Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Bestilt og leveret på mindre end 24 timer. Den startede første gang jeg drejede nøglen. Jeg er meget begejstret for vores nye diesel Powergenerator 5500 som indgår i vores beredskab.

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Købte en Digital 2.200 Watt for 6 måneder siden og modtog den klargjort, lige klar til starte. Inden købet ringede jeg til firmaet og fik virkelig god vejledning i hvilken model der passede til mit... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Købte "Diesel Generator 6.000 watt/El-start/3-fase med automatisk start ved strømsvigt". Da Seas i vores område har mange strømsvigt skulle jeg bruge en støjsvag generator til mit firma, så 64dB(... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Hejsa..

Hejsa... Jeg har igennem de sidste 7 år købt både diesel og benzin generator i 6500W og 7200W ca 20 stk er det blevet til og jeg kan kun sige at jeg har været 100% tilfreds og ikke haft nogen klager over en eneste ..
ps. Jeg har før handlet med kina generator hvor kvaliteten ikke var i orden, så pris og kvalitet hænger fint sammen hos Power Generator..
Mvh
MP salg & service

18 gennaio 2019

Powergenerator for første

Powergenerator for første, sidste og eneste gang.

Efter samtaler med firmaet, indkøbte jeg en digitalgenerator 3300W. den skulle dække mine behov, som var at levere strøm til en el plæneklipper 1600W og backup til mit solcelleanlæg i min kolonihave.
Efter at have været i drift sammenlagt, ca. 50 timer stoppede generatoren med at leverer strøm og begyndte at lugte af brændt ledningsnet, jeg stoppede generatoren og kontaktede powergenerator.

Det skulle vise sig, at tonefaldet nu var ganske anderledes end da generatoren blev indkøbt. Jeg mødte kun forsvarsparader/modstand; et problem med “deres generatoren” kan åbenbart kun være selvforskyldt: “havde jeg pillet ved chokeren, havde jeg hældt diesel på osv” .
Efter at have sendt foto af generatoren/choker og kommunikeret frem og tilbage, indvilgede firmaet dog i at modtage og se på generatoren.

To unavngivne “sagkyndige” tilsete generatoren og konkluderede at motoren havde været overophedet og at dette skyldtes brugerfejl og ikke var fabrikationsfejl. Det var powergenerator konklusion og de mente at ikke være ansvarlige for noget.

Jeg vil så gerne tilføje mine erfaringer med powergenerator og deres produkt (digitalgenerator 3300W).

Reklamationsretten er i praksis, i dette firma, kun en ret til at reklamerer over produktet, der er ikke tale om nogen form garanti eller samarbejde om at få løst et problemet.
Tonen i forbindelse med en reklamation er dømmende og forsvarsberet.
Produktet har en kort levetid, i dette tilfælde ca. 50 timers drift.
At følge brugeranvisningen, ikke garanterer for produktet holder eller giver nogen garanti.
Firmaet stiller selv en diagnose af produktet til egen tilfredsstillelse, men bortforklarer at undersøge den del der er reklameret over.
Firmaet står ikke tilbage for at nedgøre, en udenforstående elektroingeniør og hans faglige evner, men sætter ikke selv navn på egne “sagkyndige”.

Jeg er forundret over at have mødt så voldsom modstand/forsvar i denne sag, for det må vel også være i firmaets interesse at et problem bliver løst.

Men efter at have set på firmaets opbygning og deres regnskaber( se CVR registeret - datacvrvirk - cvrnr. 30199588 ) ,kunne jeg nemt få den tanke, at netop her ligger svarene på ovenstående problematik.
Der ses også modstand her på trustpilots side, hvor et hvert kritisk indlæg til firmaet, efterfølges af et længere genmæle og få det sidste ord.

Jeg kan på ingen måde anbefale powergenerator eller deres generatore.

Mvh Marianne Hansen

28 giugno 2018

INGEN SKAL SNYDES !
Vores kunder skal ikke snydes og det selv samme gælder dem som læser din anmeldelse.
PowerGenerator.DK har leveret tusindvis af generatorer til kunder i Danmark og vores klare holdning er at ingen skal snydes på nogen måder og
da vi kun sælger "Generatorer" så er vi mildt sagt specialister indenfor dette område.
Dermed rådgiver vi vores kunder inden købet og ikke mindst efter købet, hvis der skulle være spørgsmål eller evt. problemer.

VENTILATION.
Din generator blev købt den 7/4-2017 og den 4/7-2017 henvender du dig omkring korrekt placering og ventilation af generatoren da den skulle placeres i et lille rum. Og vi fremsender en udførlig vejledning i hvordan det skulle gøres korrekt så motor / generator ikke bliver overophedet da det er luftkølet.

