Værelsets standard var gennemsnitlig, men den treretters aftensmenu var en glædelig overraskelse. Perfekt tilberedt og velsmagende, og passende præsenteret af en vidende ung tjener. Dertil et udsøgt... Leggi di più
Hotel Præstekilde Møn
Scopri cosa dicono le persone
Det er nok det mest ringe hotel jeg nogensinde har været på minus 10 stjerner herfra- værelset lugter maden stinker morgenmaden blev serveret med surt pålæg sengetøjet var så slidt at der var hul i d... Leggi di più
Var den 27/28 april på deal ophold med 18 gæster. Hele oplevelsen var nærmest over forventning. Vi fik et lokale for os selv, flot borddækning, virkelig lækker 3 retters menu, og formidabel betjening... Leggi di più
Vi har lige haft to overnatninger . Vi var tre voksne i et familieværelse. Dejligt sted, lækker menu begge dage. Morgenmaden var også i orden. Personalet var meget serviceminded. Så vi kommer helt sik... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hotel Præstekilde - Kilden til gode oplevelser...
Informazioni di contatto
Klintevej 116, 4780, Stege
- info@praestekilde.dk
- www.praestekilde.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Perfekt
Vi var på forlænget weekend ophold. Alt svarede til vores forventninger.Dejligt mad og venligt personale.Vi kommer helt sikkert igen.

OPLEV HYGGE OG SUPER SERVICE
min ældre mor og jeg har 3 gange været på Søndags-
Hygge på Præstekilde Hotel, det er super hyggeligt og der
er skøn forplejning og super service.
Gå ikke glip af denne oplevelse.

Lækker gourmetmad om aften
Der var super hyggelig sted, med lækker gourmetmad og rigtig god service.

Handicapdiskrimination
Vi skulle til Møn, vores every-summer-ferieø, i anledningen af noget så sørgeligt som en nær slægtnings pludselige og uventede død. Der var ikke rigtigt tid (ej heller klima) til at koncentrere sig om sommerhuse, så vi valgte en enkelt overnatning på et hotel. Jeg er kørestolsbruger. Det første hotel, jeg kontaktede, var Præstekilde. Vi havde tit talt om, at det så godt ud, og det har jo en formidabel beliggenhed. Jeg forklarede mit problem og fik straks tilbudt et af deres lidt større værelser på Panoramagangen. Få minutter efter havde jeg en bekræftelse på værelset. Beløb: 1045.- Det der med panorama er korrekt. Udsigten var og er ubetalelig. Vi havde desværre ikke så meget tid eller overskud til at nyde den. Der var også god plads til min kørestol, ligesom jeg ikke havde problemer med badeskammelen i badeværelset. Vi spiste på hotellet og maden var bestemt over standard og jeg er sikker på, at vi vender tilbage for at spise i sommerferien. Morgenmaden var ligeledes fin. Det er ikke så tit, vi har brug for hoteller i lille Danmark, men ikke desto mindre, synes jeg, at prisen var høj. Måske er det tåbeligt at sammenligne med diverse udenlandske storbyhoteller, men der får man rigtigt meget mere for de penge. Da jeg skulle betale regningen næste morgen, som nævnt på vej til en bisættelse, blev der lige lagt hundrede kroner oveni, fordi vi havde boet på Panoramagangen. Jamen, det havde vi jo ikke bedt om. Vi havde bare bedt om et handicapvenligt - ikke engang handicapegnet - værelse og fået det. Havde jeg været ved mine fulde fem, havde jeg nok protesteret og taget kampen op, men det magtede jeg ikke lige den dag. Det burde på den anden side heller ikke være nødvendigt. Det almene indtryk af hotellet er som så ofte i disse krisetider: Det bærer præg af slitage og lidt overfladisk rengøring. Betjeningen var flink og imødekommende, og jeg vælger at tro, at det var en fejl med den hundredekroneseddel, så jeg vil på ingen måde tøve med at anbefale fysisk raske mennesker at indlogere sig på Præstekilde. Vær især opmærksomme på alle deres gode tilbud. Så kan man spise og sove for ca halvdelen af det, vi gjorde, hvilket vi ikke blev gjort opmærsomme på.

forkælelse
Hvis man vil have en dejlig oplevelse så skal man tage til Præstekilde kro, meget fin service og utrolig dejlig mad. Der er ikke langt at køre for at komme til seværdigheder.
Dette kan vi anbefale, vi vil meget gerne komme igen.

