Är otroligt nöjd med mitt första Rolex köp hos Prestige Watches, och allt gick över förväntan. Jag var, som många andra väldigt försiktig med allt göra en såpass dyr beställning online. Men Ch... Leggi di più
Grymt bra service av Christopher. Min 3e affär med han och alltid lika snabb och lösningsorienterad. Alltid kunden i fokus. Håller det han lovar och skicket på klockan är alltid bättre än vad... Leggi di più
Har precis sålt en klocka till Prestige Watches Christopher var förtroendeingivande från start och med bra och tydlig information. Fick bekräftelse mailad om betalningen för klockan samma d... Leggi di più
Har precis sålt en klocka till Prestige Watches Sweden AB. Christopher Nilsson på företaget var förtroendeingivande från start till mål med bra och tydlig information samt väldigt snabba återkopplinga... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Välkommen till Prestige Watches! Vi är största aktören i Norra Sverige som köper, byter och säljer exklusiva begagnade armbandsur från Rolex. Närmare dig som kund – Både digitalt och på distans, är vi stolta över att bidra till Norrlands och hela Sveriges växande intresse för exklusiva klockor.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Jag kan varmt rekommendera Prestige…
Jag kan varmt rekommendera Prestige Watches. Christopher är otroligt professionell och trevlig att ha att göra med, och klockorna håller absolut toppkvalitet. Ärlighet, utmärkt kundservice, snabb leverans och ett mycket bra bemötande, hela upplevelsen var verkligen toppen.
Perfect experience, highly recommend to do business with!
Christopher is an amazing person to do business with! Humble, professional and extremely service oriented person.
It was a pleasure to buy my Rolex from prestige watches. Christopher made sure I was informed every step of the way and I couldn’t have asked for more.
Would highly recommend doing business with Prestige watches. 🌟🌟🌟🌟🌟
En otroligt fin upplevelsen med…
En otroligt fin upplevelse med fantastiskt bemötande. Allt kändes genomtänkt och professionellt från början till slut.”
5 av 5
Mycket bra bemötande. Tydlig och snabb service. Mån om kunden och en fantastiskt fin prudukt!
Proffsigt
Christopher är väldigt proffsig i sitt bemötande och ger ett tryggt och trovärdigt intryck redan från första kontakten. Tack för en fantastisk klocka – jag återkommer garanterat i framtiden!
Super trevlig
Super trevlig, mycket enkel och smidig affär! Skulle rekommendera starkt
Sålt en klocka till Prestige
Sålt en klocka till Prestige. Smidigt och bra kommunikation. Klockan skickades och överförning av pengar kom så fort klockan gått igenom inspektionen.
Gör gärna fler affärer i framtiden.
Fantastisk upplevelse från första…
Fantastisk upplevelse från första kontakt till leverans. Kände mig trygg hela vägen. Han är snabb som en kobra på mailen och ser till så man får all information och mycket bilder så man känner sig säker hela vägen tills klockan levereras. Rekommenderar starkt att handla av Christoffer och prestige Watches. 10 av 10!
5+/5
Andra klockan (GMT-Master 2 ”zombie”) och därmed affären med Chistoffer. Produkten är som vanligt 5/5 men det som sticker ut är bemötandet, engagemanget och kompetensen hos Chrille.
/ Rasmus, garanterat återkommande kund.
Sålde klocka till Prestige Watches
Sålde min klocka till Christopher som var otroligt snabb på att svara, gav bra bud och gjorde hela upplevelsen smidig!
Kan inget annat än att ge mina varmaste rekommendationer, kan inte gå smidigare än detta!
Nöjd kund
Svarstid som en kobra på mailen trots helg ;) Sedan blev det en bytesaffär och alla nöjda efter endast några dagar.
Proffesionellt och tryggt så stort tack Prestige!
Mycket seriös och proffsig
Jag sålde min begagnade Rolex till Prestige Watches och det tog endast 4 dagar från första kontakten till betalning fanns på mitt konto. I jämförelse med 4 andra urmakare erbjöd PW högsta inköpspriset. Kan varmt rekommendera detta mycket seriösa och proffsiga företag.
En Exceptionell Köpupplevelse
Att köpa en Rolex är en stor sak, och jag kunde inte ha önskat mig en bättre person att göra det med än Christopher från **Prestigewatches**. Från första stund visade han en **professionell, omtänksam och ödmjuk** inställning som gjorde hela processen otroligt smidig och trevlig.
Christopher är en sann expert på sina ur – hans kunskap är imponerande, och han tog alltid tid att svara på alla mina frågor med **tålamod och entusiasm**. Hans ärlighet och transparens gav mig full tillit, vilket är oerhört viktigt när man investerar i en tidpiece av detta kaliber.
Men det som verkligen stack ut var hans **omtänksamhet**. Han gick verkligen den extra milen för att säkerställa att jag var helnöjd, och hans vänliga, nedtonade sätt gjorde att jag kände mig som en prioritet, inte bara en kund.
Jag kan med hela mitt hjärta rekommendera Christopher och **Prestigewatches** till alla som letar efter en lyxklocka. Det här var mer än ett köp – det var en **förstklassig upplevelse** tack vare hans engagemang och passion för sitt yrke.
**Tusen tack, Christopher – du är en äkta professionell och en fantastisk representant för Prestigewatches!** ⭐⭐⭐⭐⭐
*Med vänliga hälsningar,*
Grym service
Grym service, bra bemötande och snabb leverans. Självklart lite nervöst att göra en så stor affär via en "e-handel" men Christopher gjorde så att jag kände mig trygg från start till mål.
Handlade en 126610LV mk1 förra veckan. Bra och personlig service, läskigt snabb leverans och skicket på klockan var utomordentligt bra, över förväntan och precis vad som utlovades. 5/5!
Handlade en 126610LV
Premium service
Premium service,enkelt och smidigt vid köp av klocka av Prestige watches!⭐️
Kan varmt rekomendera
Om du skall navigera ett köp av en…
Om du skall navigera ett köp av en Begagnad Rolex kan jag inte föreställa mig hur det skulle bli bättre än med Christopher Nilsson på Prestige Watches Sweden AB, han är en klock aficionado av rang och har alltid bra svar på alla frågor, man kan verkligen lita på det är som han säger. Kan bara hålla med alla andra, klockrent val av inköpsställe och person.
Snabb och smidig affär
Snabbt och smidig affär. Christoffer var proffsig igenom hela köpet och gav ett inre lugn. Rekommender starkt Prestige Watches!
Väldigt bra service och proffsigt…
Väldigt bra service och proffsigt bemötande! Kan rekommendera dem starkt. Martin Eriksson
Distansförsäljning
Sålde två stycken klockor till Christopher på distans helt problemfritt. Snabba svar, rimliga bud, tryggt och säkert! Från inlämnat paket till pengarna på kontot under 24 timmar innebär fem solklara stjärnor!