REKLAMATION.
17/4-2018 modtog vi en telefonisk henvendelse hvor vi får oplyst at generatoren har svært ved at starte og ligeledes ryger når den er i drift, og med indgående kendskab til hvilke fejl der kan opstå under betjening af generator bad vi dig om at foretage kontrol af position på choker samt undersøgelse af om der evt. ved en fejl var påfyldt diesel på benzin generatoren.
19/4-2018 får vi en ny meddelelse om at generatoren bliver meget varm og 25/4 -2018 oplysning om at en elektroingeniør ikke kan måle 2 faser på en 230V generator ?.

GARANTI.
Generatoren bliver modtaget på vores værksted den 27/4-2018 og efter meget grundig undersøgelse kan vi konkluderer at motor / generator har været så kraftig overophedet at man ikke kan dreje motoren rundt og en olieanalyse understøtter konklusion.
Da en luftkølet generator alene kan overophedes på grund af manglende ventilation eller mangel på smøreolie og den er udstyret med olie niveau føler der slukker motoren ved for lav oliestand, så er skaden alene sket ved benyttelse af generatoren uden korrekt ventilation.
Vores garanti dækker ligesom alle andre steder fabrikationsfejl men ikke skader som er opstået ved forkert benyttelse af generatoren.

FIRMA / REGNSKABER.
Vi har svært ved at se hvorledes vores regnskaber har med en ødelagt generator at gøre, men er stolte af at kunne oplyse at vi modtog Dagbladet Børsens Gazelle Pris 2017.

Med Venlig Hilsen

PowerGenerator.DK

Nej tak !!!!!

Nej tak !!!!!! Dårligste og ringeste generator som Ikke holdt en uge og bilder mig ind at der var kommet vand i !!!! Men det god ting var at jeg fik pengene retur . Og ham kim der han smiler sjældent dårligste kundeservice

9 maggio 2018

Risposta di Powergenerator

Vi har lidt svært ved at grine når vi modtager en generator som på alle måder er blevet så mishandlet og ødelagt som den du kom retur med ! Vil kun anbefale dig at du i fremtiden læser brugsanvisninger på det som du køber og ønsker at benytte dermed bliver alting lettere for dig og ikke mindst dem du køber varer ved. Mvh Kim

Valutata 5 stelle su 5

Den endte med en powergenerator

Selvom udgangspunktet var at købe en honda generator, så skulle powergenerator have chancen først. Jeg endte med at købe en 3000W benzinmodel. Jeg har nu haft den 4 år og i den tid har den løftet en del forskellige opgaver lige fra hækklippere (2*750W), over hoppeborge (1800W) til elmotorsav (2400W) og højttryksrenser (2850W og ja jeg burde overveje en større ).
Altid har den startet i første eller andet ryk i snoren, også efter at have stået stille i 5 måneder.
Jeg har været rigtig godt tilfreds med generatoren.
De gange jeg har været i kontakt med firmaet har servicen været i top.

12 agosto 2017
Valutata 1 stelle su 5

Mega dårlig service hos Kim fra …

Mega dårlig service hos Kim fra powergenerator. Køber en 3300 watt inverter til at køre min Fiskebil. Efter 1 måned går den død og kan slet ikke starte. Har ham i røret mange gange og han lover mig pengene retur hvis jeg bare sender den til ham. Modtager så en mail idag om at den virker som den skal og en yderligere regning på 1600 for fragt tur/retur og diverse. Har købt Honda og det spiller bare. Lad vær at købe hans billige skodprodukter!!!!

19 maggio 2017

Risposta di Powergenerator

Hej Michael for at alle kan følge med skal vores version vel også fortælles.

Vi modtog din generator på vores service værksted og kunne konstatere at den havde kørt 220 timer.

Så var udluftnings dreje knap på tankdæksel sat i position OFF hvilket måske kan være derfor at din generator gik ud og ikke ville starte.

Ved kontrol af olie var det meget slidt og helt nede på et minimum, så der kun kunne ses en dråbe for enden af olie pinden.

Vores værksted fik suget det sidste af det gamle olie op og påfyldt frisk motorolie og herefter startede generatoren med det samme, men vi kunne høre at den gik ujævnt og derfor vi tilsatte benzinen i tanken et rense additiv som fjerner urenheder i karburatoren.

Herefter har generatoren kørt 1 time med 1.000W belastning, 1 time med 2.000W belastning samt 1 time med 3.000W belastning uden problemer og motoren går perfekt på alle måder.

Som nævnt i vores e-mail er det vigtigt at følge de vejledninger som følger med generatoren og ikke mindst at huske at skifte olie for
hver 100 timers drift.

Her er ikke er tale om fabrikationsfejl men derimod mangel på vedligeholdelse samt urenheder i karburatoren hvilket på ingen måder skyldes andre end den som benytter produktet.

