Jeg er megettt tilfreds med resultatet!!! Gulvet er blevet flot slebet og ser næsten ud som nyt. Arbejdet blev udført professionelt, de kom til tiden, og de var venlige og nemme at kommunikere med.... Leggi di più

Super prof oplevelse! Premium Gulvservice overbeviser både på proces og resultat. Meget behageligt møde med opmærksom og effektiv kommunikation og det flotteste gulv. De ved, hvad de gør. Kan helt kla... Leggi di più

Arijan og hans folk har lavet to opgaver for os i vores hus med gamle slidte gulvbrædder. Først i stueetagen og siden på 1. sal og trappe. De kom med gode råd og vejledning til anbefaling behandlin... Leggi di più

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

4,8

Tutte le recensioni

21 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super flot resultat. Som nye gulve

Vores gulve var slidte og specielt i køkkenet var lak og overflade helt ødelagt. Jeg havde ikke troet det kunne blive rigtig fint men Arijan og hans folk gjorde et super arbejde og vores gulve er som nye. Jeg er yderst tilfreds og kan varmt anbefale firmaet.

26 giugno 2026

Super prof oplevelse

Super prof oplevelse! Premium Gulvservice overbeviser både på proces og resultat. Meget behageligt møde med opmærksom og effektiv kommunikation og det flotteste gulv. De ved, hvad de gør. Kan helt klart anbefales!

19 giugno 2026

Super flot arbejde !!!!

Jeg er megettt tilfreds med resultatet!!!
Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der ønsker et flot resultat.

26 giugno 2026

Arijan og hans folk har lavet to…

De kom med gode råd og vejledning til anbefaling behandling af et flot slidstærkt trægulv.
De var opmærksomme på, at aflevere et produkt, som vi var glade for og sætter en ære i at svare på spørgsmål. De arbejdede hurtigt og vi er helt tilfredse

16 giugno 2026

Kan klart anbefale Premium Gulvservice ApS

Som virksomhed har vi haft et rigtig godt samarbejde med Premium Gulvservice ApS. Hele processen forløb professionelt og gnidningsfrit fra start til slut.
Kommunikationen var klar og effektiv, aftaler blev overholdt, og serviceniveauet var højt gennem hele forløbet. Arbejdet blev udført med stor faglighed og fokus på kvalitet, og resultatet levede fuldt ud op til vores forventninger.
Vi sætter stor pris på den gode service og det professionelle samarbejde og kan derfor varmt anbefale Premium Gulvservice ApS til andre virksomheder og private kunder.

12 giugno 2026

Havde en rigtig god oplevelse

Havde en rigtig god oplevelse. Kommunikationen var top. Arijan var super hurtig til at svare og gav os god input om, hvilken type belægning vi skulle have. Resultatet var præcis som vi havde forventet. Han var i stand til at overholde vores tidsramme med kort varsel og fik arbejdet udført på kort tid.

1 maggio 2026

God vejledning, kort proces, flot resultat :)

Arijan vejledte godt i forhold til vores behov, tilbød en fair pris, gjorde kort proces og vores gulve er blevet superflotte!

Vi havde opstart en mandag og vi var retur onsdag eftermiddag.

I småtingsafdelingen var mindre steder på dørtrinnene ikke dækket så godt. Vi fik lidt ekstra lak, så vi selv kan give lidt ekstra de få steder. God løsning for os, der har små børn og derfor bedst kan klare dette om aftenen, da vi ellers skal kunne bo her i dagtimerne.

25 marzo 2026

Super professionelle og dygtige

Super professionelle og dygtige. Havde brug for at få lavet nogle reparationer efter køkkenombygning. Fik slebet, olieret med hvidpigmentering og lakeret med en mat lak. Alt er lavet så pænt og jeg er super tilfreds.😃
Mvh. Sofie Bonnor

23 febbraio 2026

Smukt arbejde 😊

Smukt arbejde 😊
Jeg fik afhøvlet mit køkkengulv og fik ludbehandlet det bagefter. De hjalp med at udligne et lille niveauforskel på gulvet på bedste vis.
Jeg er bare så godt tilfreds med resultatat. Flot jævn ludbehandling uden pletter. Grundigt arbejde fx er de kommet helt ud i hjørnerne.
De giver gode råd om efterbehandling af gulvet og er meget venlige at kommunikere med, og så svarer de relevant på de spørgsmål der opstår undervejs.

9 ottobre 2025