Værelsets standard var gennemsnitlig, men den treretters aftensmenu var en glædelig overraskelse. Perfekt tilberedt og velsmagende, og passende præsenteret af en vidende ung tjener. Dertil et udsøgt... Leggi di più
Hotel Præstekilde Møn
Det er nok det mest ringe hotel jeg nogensinde har været på minus 10 stjerner herfra- værelset lugter maden stinker morgenmaden blev serveret med surt pålæg sengetøjet var så slidt at der var hul i d... Leggi di più
Var den 27/28 april på deal ophold med 18 gæster. Hele oplevelsen var nærmest over forventning. Vi fik et lokale for os selv, flot borddækning, virkelig lækker 3 retters menu, og formidabel betjening... Leggi di più
Vi har lige haft to overnatninger . Vi var tre voksne i et familieværelse. Dejligt sted, lækker menu begge dage. Morgenmaden var også i orden. Personalet var meget serviceminded. Så vi kommer helt sik... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hotel Præstekilde - Kilden til gode oplevelser...
Klintevej 116, 4780, Stege
- info@praestekilde.dk
- www.praestekilde.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Vi har lige besøgt jer fra d
Vi har lige besøgt jer fra d. 14- 16 August.
Helt fantastisk udsigt her.
Gennemført hele vejen igennem...
Supersøde medarbejdere , pæne værelser og ikke mindst maden......Den var bare helt forrygende, både morgen og aften.
Godt gået......Vi kommer tilbage .
Vh. Peter Duncan
Dårlig oplevelse
Vi har besøgt Præstekilde Golfresort i weekenden den 29. og 30. juli. Værelset er ganske ok. Men restauranten var bestemt ikke gearede til alle de gæster de havde sagt ja til lørdag aften. Vi blev plantet i det mørkeste hjørne af restauranten, fik bestilt vin til forret og hovedret. Så blev vi glemt og måtte vente meget længe på maden. Morgenmaden var ok, men det gik trægt med opfyldningen. Oplevelsen har gjort at vi vælger et andet sted hvis vi vil til Sydsjælland igen.
Kan kun anbefales
Sikke et dejligt sted. Vi fik et mega velkomst og et rigtig dejligt værelse (11)
Aftensmaden kunne ikke blive bedre og med et rigtig dejligt og sødt personale, som gav sig tid, hvis de kunne, til en altid sød og venlig snak.
Morgenmad var super fin. Tror ikke nogen laver så meget hjemme selv, (god kaffe- hjemmebagt franskbrød, yougourt med div. tilbehør, flere oste og pølse, frugt osv.
Et mega godt sted. Skulle vi ønske at komme til Møn bliver det her
Det virker som om de ikke er gearet til…
Det virker som om de ikke er gearet til at have en morgenmadsbuffet, hvor der i princippet kan være fyldt ved alle pladser inden for samme tidsrum.
Da vi kommer ned til morgenmaden mangler halvdelen af buffeten at blive fyldt op. I hele den tid vi var der blev der ikke fyldt wienerbrød eller mælk op. Yoghurten blev kun fyldt op fordi vi spurgte.
Hver gang der havde været en ting der blev fyldt en smule op, gik personalet tomhændet tilbage til køkkenet i stedet for at tage det tomme med eller tjekke om noget var tomt.
Rigtig træls måde at starte dagen på, at størstedelen af tiden er ventetid på opfyldning.
Værelserne er rigtig ok, dog kunne rengøringen på badeværelset godt have været mere grundig. Der er ulækre fuger i gulvet af bruseren, rundt om risten, gule fliser og badeforhænget kunne trænge til en opfrisker.
Efter rengøring på dag to, på værelset, fik vi ingen nye papirsservietter i holderen på badeværelset, selvom den var tom og vores medgæster på et værelse ved siden af, fik ikke nye håndklæder.
Vi forsøgte os med aftensmad på hotellet. Utrolig lækker hovedret og dessert. De fleste af tjenerne var høflige og ydet god betjening. Dog ikke alle lignede nogen der ville være på arbejde.
Hotellets fællesrum med fjernsyn var heller ikke blevet tilset. Skraldespanden stod som da vi kom, fyldt til randen og heller ingen rengøring på borde/stole/gulv.
Dejligt ophold på Møn
Møn er fin, og når de har Præstekilde Kro, god mad, fin betjening, nye ejere hvor kroen er flot nyrenoveret, så er det der man skal bo. Smuk natur og golf resort helt tæt på. Og så er Møn og Stege bestemt et besøg værd!
En helt igennem god oplevelse med super…
En helt igennem god oplevelse med super lækker mad og god betjening, vi kommer igen .
Jeg har sammen med flere kursister…
Jeg har sammen med flere kursister tilbragt 5 dage på dette skønne sted.
Personalet har været helt i top.
De er smilende, dygtige, med stor viden om både mad og vine og øl.
Det er tydeligt at de elsker deres job og har det godt indbyrdes.
Vi har følt os i centrum og godt tilpas.
