De levering was top. De fiets was geweldig voor ons zoontje. Helaas na 2 maanden werd de fiets gestolen, 2 weken later weer teruggevonden. Wij blij, ons zoontje iets minder want de accesoires ontbrake... Leggi di più
Bij deze wil ik iedereen waarschuwen voor dit bedrijf! Ik heb hier voor mijn dochter een fiets besteld, deze werd netjes de volgende werkdag geleverd. Maar.. de doos werd al op z'n kop gelev... Leggi di più
Heb kinderfiets 2Cycle Cargo 16 inch bij Prijskiller gekocht. Prijs 119,95. Stevige en degelijke fiets. Zeer snel bezorgd. Onwijs goed ingepakt. In grote doos en alle onderdelen nog apart in karton ve... Leggi di più
Ik heb een 18 inch jongensfiets gekocht voor onze kleinzoon zn verjaardag. Netjes en snel geleverd. Zelf even stuurtje en trappers plaatsen...en zelf 2 reflectors erop zetten. Door mijn onhandig... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Prijskiller.nl de Grootste, Snelste, Goedkoopste Online fietswinkel van Nederland. o.a. Kinderfietsen, Meisjesfietsen, Jongensfietsen, Omafietsen, Fiets, Fietsen Meisjesfiets, Jongensfiets, Mountainbikes, Mistralbike, Vouwfietsen, Driewieler, Skelter, Step, kinderfietsje, kinderfietsjes, fun2bike. f2b, het bildt, sint annaparochie, enz.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Erg tevreden
Snel geleverd. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Erg tevreden en meteen nog een loopfietsje besteld. Raad deze site zeker aan.
Snelle levering en goede prijs
Snelle levering en goede prijs - kwaliteit
Wat een geweldig kinderfietsje is dit
Wat een geweldig kinderfietsje is dit. Alles erop en eraan. Onze kleinzoon is er heel blij mee. Hij fietst als een grote jongen in het rond.
Goed product geleverd
Goed product geleverd, tevreden mee en snelle levering! Wordt goed op de hoogte gehouden.
Mooie prijs en snelle levering.
Keurig op tijd geleverd en zeer…
Keurig op tijd geleverd en zeer tevreden over het product !
Voor 15.00h besteld en volgende dag…
Voor 15.00h besteld en volgende dag geleverd
Scherpe prijs,snelle levering.
2cycle cruiser kinderfiets - 12 inch
Levering ging prima. Montagebeschrijving klopt niet bij het fietsje. Daarnaast is de stuurpen voorzien van een afwijkende inbus maat. Als je een standaard inbusset hebt, past dit dus niet. De pedalen zijn niet eenvoudig te monteren. Gebruik een steeksleutel ipv een bahco.
Verder ziet het er leuk uit.
Bestelling was snel geleverd
Bestelling was snel geleverd. Werd goed geïnformeerd.
Snelle levering. prima product ziet er super uit.
Snel geleverd en goed betaalbaar!
Snelle levering en een hele goede prijs-/kwaliteitverhouding in vergelijking met andere online winkels. Zeer tevreden!
Prima ervaring
Prima ervaring. Kinder fiets besteld. Prima prijs kwaliteit, snelle levering, deels in elkaar gezet
Fiets gisteren besteld vandaag binnen…
Fiets gisteren besteld vandaag binnen heel blij met jullie kwaliteit voor je geld
Gewoon geen goede step
Gewoon geen goede step. Loopt aan en remmen sluiten niet goed aan. Zelfs de fietsenmaker kan er niks meer aan doen. Wanneer je alleen maar goed gebruik kan maken vd voorrem, is gewoon gevaarlijk als je flink door stelt en ineens moet remmen.
Prima service
Mooie fiets besteld voor mijn dochter. Maar bij binnenkomst was die beschadigd. Gemaild en binnen een uur antwoord terug. Met wat mooie voorstellen.
Ze dachten echt goed mee. En wouden je niet afschepen. Ik was wat bang voor de bestelling omdat ik toch wat slechte reviews was tegen gekomen maar wij zijn tot nu toe dik tevreden!
Geen contact te krijgen
Een fiets gekocht voor mijn zoontje. Snel binnen maar er was een probleem met de fiets. (Trapper wou er niet op) geprobeerd contact te krijgen maar kregen steeds een (erg kortaf) bandje te horen dat ze het druk hadden en de telefoon niet konden opnemen. En daarna een doei.. lekker droog. Dus als je een probleem hebt kan dat niet opgelost worden. Uiteindelijk maar naar de fietsenmaker gegaan en die heeft het opgelost. Koste ook nog eens extra geld. Ik ga hier in ieder geval niet weer bestellen