Valutata 5 stelle su 5

De levering was top. De fiets was geweldig voor ons zoontje. Helaas na 2 maanden werd de fiets gestolen, 2 weken later weer teruggevonden. Wij blij, ons zoontje iets minder want de accesoires ontbrake... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bij deze wil ik iedereen waarschuwen voor dit bedrijf! Ik heb hier voor mijn dochter een fiets besteld, deze werd netjes de volgende werkdag geleverd. Maar.. de doos werd al op z'n kop gelev... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heb kinderfiets 2Cycle Cargo 16 inch bij Prijskiller gekocht. Prijs 119,95. Stevige en degelijke fiets. Zeer snel bezorgd. Onwijs goed ingepakt. In grote doos en alle onderdelen nog apart in karton ve... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een 18 inch jongensfiets gekocht voor onze kleinzoon zn verjaardag. Netjes en snel geleverd. Zelf even stuurtje en trappers plaatsen...en zelf 2 reflectors erop zetten. Door mijn onhandig... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette
  2. Negozio di accessori per biciclette

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Prijskiller.nl de Grootste, Snelste, Goedkoopste Online fietswinkel van Nederland. o.a. Kinderfietsen, Meisjesfietsen, Jongensfietsen, Omafietsen, Fiets, Fietsen Meisjesfiets, Jongensfiets, Mountainbikes, Mistralbike, Vouwfietsen, Driewieler, Skelter, Step, kinderfietsje, kinderfietsjes, fun2bike. f2b, het bildt, sint annaparochie, enz.

3,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,8

Tutte le recensioni

29 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ongekend slechte dienstverlening!

Dochter kocht step van haar verjaardagsgeld een deze viel binnen 2 maanden op 2 plaatsen uit elkaar. De klantenservice meende vervolgens echter dat door onze eigen schuld was?! Ongekend slechte service en schaamteloze manier van reageren op klanten. Koop hier vooral niet!

2 agosto 2019
Valutata 3 stelle su 5

Weer iets geleerd vandaag. Goedkoop is vaak duur koop.

De fiets zit er mooi uit alleen jammer dat een binnenband vervangen moest worden. Dus hup ff naar de fietsenmaker KAN hij ook direckt de boggel Uit het achterwiel halen en er een koplamp op zetten die wel wil blijven branden !!!!!!
Ik haal hier geen fiets weer ***zooi. Ze moeten een hun leveringen eens gaan checken voor ze hun troep bij de klanten dumpen

14 agosto 2018

Top!

Snelle levering. Fiets zag er super uit. Goed verpakt in de doos. Nog beter dan op de foto! Stuurtje vast maken, trappers er op draaien en klaar was kees!!

9 marzo 2017
Valutata 1 stelle su 5

Zeer slecht onbeschofte klantenservice belabberde kwaliteit fietsen

Koop hier nooit Aub, ik kreeg een fiets losse spaken lege banden, ontbreken schroeven, vieze kratjes, verbogen frame, remsnoeren paste niet. Een grote miskoop de Fietsemaker is ontzettend lang bezig geweest want de 85% montage was amper gedaan. Slechte telefoonservice. Er werd mij via de telefoon verteld dat ik het achterframe zelf maar moest terug buigen. De fietsen zien er leuk uit maar zoals je leest in meerdere recensies die fietsen zijn binnen 6 maanden verroest want zijn niet roestvrij. Een goede fiets voor ouder kind is hier absoluut af te raden. Laat u niet mislijden door de prijs. Zelf retourneren kost geld en als het product dan zogenaamd beschadigd terugkomt kun je zelf opdraaien voor de prijs. Slecht!!

8 marzo 2017
Valutata 1 stelle su 5

Beschadigde artikelen en geen gehoor...jammer.

Snelle levering en hele scherpe prijs. Helaas was de door ons bestelde step erg beschadigd.
Dat kan natuurlijk gebeuren.

Waar onze onvreden vooral in zit is dat prijskiller.nl helemaal niet te bereiken is om tot een oplossing te komen. Er is niet gereageerd op emails, telefonisch kom je in een keuzemenu-dolhof en via hun eigen 'ticket' systeem in de account komen geen reacties.

Jammer. Omdat we de step voor de verjaardag van onze dochter hadden besteld. En prijskiller.nl juist hadden geselecteerd op de postieve reacties over levertijd en kwaliteit.

Wellicht zijn de mensen van prijskiller.nl niet te bereiken omdat ze druk zijn met het posten van valse positieve reacties over zichzelf.

Onze tip: Betaal iets meer en ga voor een betrouwbare partij als Coolblue of Bol.com

Fam. Huijssen

1 marzo 2017

Top!

Houten speelgoedkeuken gekocht, bleek van betere kwaliteit dan we verwacht hadden en is keurig op tijd geleverd.

26 ottobre 2016

Snelle levering. Goede klantenservice

Fiets werd na bestelling vlg dag zo goed als rijklaar geleverd. Helaas bleek er een kleine beschadiging in het zadel te zitten. Prijskiller gemaild met een foto erbij. Direct mail terug gehad dat ze kosteloos een nieuw zadel zouden opsturen. Deze was de volgende dag binnen. :)

19 settembre 2016
Valutata 1 stelle su 5

Slechte kwaliteit "2Cycle Desire Transportfiets 24 inch met voordrager, "2Cycle Fietskrat Roze Klein" en slechte afhandeling klachten

De "2Cycle Desire Transportfiets 24 inch met voordrager" begon binnen enkele maanden overal te roesten en de "2Cycle Fietskrat Roze Klein" verloor zijn kleur binnen enkele maanden. Volgens de klantenservice valt roest niet onder de garantie en op het verkleuren van het kratje werd helemaal niet gereageerd.

4 settembre 2016
Valutata 5 stelle su 5

goed en goedkoop fietsje en step voor de kleinkinderen

Wij zochten een betaalbaar fietsje en step voor onze 2 kleinkinderen van 5 en 7 jaar.Dan ben je bij prijskiller op het juiste adres! Na een mailtje met de vraag over de wielmaten, geschikt voor de kinderen, werden wij zeer uitvoering voorgelicht. We kregen ook binnen een dag antwoord op volgende vragen! Zeer goede service !!! Ook de levering verliep zeer vlot.!

4 aprile 2016
Valutata 4 stelle su 5

Goede en snelle levering!

Dit is de eerste fiets die wij hebben besteld via Internet. Hierbij hebben wij met name gekeken naar de prijs en wat minder naar de kwaliteit. De fiets bevalt tot nu toe (circa 4 weken in gebruik) uitstekend. Uiteraard is het even afwachten hoe de fiets zich houdt na langer te zijn gebruik. Communicatie en levering van Prijskiller waren prima in orde!

22 febbraio 2016

Geweldig

Een fiets gekocht voor me zoontje en de volgende dag als binnen. Was echt handig vooral als je zelf niks kan. Was pas geopereerd aan me schouder. Het was heel handig om alles vast te zetten me dochter van 12 heeft het zelfs gedaan. Echt een goede service me dochter heeft ook nog een nieuwe fiets nodig dus we blijven zeker klant. 👍

20 febbraio 2016
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più