Et godt råd fra vores side må vel være at du læser brugsanvisningen.

Valutata 5 stelle su 5

Bedste service jeg nogensinde har fået.

Jeg havde købt en brugt billig PowerGenerator på 1500 watt på DBA.
Den trak en Makita bajonetsav på 900 watt hele sidste weekend uden problemer.
Da jeg købte den var voltmeteret i stykker og jeg henvendte mig til Kim for at høre på prisen samt et stik til 12 volt.
Det har ingen indflydelse på maskinen, dens drift eller ydelse, men det ville være rart hvis det hele var i orden.
Kim bad mig sende en mail, så der ikke var nogen tvivl om hvad det var vi talte om.

Som sagt så gjort, og nu i dag kom en stor kuvert med et voltmeter og et 12 volt stik uden forklaring eller regning.

Bedre service fås ikke, her kunne andre virksomheder lære noget.

Gunnar Jeppe.

14 dicembre 2016
Valutata 5 stelle su 5

Helt igennem fin og gennemført service.
Købte for 7 år siden en generator, som Kim stadig føler sig forpligtet til at hjælpe mig med.
Der ud over et glimrende produkt.

29 novembre 2016
Valutata 5 stelle su 5

Bedste service og leveringstid jeg endnu har oplevet gennem 50 år i biz.

Jeg har aldrig før i mit liv oplevet en så god behandling fra en leverandør, som den jeg fik af KIM fra Powergenerator.dk Jeg har arbejdet i flere år i England, Holland samt USA. og i Danmark gennem 50 år. Jeg har handlet med mange firmaer, hvis eneste formål var at opkræve så mange penge som muligt for deres produkter.
Jeg er derfor helt overvældet af den fine behandling jeg fik af Kim:s firma.
Leveringstiden var under 2 dage, noget jeg aldrig før har oplevet.
Jeg kan varmt anbefale Kim og Powergenerator.dk som en virkelig god og troværdig leverandør.
John Richard Jørgensen
2650 Hvidovre

20 aprile 2016

Super pålidelig god generator

For over fem år siden købte jeg en 3000w generator, da jeg skulle bygge en hytte inde i fjorden. Jeg ledte efter en billig generator som kun skal bruges i forbindelse byggeriet. Efter endt byggeri har den stået udenfor hytten, bare tildækket med en presenning hvor den har været udsat for vind og vejr lige siden. Om foråret når isen forsvinder og vi kan komme ind til hytte og vi skal bruge generatoren starter den bare hver gang. Nu er den snart 6 år gammel

Peter Nielsen Pedersen / Grønland

10 giugno 2015
Valutata 1 stelle su 5

Glemmer at sende med skibs post, indrømmer fejl efter 2 måneder, men vil ikke sende luftpost

Baggrundshistorien er at vores firma ligger på Grønlands østkyst, der kommer to skibe årligt med ca en måneds mellemrum, så vi er meget afhængige af stabile leverandører.
Da vi havde afgivet et tilbud på noget arbejde der krævede generator. bestilte jeg 2 generatorer, og betalte omgående. Den 8-9-2014.
15-10-2014 rykker jeg første gang for vores generatorer, intet svar
rykker flere gange intet svar. Og det er generelt intet svar på mails, jeg sender løsningsforslag om levering pr luftfragt, jeg beder om en pris for luftfragt, på trods af at jeg tilbyder at betale halvdelen af fragten, intet svar, men til sidst den 1-12-2014 bliver pengene tilbageført til vores konto, efter at de har stået på powergenerators konto i ca 3 måneder og trukket renter. Og ikke nok med det, vi kunne ikke udføre vores arbejde da vi ikke havde generatorerne ! med tab til følge.
Elendig service, og dårlig kundepleje.

3 dicembre 2014

Risposta di Powergenerator

Hej Per og mange tak for dit indlæg på TrustPilot.

Vi syntes ikke helt at du får forklaret / skrevet det hele korrekt så lad os derfor komme med vores version så alle der læser med kan få et korrekt indblik.

Det er helt korrekt at PowerGenerator.DK ikke får afsendt Jeres generatorer ved en fejl, dette faktum har vi ligeledes skrevet til Jer og gjort gældende at i kunne få beløbet retur med det samme.

Dette ønskede I ikke, men derimod ville I gerne have nogle generatorer til en højere pris samt have disse fremsendt via luftfragt fra Danmark til Grønlands Østkyst.

Vi har som I allerede ved undersøgt denne mulighed, men dersom alle generatorer er testet inden de forlader fabrikken og nogle modeller ligeledes har et batteri monteret bliver dette anset som "FARLIGT GODS".

Når der er tale om farligt gods betyder dette at prisen for denne fragt mange gange overstiger prisen på de generatorer som I havde bestilt og betalt for.

