Milano Pizza Tinglev Recensioni 18

2,4

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

De er piv ringe

De er piv ringe. Bestiller 6 pizzaer kl 17.08 til levering kl 19.15. Ringer til dem 19.30 og der går de i gang med dem. Skal hente kl 19.55 og kl 20.05 får jeg dem men de har kun lavet de 5. Skal vente yderligere på maden og de 5 pizzaer er jo så kold mad. De er slet ikke til at tale med. Handler aldrig der mere.

6 aprile 2025

DÅRLIGSTE PIZZA EVER!

Her kommer jeg ALDRIG igen!
Dårlig service, elendig mad, alt for meget hvidløg på pizzaen, når man bestiller med LIDT hvidløg skal der kraftedme ikke overfyldes med det.
Min deebpan pizza var IKKE deebpan. Jeg kommer aldrig igen, elendig service. Havde jeg kunne give 0 stjerner gjorde jeg det!

22 marzo 2025

Køber aldrig derfra igen

Køber aldrig derfra igen.
Jeg bestilte en kebab rulle med kylling. Helt simpelt bestilling? Kyllingen smagte gammelt og det gjorde salaten også. Jeg vågnede med madforgiftning dagen efter og det varede et par dage før jeg var på toppen igen.
Udover det, skulle vi vente 40 min på maden selv om det lignede det var tomt.
Plus jeg så dem ikke vaske hænder en eneste gang selvom de rendte ind og ud af butikken.

10 febbraio 2025

Havde jeg kunne give minus så havde jeg…

Havde jeg kunne give minus så havde jeg gjort det.

Maden kommer 30 min for sent og maden var heller ikke helt vildt god.

Vi ringer til Milano og får at vide hun vil ringe til just eat, så vi kan få vores penge tilbage.
Så ringer just eat til os og siger at Milano kun vil give leveringsgebyr og pose gebyr tilbage, selvom at vi lige har fået noget andet at vide i telefonen.

Vi tager i mod det vi kan få tilbage og så kommer vi aldrig nogensinde til at bestille derfra igen.

5 ottobre 2024

Dårlig oplevelse

Rigtig koldt i restauranten.
Der var helt tomt men alligevel tog det 40 min at få maden.
Vi bestilte oksesteg, medium, men den var fuldstændig gennemsteger og så tør at den kunne ikke spises.

5 dicembre 2023

Ikke et sted jeg bestiller fra igen.

Bestilte 3 Alm pizza og en børne pizza og det var kun to Alm pizza der var som de skulle være. Da jeg ringede for at klage prøver han at spise mig af med at det er fordi at deres menu kort er lavet om og just Eat ikke har lavet deres om og jeg derfor skal acceptere der jeg har fået. Efter jeg bliver godt hidsig sige Ryan at jeg kan få den ene som det jeg havde bestilt men ikke den anden. Ved levering af den endelig havde bestilt får jeg dog en cola med og en undskyldning. Syntes dig ikke det kan passe man skal blive hidsig før de erkender de har lavet en fejl og kun den ene pizza der var forkert blev leveret bagefter.

22 giugno 2023

Vi ventede over 2 timer på vores mad

Vi ventede over 2 timer på vores mad. Da vi så ringede, var dr totalt ligeglade. Efter vi ringede gik der omkring 20-30 minutter før de kom. Vi bestilte en skinke pizza og en stor pommes. Vi fik en Hawaii pizza og ingen pommes.
Dårligt sted at bestille fra!

17 giugno 2023

Ærgeligt man ikke kan give minus…

Ærgeligt man ikke kan give minus stjerner.

Seriøst dårligste betjening til dato.
Altid min 20min forsinket.

I dag fik jeg min mad næsten 1 time efter jeg skulle havde haft... først fordi de havde glemt min ordre... og så havde de puttet pommes fritter i min kebab rulle.....

Jeg havde bestilt en special kebabrulle stor tilvalg: menu med pommesfritter .

Ender med at få line pomfritter og en kebabrulle uden fritter i!

Men ejeren dernede stod og sammenlignede det med vis jeg bestilte pepporoni til min pizza forventede jeg jo også de var på og ikke ved siden af...
Dette kan ikke sammenlignes da jeg bestilte en MENU!

Gav lidt op da de har givet mig den forkerte pizza med også...men gad virkelig ikke mere med dem.

INGEN UNDSKYLDNING ELLER NOGET! SIDSTE GANG JEG SÆTTER MINE BEN PÅ DET STED!

14 giugno 2023

Det var sidste gang vi bestiller…

Det var sidste gang vi bestiller derfra. De kender åbenbart ikke klokken på det pizzaria. Hvergang vi bestiller kommer de en time inden de skal. Så vores gæster skal spise kedlige kolde pizzaer.

25 maggio 2023

Dårlig oplevelse..

Dårlig oplevelse..
Bestilte en simpel pizza og pommes, pizzaen var næsten kold og meget tør da vi henter, men jeg tænker okay, vi kører hjem og varmer den, ingen grund til sure miner.
Pommes så fine ud og smagte fint.
Nu har vi haft dårlig mave siden cirka 15 minutter efter vi har spist den, begge to...
Jeg ringer og de siger at det er vores egen skyld, at vi lyver og at den er blevet dårlig på vejen hjem... 12 min væk...
Øv, det er sidste gang vi spiser der... :(

26 ottobre 2022

It was really bad experience

It was really bad experience, I didn't get what I order and just wrong menu. I ordered steak with bacon and whisky sauce, but I got like old steak(dry and really hard) without bacon and bearnaise sauce.
So my dinner was just French fries and salad, CAN'T REALLY EAT THAT MEAT!!😤

16 ottobre 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito