Kommer til aftalt tid, og til aftalt pris. Super flot håndværk, virkelig flotte gulve og grundigt arbejde. Havde en “skønhedsfejl” efter udførelsen, og det blev straks udbedret uden nogen problemer.... Leggi di più
Hurtig svar på indhentning af tilbud. Virkelig flot resultat. Over al forventning. Dejligt at de eksisterende gulve kunne få nyt liv. Til en hel fair pris.
Vores gulve var slidte og specielt i køkkenet var lak og overflade helt ødelagt. Jeg havde ikke troet det kunne blive rigtig fint men Arijan og hans folk gjorde et super arbejde og vores gulve er som... Leggi di più
Jeg er megettt tilfreds med resultatet!!! Gulvet er blevet flot slebet og ser næsten ud som nyt. Arbejdet blev udført professionelt, de kom til tiden, og de var venlige og nemme at kommunikere med.... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Super professionelle og dygtige
Super professionelle og dygtige. Havde brug for at få lavet nogle reparationer efter køkkenombygning. Fik slebet, olieret med hvidpigmentering og lakeret med en mat lak. Alt er lavet så pænt og jeg er super tilfreds.😃
Mvh. Sofie Bonnor
Super god service samt godt slutprodukt
Super god service! Kæmpe anbefaling herfra
Smukt arbejde 😊
Smukt arbejde 😊
Jeg fik afhøvlet mit køkkengulv og fik ludbehandlet det bagefter. De hjalp med at udligne et lille niveauforskel på gulvet på bedste vis.
Jeg er bare så godt tilfreds med resultatat. Flot jævn ludbehandling uden pletter. Grundigt arbejde fx er de kommet helt ud i hjørnerne.
De giver gode råd om efterbehandling af gulvet og er meget venlige at kommunikere med, og så svarer de relevant på de spørgsmål der opstår undervejs.
Virkelig god gulvservice
Virkelig god gulvservice
Det har været en SUPERGOD oplevelse at samarbejde med Premium Gulvservice.
Mega imødekommende kontorfunktion med hurtig opfølgning.
Rigtig god og professionel vejledning da Arijan kom og besigtigede opgaven.
Rimelige og konkurrencedygtige priser.
To meget dygtige og grundige folk sleb og grundlakerede de 80kvm gulv.
Mester selv - Arijan - kom dagen efter og inspicerede og udførte slutlakering med to-komponent gulvlak.
Og resultatet: MEGAFLOT med slebne dørtrin og det hele - det er jo som at få et helt nyt gulv.
TUSIND TAK for en professionel indsats.
Mvh MultiMester ApS - Køge
Vi fik slebet og lakeret 100m2 ask-gulv…
Vi fik slebet og lakeret 100m2 ask-gulv og vores trappetrin.. Resultat blev rigtig flot..
Kan varmt anbefales
God service
Vi fik slebet gulv i køkken, entré og spisestue som er et sildebensparket. Der var en rigtig god kommunikation med firmaet, håndværkerne kom til tiden og lavede arbejdet som aftalt helt uden problemer. God service.
Fik slebet og lakeret trappe og repos…
Fik slebet og lakeret trappe og repos på 2 dage. Behagelige håndværkere, flot og omhyggeligt arbejde med rengøring undervejs. Meget tilfreds.
Flot afslibning og lakering
Vi fik slebet og lakeret ca. 50 m2 gulv i to værelser samt en trappe. Fremstår efterfølgende rigtig flot. God dialog og hurtig opfølgning med Arijan undervejs.
Vores gamle fyrretræsgulve blev super flotte!
Vores gamle fyrretræsgulve blev super flotte!
Vi fik Premium Gulvservice anbefalet af min kusine og vi blev virkelig glade for resultatet. Jeg ville initialt gerne have haft en anden behandling, men Arijan rådgav mig omkring at den rigtige metode til præcis vores gamle gulve. De rengjorde også rigtig godt!
De kom til tiden, overholdt alle tidsintervaller og kommunikation var så nem.
Vi fik dem også til at slibe vores trægulv på altanen og give den træolie - så flot!
Super dygtige
Super dygtige, fik slebet sildbensparket og lakeret dem. Det står helt skarpt og de kom til aftalt tid og arbejdede super effektivt.
Effektiv og professionel
Hurtig tilbagemelding og tilbud på vores henvendelse. Vi er meget tilfredse med resultatet af vores stuegulv. Grundig, helt ud til gulvlister og flotte dørtrin. Indehaver meget kommunikativ ift arbejdsgange, evt problematikker på de meget slidte steder og overgange ved nedlagt væg. Super rimelig pris. Vil klart anbefale.
Proppet Terasse
Alle kanter på vores nye proppede terrasse, blev slebet med håndmaskine, og de store flader med den store maskine. Herefter oliering. Samlet set fremstod resultat som det smukkeste "gulv" i huset 🤩
Flot arbejde, omhyggelig håndværker
God og hurtig betjening og opfølgning ved ordre bestilling. Meget venlig og omhyggelig håndværker.
Flot stykke arbejde
Kom til tiden, flot stykke arbejde og serviceminded. Vil klart anbefale dem :)
Dygtige gulvslibere
Dygtige gulvslibere, der tog ansvar for opgaven. Overholdt alle aftaler.
Helt smertefrit
Helt smertefrit, venlige mennesker og opgaven blev hurtigt løst
Venlige folk og godt arbejde
De venligst folk der holder aftaler og laver et fint stykke arbejde. Super serviceminded. Kan klart anbefale dem.
Fantastisk slibearbejde - grundighed i højsædet
Jeg har fået slebet 47 kvm gulv og var helt paf da jeg så HVOR flot gulvafslibningen blev - sikke et fantastisk omhyggeligt arbejde - alle karmene var taget af og der blev slebet helt tæt på skabe, vægge mm UDEN en skramme - flot oprydning. Arijan er imødekommende og servicen er i top. Alt blev efterladt flot og affaldet blev taget med.
Mine varmeste anbefalinger herfra!
Super reel kommunikation og fantastisk flot arbejde
Præmium gulvservice har udført et utrolig flot arbejde med slibning og lakering af vores gulve. Vi havde først kun bestilt underetagen i vores rækkehus, men på dagen ombestemte vi os til at få 1. sal plus trappe med. Arijan lavede nogle justering og indkaldte ekstra folk, så det hele blev ordnet uden problemer og lige så hurtigt. De vejledte os med billedmateriale og analyse af den tidligere behandling. Under hele processen med afslibning og lakering af gulvene i vores nye hus, underrettede Arijan os hele tiden om, hvor langt de var, og hvornår vi måtte betræde gulvet. Kommunikationen var hurtig og det var nemt at få fat i firmaet hele tiden. Arijan svarede sin telefon både aften og weekends. Han kom forbi med nøglen samt for at sikre sig, at vi var tilfredse samme dag arbejdet var udført.
Vi vil klart anbefale dette firma og vi er virkelig ovenud tilfredse med resultatet