Är otroligt nöjd med mitt första Rolex köp hos Prestige Watches, och allt gick över förväntan. Jag var, som många andra väldigt försiktig med allt göra en såpass dyr beställning online. Men Ch... Leggi di più
Grymt bra service av Christopher. Min 3e affär med han och alltid lika snabb och lösningsorienterad. Alltid kunden i fokus. Håller det han lovar och skicket på klockan är alltid bättre än vad... Leggi di più
Har precis sålt en klocka till Prestige Watches Sweden AB. Christopher Nilsson på företaget var förtroendeingivande från start till mål med bra och tydlig information samt väldigt snabba återkopplinga... Leggi di più
Christopher spelade med snabba puckar och gav tydliga svar på mina frågor. Proffsigt men avslappnat bemötande, precis som jag gillar det! Efter ett givande och ett tagande så fanns det till slut en af... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Välkommen till Prestige Watches! Vi är största aktören i Norra Sverige som köper, byter och säljer exklusiva begagnade armbandsur från Rolex. Närmare dig som kund – Både digitalt och på distans, är vi stolta över att bidra till Norrlands och hela Sveriges växande intresse för exklusiva klockor.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Spotless
Spotless!
Fantastiskt bra service, aktiv i dialogen runt klockan och köpet!
Allt fungerade perfekt och ett självklart val när jag ska handla igen eller möjligen sälja.
Rekommenderas varmt 👍
Service i absolut särklass!
Service i absolut särklass! Snabba svar (även på helger och kvällar) och smärtfri resa från första kontakt till leverans. Blev en liten miss på serienumret i värderings- och äkthetsintyget - vilket direkt bemöttes med att skicka iväg ett nytt. Betalning skedde en tisdagseftermiddag och mindre än 24 timmar senare satt klockan på handleden. Fullpott!
Otroligt professionellt och vänligt…
Otroligt professionellt och vänligt bemötande. Personlig vägledning genom hela försäljningen av min klocka. Pengarna fanns på mitt konto 19 timmar efter att jag skickat klockan.
Trevlig och gjorde verkligen det lilla…
Trevlig och gjorde verkligen det lilla extra, kändes pålitlig från första samtalet och väldigt mån om mig som kund!
Min andra affär med Christopher🤝
Min andra affär med Christopher🤝
Som alltid går dom smärtfritt, snabba svar och ärliga svar. Kan varmt rekommendera Prestige Watches och Christopher.
Väldigt proffsig och bra service av…
Väldigt proffsig och bra service av Christopher!
Var väldigt nervöst i början när jag skulle skicka klockan. Men allt flyter på smidigt.
Kommer rekommendera Christopher & Prestige watches till alla mina vänner & bekanta!!!
Andra affären. 👍
Åter igen ett magiskt bemötande i min andra affär med Christopher.
Alltid lika hjälpsam och magisk i sitt kunnande.
Återkommer för en 3:e affär när tiden är inne.
Bästa klockupplevelsen
Allt från början till slut! Från att jag börja kolla runt tills klockan va i min ägo! GRYM service rakt igenom!
Sålde en Rolex till Christopher på…
Sålde en Rolex till Christopher på Prestige Watches. Klockan skickades över hela Sverige, vilket var nervöst. Christopher var tillgänglig och vägledde mig i hela processen från ax till limpa. Pengarna fick jag dagen därpå efter att klockan skickades. Tumme upp!
Grym service och enkla
Tackar Christopher för en smidig och enkel affär. Kommer definitivt tillbaka
Köpte nyss en datejust är otroligt…
Köpte nyss en datejust är otroligt nöjd. Bra service och rimliga priser. Hit återkommer jag definitivt.
Grym affär
Bra på alla sätt! Snabb och grym service från början till slut!
Kan starkt rekommendera till alla! 👏🏻👏🏻
Första affären med PW och Christopher
Mycket bra. Snabbt smidigt trovärdigt vilket som bekant är mycket viktigt i denna typ av affärer. Jag kände mig trygg från början till slut. Tack!
Min första affär med Prestige Watches
Min första affär med Prestige Watches. Christoffer var otroligt snabb och hjälpsam. Kommer absolut att handla fler klockor av honom och rekommenderar alla att göra detsamma.
Topp topp TOPP 🌟🌟🌟👌🏻👌🏻👌🏻
Topp topp TOPP! Finner inga ord, jag är bara så SUPER nöjd och rekommenderar alla att handla här. Bra service, bra beskrivning, bra allt och som håller sina ord till beskrivningen 🥹🙏🏻😍😍🌟🌟🌟
Miljoner stjärnor från mig!!!
Hur bra som helst!!
Christoffer är en fantastiskt härlig och kunnig person att göra affär med. Full service från första intresse till leverans! Inte sista gången han får nöjet att sälja klocka till mig!!
Värdsklass!
Att sälja min klocka till Christopher var en exceptionell upplevelse. Från första kontakten visade han hög professionalism och tydlig kommunikation, vilket gjorde processen smidig och bekymmersfri.
Betalningen gick snabbt och han hanterade alla detaljer noggrant. Christophers vänliga och respektfulla bemötande gjorde att jag kände mig trygg genom hela transaktionen.
Det var tydligt att han inte bara är en kunnig klockhandlare utan också värdesätter goda affärsrelationer.
Jag rekommenderar starkt att göra affärer med Christopher. Tack för en femstjärnig upplevelse!
Fantastiskt!
All cred till Christopher. Trevlig, snabb service, pålitlig och hjälpsam vid mitt första Rolexköp någonsin. Levererade en klocka i toppskick som utlovat utan några som helst konstigheter, superproffsigt!
Sålde min klocka till Christopher
Sålde min klocka till Christopher! Grymt bra service. Snabba svar och bra med info om tillvägagångssätt.
Bra service!!
Mycket bra information, kommunikation och service. Jag hade bestämt mig för en Rolex Dea Dweller Deepsea för flera år sedan och sedan hållit koll på marknaden. Christopher hade ett bra och prisvärt objekt som jag köpte. Allt fungerade perfekt och klockan var i kanonbra skick. Rekommenderas!