Gemakkelijk en snel te boeken alleen bij vragen achteraf is de klantenservice beperkt bereikbaar. Vragen worden ook niet direct beantwoord waardoor je er vaker achteraan moet gaan. Ook het ontvangen v... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De afgelopen 2 zomer vakanties hebben wij ons all inclusieve hotel geboekt via Prettigreizen.nl Alles is soepel en fijn gegaan. Wij zijn tevreden en raden iedereen aan. Het hotel wat wij hebben gebo... Leggi di più
Ik reis al jaren met Prettig Reizen, allereerst vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast ook een hele goede klantenservice die helpt met een pakketreis samenstellen. Ook hebben ze gelij... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Letterlijk doen wat je zegt, zorgen dat mensen Prettig Reizen🍀. Wij gaan met mijn ouders van 90 en 86 een week naar Turkije en dankzij de adequate medewerking van deze organisatie wordt dit de (laats... Leggi di più
U kunt uw vakantie veilig en vertrouwd bij Prettig Reizen online boeken. Sinds 2007 zijn wij als Nederlandse touroperator op de markt en hebben wij heel veel gasten een fantastische vakantie bezorgd. Wij zijn aangesloten bij het Garantiefonds Consumenten voor de Toeristische Sector (GCTS.NL) en Erkend leerbedrijf SBB. Verder werken wij samen met de verzekeringsmaatschappij Allianz Global Assistance. Prettig Reizen heeft in april 2016 twee maal een Zoover Award ontvangen voor zowel de 'beste zonvakantie aanbieder 2016' als de 'meest klantvriendelijke reisorganisatie'.
Scritti dall'azienda

Waterlandlaan 81, 1441 RS, Purmerend, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Goede aanbiedingen tegen aantrekkelijke prijzen.
Voor het reserveren van stoelen in het vliegtuig is een boekingsnummer nodig. Daar moet je altijd om vragen en dan wordt je niet altijd even prettig behandeld.
Van boeken tot terugkomst alles vlekkenloos verlopen!
Ook klantensrrvice is top hebben mij goed geholpen na wat fouten van mij kant met boeken en invullen gegevens. Zeer tevreden !!
We hebben nu de 2de keer op reis geweest via prettig reizen en net zoals de vorige keer was nu ook alles terug in orde!
Voor de 2e keer opnieuw een positieve reiservaring gehad met Prettig Reizen.
Boek hier mijn hotels only al jaren. Altijd goed gegaan met mijn boekingen.
Had een goede deal en het boeken was vrij simpel. Eerder nooit gehoord van het bedrijf, maar alles verliep goed. Zal zeker nog eens prijzen vergelijken en wellicht boeken.
Ze hebben ons in steek gelaten had meer verwacht om kwaliteiten kunnen verbeteren
Heel snelle feedback als je mailtje stuurt.
Ik had probleempje met het boeken van een vakantie, dit hebben ze onmiddellijk manueel opgelost.
Wij boeken al jaren met prettig reizen en altijd heel tevreden van.
Wij plannen onze vakantie al 3 jaar zonder problemen via hier. De klantenservice is erg goed.
Alles was goed geregeld. En de reis was zeer prettig. Alles was verzorgd. En kk raad het zeker aan om bij prettigreizen te boeken.
Ik boek altijd bij jullie. Alles is tot in de puntjes geregeld en een aardig prijsverschil tov andere touroperators!
Al jaren alleen maar via prettig reizen en super tevreden!
Fijne website om te boeken , klantenservice erg vriendelijk!
Zeer betrouwbaar reisbureau! Ze doen er alles aan om je vakantie perfect te laten verlopen. Zowel in Nederland als in Turkije zijn ze goed bereikbaar en altijd bereid om hulp en informatie te geven op je vakantiebestemming.
We hadden een probleem, we belden het nummer dat we kregen en we werden heel snel geholpen. Van hieruit wil ik mevrouw Saskia in Kuşadası via jullie bedanken. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Ik raad jullie aan iedereen aan. Bedankt.