onderdeken, zalig warm in de winter en zeer goed voor de rug, ook in de zomer, ik heb nu weer juist hetzelfde besteld, wij kunnen het niet meer missen, maar ons oud was aan vervanging toe na 25 jaar dienst. 😂😂
Ik had via Bol een schapenwollen dekbed gekocht. Het was te groot en zwaar voor mijn fysieke beperking, dus op tijd geretourneerd. De retour werd niet geaccepteerd door een paar haren en een volgens hen en sterke parfumgeur, wat vreemd is, want alles is biologisch. Alsnog vroeg ik om het terug te sturen, zodat ik het retouracceptabel kon maken. Ze hebben het een maand vastgehouden en na telefoontjes van Bol uiteindelijk geretourneerd. Heel het dekbed afgesnuffeld, niks... Een paar haartjes verwijderd. Ik wil het terugsturen en het mag niet, ondanks dat hun klachten niet meer aanwezig zijn! Er is niks meer aan de hand, maar ze blijven voet bij stuk! Nog nooit meegemaakt zoiets.... Totaal klantonvriendelijk.
Via Bol.com bij Princessdekbedden bv een dekbed besteld. Thuis eenmaal geprobeerd in een schone dekbedovertrek en het dekbed teruggestuurd omdat ik het te zwaar vond. Retour geweigerd omdat er haren en vlekken op zaten. Bijzonder, want op mijn dekbed van tien jaar oud zitten niet eens haren en vlekken. Ik krijg het idee dat de foto's die ik ontvind geen foto's zijn van het dekbed dat ik terugstuurde. Geprobeerd tot een oplossing te komen met Princessdekbedden bv. Zonder overleg is echter het dekbed naar mij teruggestuurd. Juridisch gezien heb ik het recht om het dekbed terug te sturen. Hier wordt door Princessdekbedden bv verder niet inhoudelijk op gereageerd.
Al met al een beroerd retourbeleid.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.