En blandet oplevelse
God modtagelse og ok fredag, men aftenoplevelsen om lørdagen var ikke noget at råbe ubetinget hurra for.
To gode forretter, men at det skulle tage 1 1/2 time at få serveret 3 små skiver laks og derefter 1 (skriver en) kammusling er ikke ok. Derefter en hovedret hvor svampene var fyldt med sand og desuden smagte meget, meget salt. Resten af opholdet var såmænd i den pæne ende, men at kalde det en 4 stjernet oplevelse er nok at gå for vidt
MVH Knud og Lene Weidemann

Value for money
Vi havde for godt 15 år siden en overnatning på Præstekilde Hotel, da vores børn var små - min kone og jeg husker tilbage på den gang som en fin lille oplevelse, og denne gang var det så et ophold kun for os selv. Vi havde inden ankomst læst flere anmeldelser om, at maden var fin, men at værelser kunne være lidt nussede/slidte. Vi kan godt genkende dette i.f.m. en enkelt overnatning søndag 3/3-2013, hvor der inkl i ophold var frokost ved ankomst, 5-retters menu om aftenen og morgenbuffet mandag. Virkelig fin gastronomi til attraktiv søndagspris (+ lidt tillæg).
Og ja... værelser er ikke nye, men det var på alle måder et ærligt ophold forstået på den måde, at forholdet mellem pris og kvalitet i vores optik var absolut iorden. Opholdet var i en meget behagelig atmosfære med engageret service, uden at det blev overdrevet formelt. Og vi fik desuden oplevet skøn natur på Møn, som også kan anbefales!

Risposta di Hotel Præstekilde Møn
Weekendophold i en god atmosfære.
Mine kone og jeg havde købt et forlænget weekendophold. Spiste et andet sted lørdag, men på hotellet hele søndagen - altså til alle tre måltider.
Maden kan der kun tales rosende om - Det var ikke ekstravargant, men baseret på veltillavede og friske råvarer - sammensat og serveret på en hyggelig og uhøjtidelig måde. Tjeneren var ung og havde en klædelig genert tilgang til gæsterne. Han var klart et plus.
Selve hotellet er OK, men kan godt trænge til en ansigtsløftning. Nu skal det jo retfærdigvis siges, at februar måske er lidt udenfor sæsonen, så det kan være at forårsklargøringen ikke er begyndt endnu.
Hvis du vil have et uhøjtideligt og afslappet weendophold, med mulighed for gåture i noget af det mest spektakulære danske natur - Møns Klint - så kan jeg roligt anbefale Præstekilde Hotel.

Risposta di Hotel Præstekilde Møn
Hotellet og værelser trænger til et løft
Hotellet og værelser trænger til et løft / renovering. Familierum / var et alm. Værelse med 1 køjeseng ;0(
Sød og venlig betjening.
Middel køkken.

Gourmet ophold
Vi var på alletiders gourmet ophold. Venlig betjening, lækker mad, dejlig værelse og rimelige priser i restauranten.
Vi kan varmt anbefale et ophold her.

Godt ophold til prisen
Godt værelse, dog lidt langt at gå fra Receptionen.
Det er ikke rart at skulle krydse en kold indergård,
men der var dejligt varmt på værelset.
Maden vi fik var fin, dog men p.g.a. vinteren var
udbuddet lige i underkanten.
Betjeningen var OK.

Dejligt ophold
Vi var dog lidt skuffede over at svømmepølen var nedlagt. Ellers var opholdet perfekt, det er 4 gang vi har holdt Nytårsaften der.
Dejligt hotel med lækker mad og superfin service.
Pragtfuldt beliggende hotel med dygtige medarbejdere, hvor renlighed og kokkekunst var helt i top.

