Prestige Watches Sweden AB Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Är otroligt nöjd med mitt första Rolex köp hos Prestige Watches, och allt gick över förväntan. Jag var, som många andra väldigt försiktig med allt göra en såpass dyr beställning online. Men Ch... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Grymt bra service av Christopher. Min 3e affär med han och alltid lika snabb och lösningsorienterad. Alltid kunden i fokus. Håller det han lovar och skicket på klockan är alltid bättre än vad... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har precis sålt en klocka till Prestige Watches Sweden AB. Christopher Nilsson på företaget var förtroendeingivande från start till mål med bra och tydlig information samt väldigt snabba återkopplinga... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Christopher spelade med snabba puckar och gav tydliga svar på mina frågor. Proffsigt men avslappnat bemötande, precis som jag gillar det! Efter ett givande och ett tagande så fanns det till slut en af... Leggi di più

1. Negozio di orologi

Scritti dall'azienda

Välkommen till Prestige Watches! Vi är största aktören i Norra Sverige som köper, byter och säljer exklusiva begagnade armbandsur från Rolex. Närmare dig som kund – Både digitalt och på distans, är vi stolta över att bidra till Norrlands och hela Sveriges växande intresse för exklusiva klockor.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

414 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

29 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Fick väldigt professionell och snabb…

Fick väldigt professionell och snabb återkoppling på mejl, samt att klockan va precis i det skick som utlovats. Samt snabb frakt, är mer än nöjd med allt kommer absolut att köpa hos dom fler gånger. Tack till dej Christopher för super trevligt bemötande.
Mvh/Manne.

7 giugno 2024

Seriöst företag i världsklass

Otroligt bra service från början till slut. Gav ett seriöst intryck och bemötande från start. Hela affären gick snabbt och smidigt precis som utlovat. Det går inte att känna sig mer trygg än att sälja sin Rolex till Christopher.

Ser fram emot fler affärer med Prestige Watches i framtiden. Rekommenderas varmt!

7 giugno 2024

Fantastiskt

Fantastisk, service, allt är grymt! Kan verkligen rekommendera! Så snabbt, fick klockan till Stockholm på mindre än 24h!

22 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Jag hade bestämt mig för en Rolex…

Jag hade bestämt mig för en Rolex Datejust och ringde upp Prestige Watches och fick kontakt med Christopher. Han guidade mig igenom affären från start till slut och fick hela tiden 100% service. Affären gjordes och inom 24 timmar så satt klockan på min arm. Supernöjd med mitt köp och med Prestige Watches

15 maggio 2024

Sålde ett par Rolex klockor till Prestigewatches

Sålde ett par Rolex klockor till Prestigewatches. Kan varmt rekommendera dem. Christopher som jag hade kontakt med gav mycket fin och bra service, gjorde mig trygg med att sälja till dem. Hela processen gick felfritt, 10/10, otroligt bra affär.

14 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Jag har inte sålt en Rolex tidigare så…

Jag har inte sålt en Rolex tidigare så jag var misstänksam att skicka iväg min klocka. Men det fungerade väldigt bra, från start till slut. Jag kan rekommendera att sälja sin klocka till Prestige Watches. Ett seriöst företag.

8 maggio 2024

Proffessionalism ut i fingerspetsarna

Kan inte tänka mig bättre service! Är nog inget som jag skulle vilja ha annorlunda i form av tydlighet, smidighet och proffessionalitet. Med ett humant och jordnära kommunikationssätt från Christopher får Prestige Watches 6/6 stjärnor av mig ⭐️

8 maggio 2024

Professionell

Professionell, tillgänglig och tillmötesgående. Mycket nöjd återkommande kund 🙏🙏🙏

Tusen tack för en fantastisk service

7 maggio 2024

Perfekt

Snabb, smidig och mycket trevlig kontakt. Tydliga instruktioner om tillvägagångssätt för affär med snabb genomgång av klockan jag sålde och snabb betalning. Postade klockan fredag eftermiddag och fick betalt helt enligt utlovat måndag förmiddag! Kan bara rekommendera.

6 maggio 2024

Bästa servicen!

Christopher gav mig en fantastisk service! Svarade snabbt och kunnigt. Min första Rolex och jag var lite nervös över att köpa den över nätet. Men allt levererades på en dag enligt utlovat!
En lika fantastisk upplevelse som att köpa i butik!
Hoppas det blir fler gånger!

26 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

Riktigt bra service och bemötande

Riktigt bra service och bemötande. Svarade på alla mina jobbiga frågor utan några konstigheter och var hjälpsam hela tiden. Det var en riktigt smidig affär med snabb återkoppling och fick min vara dagen efter lagt beställning. 5/5!

19 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

Proffsig, seriös och riktigt snabb

Har absolut inget negativt att säga. Har träffat många inom klockbranschen och Christopher har varit otroligt proffsig och tillmötesgående rekommenderar starkt. Man vill nästan göra affär bara för att göra det så grym är han.

3 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

Väldigt noggrant utvalda klockor och kraftigt konkurrerande pris

Ett väldigt noggrant urval av klockor, endast toppskick till nog marknadens bästa priser. Köpte en datejust från 2021, och lyckas inte hitta ett enda tecken på användning. Nådde ut på en söndag, innan lunch var affären klar och klockan mottagen på tisdagen.

Direkt återkoppling på all kommunikation och väldigt tillmötesgående med frågor och behov.

19 marzo 2024

Formidabel servicenivå

Christopher, vilken fantastiskt herre!
Otroligt bra service samt väldigt snabb responstid på återkoppling. Håller högsta servicenivån jag någonsin upplevt!

Rekommenderar starkt!

15 febbraio 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più