Maden har været udsøgt, spændende, lækkert gourmet mad. Værelserne var gode og rene.
Vi har allerede bestilt igen både i år og næste år.
Og vi glæder os
Efter at have reklameret over en dårlig…
Efter at have reklameret over en dårlig oplevelse ved Hotel Præstekildes julebordsarrangement fredag den 02.12.22, har jeg i dag modtaget hotellets beklagelse vedlagt et gavekort som afslag i prisen.
Det er for mig en ordentlig løsning på et utilsigtet resultat, og vi ser med glæde frem til at gøre brug af gavekortet.
John
Vi var 24 golf kvinder fra vores…
Vi var 24 golf kvinder fra vores Dameklub. Værelserne er fine og pæne. Vi skulle spise kl 18.00 men efter aftale blev det rykket til kl. 19.00. Vi sad der kl 19.00 men først efter 40 min kom forretten. Kammuslinger med brød, brødet kom så EFTER vi havde indtaget kammuslingerne. Vinglas måtte vi spørge efter. Fra forretten til hovedretten gik der over 45 minutter, Gråand med kartofler, ingen grøntsager som ekstra tilbehør. Jeg vil sige, at efter 4,5 time på golfbanen er det ikke meget mad, og servicen var mildt sagt elendig. Ingen smil eller " kækhed " over personalet, og ventetid på mad / glas / brød var urimelig lang.
Jeg føler ikke det store behov for at komme igen.
Super fint
Fint, rent og lyst værelse, lækker morgenmad og venlig og hjælpsomt personale. Gitte sørgede bla for smørrebrød som vi kunne tage med til en ældre faster. Det mest lækre smørrebrød vi længe har fået. Vi kommer gerne igen.
Dejligt ophold
Vi blev modtaget af en sød receptionist,
V fik vi tildelt vores rummelige og renlige værelse, alt i orden her. Aftensmenuen var også meget lækker med vinmenu. Vi blev serviceret af en utrolig sød og venlig tjener. Morgenmaden var rigtig lækker, rigtige rundstykker og godt udvalg af tilbehør.
Et dejligt ophold, som absolut kan anbefales.
Skønt hotel gode værelser god mad rent…
Skønt hotel gode værelser god mad rent og pænt overalt venligt og rart personale vi boede der fra 4/10-6/10 et hotel vi gerne besøger igen
dejlige værelser
dejlige værelser
købt gennem en deal, super betjening, gode værelser, ok mad
Fantastisk venligt personale
Fantastisk venligt personale, rent og pænt, god mad.
Ophold i kristi himmelfartferien
Har lige været på ophold fra torsdag til søndag. Personalet er super venlig og serviceminded. God udsigt over golfbanen.
Morgen ok, der var ikke mere end der skulle være. Aftenmaden 1. dag super lækker, 2. og 3. dag unghane og kotelet, Vi var ikke taget på ophold for at få unghane og kotelet, men noget lidt mere spændende.
Værelserne blev ikke rengjort (ikke skiftet håndklæder selvom de blev lagt på gulvet), kun tømt skrældespand/papirkurv. Vi gik selv over med de våde håndklæder så fik vi nye, men fik også besked på det hørte ikke med at få dem skiftet.
Ærgerligt der ikke lige var lidt mere service.
Et rigtig dejligt 2-nætters ophold
Et rigtig dejligt 2-nætters ophold. Kan kraftig anbefales. Her er hyggelig stemning, godt værelse med udsigt over Møns Golf og dejlige måltider. Det gør Karen og Torben rigtig godt.
TravelDeal ophold
Er lige hjemkommet efter et TravelDeal ophold på Hotel Præstekilde.
Hotellet fremstår rigtig pænt og flot vedligeholdt, og vores dejlige panoramaværelse med terrasse, havde udsigt til både golfbanen og søen. Vi fik fire lækre retter med vinmenu, samt en god men gennemsnitlig morgenbuffet.
Personalet var meget søde og imødekommende, og vi kommer meget gerne igen.
Varmeste anbefaling
Varmeste anbefaling - jeg har ikke før, - på et hotel- mødt sådan en venlighed, og top-service.
Mad og vin var ligeledes i top, og priserne var rimelige.
Pænt værelse.
Skal vi en anden gang på Møn, - er det helt klart, det er vi skal bo.
Freddy Aarestrup
Møns absolut bedste spisested!
Møns absolut bedste spisested!
Mad og vin er i top, betjeningen ligeså!
Vi har været der mange gange efterhånden og nyder det hver gang - derudover også med den smukkeste udsigt over greenen og Noret!
Torben er en super vært.
Fantastisk ophold
Er lige hjemkommet fra et dejligt ophold. Dette var vores 2.ophold, og vi kommer helt sikkert igen. Ejere samt personale er meget søde. Man føler sig virkelig velkommen. Rengøringen helt i top. Maden er til UG med kryds og slange. Vi glæder os til næste gang. Glemte lige at omgivelserne og naturen er alle pengene værd. Tak Karen og Torben