spis godt, sov godt
En virkelig dejlig oplevelse med god og frisk mad, et dejligt værelse og gode senge.Og en god og professionel betjening,
Og det hele til rimeig pris.
Kan stærkt anbefales
Venligt personale, god betjening, rimelig pris, lav værelse standard - stjerne 2½...
Hotellet har et godt setup mht. pris incl. middagsmad.
Personalet er søde og venlige.
Men hotellet og især værelserne trænger til renovering, det være sig senge, brusere, håndklæder, vægge og billeder og vinduer mv.
Hotellets vægge indeni er hvide malede mursten som var moderne i 60'erne - skal man tiltrække folk udenfor Møn som komme langvejs fra så bør standarden være højere. Belysning på hotellet og værelserne, kunne med nemhed gøres moderne.
Jeg har en fornemmelse af at, det er golfbanen der er 'trækker' - det kan være jeg tager fejl.... og det kan også være, at hotellet kan leve kun af kunder der bor i nær området som skal holde fester mv. - MEN nye kunder udefra som gerne skulle kommer igen, der bør man tage aktion på ovenstående.
Håber ikke jeg har været for 'hård' - men det er bare et venligt indspark :-)
mvh Ole Norby

Risposta di Hotel Præstekilde Møn
meget lækkert ophold for små penge :-)
Min mand og jeg har lige nydt et søndagshygge ophold og igen været meget tilfredse med lækkert mad og meget venligt personale . Værelserne er ældre, men hyggelige og rene og beliggenheden af hotellet er smuk :-)

Søndagshygge
Et ophold, der levede helt op til vores forventninger. God service, dejlig veltillavet mad og god betjening.
Værelserne får ikke mange stjerner - efter flere år er de stadig lige kedelige uden atmosfære, uden kunst på væggene og med dårlig siddekomfort.

Hotell vid golfbanan
Hotellet ligger mit i vakra naturen.
Du kommer in i vänliga reseptionen och känner som att komma hem.

Risposta di Hotel Præstekilde Møn
Var skuffet over at poolen var ude af drift!
Vi var meget skuffede over ikke at være blevet oplyst om, at den indendørs swimmingpool var taget ud af drift to uger før vores ankomst! Så da vi kom glade løbende med vores badetøj, konstaterede vi en pool uden vand i... :( Og denne var netop årsag til at vi havde bestilt ophold her. I bogen på værelset stod tillige at poolen var åbent i tidsrummet kl. 7-21! Da jeg spurgte til det, fik jeg oplyst at de ikke havde nået at skifte oplysningen ud... (Jeg tænker 14 dage... og så mange værelser er der vel heller ikke)...
Vi ville gerne være blevet oplyst om denne væsentlige forringelse hjemmefra, eller have fået en form for kompensation... Dette blev vi ikke tilbudt.
Jeg fik på sidste dag oplyst at info om poolen nu var taget af hjemmesiden. Men jeg tænker, dette er jo stadigvæk ikke godt nok, I bør oplyse at den ikke længere er tilgængelig. Vore venner der havde været på ophold hos jer, havde jo netop anbefalet at der var pool, så hvis der ikke står andet, forventer man jo at den er tilgengængelig.
For øvrigt undrer det mig at læse her, at den er taget helt ud af drift, eftersom der på døren til saunaen var et skilt om at den ville være i drift igen i marts 2013, hvilket vi også fik oplyst i receptionen.
Derudover var det umuligt at indstille vandet i bruseren, det var enten kogende eller iskoldt. Og tandglasene var snavsede/ brugte. Der lå tandpasta i bunden!!! Klamt!
Ligeledes var vinglasene i minibaren beskidte!
Ellers et lækkert sted, -hvis man er til golf, hyggelige værelser, god betjening og fantastisk dejlig mad, skøn kagebuffet. Men morgenbuffeten var lidt "tynd", vi savnede bl.a. frugt i stykker.
Natmaden var alt for sent og jordskoksuppe ikke tilokkende.
Vi savnede også oplysning om at der var billiard og bordtennis i kælderen, det fandt vi først sent sidste aften.
Fin modtagelse i receptionen, men undrer os over at vi blev vist gennem restauranten med hund og kufferter i stedet for at få anvist adgangsvejen fra indkørslen. Den måtte vi selv finde, da vi forespurgte om ikke en sådan fandtes? En hund skal vel ikke gennem restauranten??? Og det er noget lettere at gå til værelset fra nedkørslen til hotellet i stedet for at slæbe kufferter m.m. gennem hele hotellet, restaurant m.m.
Alt i alt syntes vi det var alt for dyrt i forhold til hvad vi fik og føler vi har spildt en masse penge.
-Og jeres svar er så heller ikke særligt brugbart, -jeg hedder ikke Pia og vi havde ikke børn med! En pool er vel også tiltænkt voksne?

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.