Alene af denne grund har vi også orienteret Jer om at dette ikke var muligt.

Så skal vi afslutningsvis oplyse der ikke bliver tilskrevet renter på vores firmakonto af indestående.
(Beløb Kr. 5.202,-)

Men skal da benytte lejligheden til at opfordre Jer til at fremsende en opgørelse over det som I mener at vi skulle være jer skyldig
således at Julefreden også kan sænke sig over Grønland.

Mvh

Kim

Valutata 1 stelle su 5

Powergenerator.dk er en forholdsvis billig generator, men hverken produkt eller service er pengene værd.

Jeg købte en 1500W benzingenerator og 1 liter olie hos Powergenerator.dk, men da jeg modtog pakken var der 1 stk. generator og 0,4L olie (som var hældt på generatoren). Jeg kontaktede Powergenerator.dk hvor jeg fik oplyst at det var helt som det skulle være ”for jeg havde jo fået lidt benzin påfyldt i stedet for den manglende olie”. Dette skulle dog vise sig at være det mindste problem, da jeg begyndte at belaste generatoren med de 1200W den iflg. de tekniske data skulle kunne klare kontinuerligt går det galt. Den kører op og ned i hastighed og svinger mellem 100 og 230V. Jeg sender den retur med henblik på reparation, men Powergenerator.dk mener ikke den fejler noget. De sender testresultaterne, hvor jeg kan se den ikke har været over 1100W vedvarende belastning. Jeg konfronterer Powergenerator.dk med dette faktum, men får ikke andet end bortforklaringer og besked om generatoren ikke fejler noget og jeg selv skal betale fragten.
Efterfølgende har jeg undersøgt andre generatorer og disse har en motor med næsten dobbelt så mange HK. til samme antal Watt.

Svar på Powergenerator / EuroCommerce ApS indlæg
Selvfølgelig har jeg ikke afprøvet generatoren uden benzin. Jeg tappede benzinen af inden jeg sendte den retur, for at undgå hele kassen skulle blive sølet ind i benzin under transport (som den var da jeg modtog den). Dette har jeg også flere gange forklaret Powergenerator. dk men det er tilsyneladende ikke trængt ind endnu.

Svar på 2. indlæg fra Powergenerator / EuroCommerce ApS
Nu tager det jo ikke mange minutter at tømme en 6L tank og i øvrigt kom fragtmanden først flere timer efter, men lad nu det ligge. Vi må nok bare konkludere at vi aldrig bliver enige og hvem af os folk vil tro på, må være op til folk selv. Hvis nogle skulle have interesse i at se filmen af hvordan generatoren kartede rundt på min terrasse mens den går op og ned i omdrejninger, så skal de være velkomne til at skrive til schus@sol.dk så sender jeg den gerne, så kan man jo mens man ser filmen spekulere på hvordan den over hoved kan kører, hvis problemet er der ikke er noget benzin på….
Slut herfra.
P.S. Det kan være jeg ved lejlighed ligger filmen op på Youtube.
Update.
Vil bare lige nævne at Power generator aldrig har set den film de nu udtaler sig om skulle vise en mishandling. Gad vide om det er den samme baggrund der ligger bag udtalelsen om min generator er 100% i orden….

23 aprile 2014

Risposta di Powergenerator

Hej Søren vi skal vel lige have det hele korrekt belyst. Du modtog en generator fra vores side som var 100% klargjort og testet herunder påfyldt en mindre mængde benzin. PowerGenerator.DK mener at denne service netop sikrer at vores kunder modtager et 100% fejlfrit produkt. Og vi kan stadig ikke se at du skulle være snydt på nogen måder. Ved din henvendelse oplyste du at generatoren svingede op og ned ved en belastning på 1.200 Watt hvorfor vi samme dag får generatoren afhentet og fragtet til vores værksted. Ved modtagelsen er den næsten tom for benzin og efter påfyldning foretages der følgende test: 500 Watt i 20 minutter - 750W i 20 minutter - 1.150 Watt i 20 minutter og efterfølgende en belastnings prøve på 1.550 Watt uden der er nogen problemer overhovedet. Med hensyn til fragt så er det sådan at man som kunde selv skal betale for fragten hvis man benytter sin fortrydelsesret. Vi har ikke yderligere kommentarer til din undersøgelse om effekt eller ydelse men vil benytte lejligheden til at oplyse at vi har solgt flere hunderede af vores 1.500W benzin generator siden december 2013 og ikke har haft nogen klager. Måske skulle du blot have fulgt det råd vi gav dig ved første henvendelse hvilket var at der skulle påfyldes benzin. Med venlig hilsen PowerGenerator.DK

Svar På Sørens indlæg:
Da generatoren bliver Transporteret af Danske Fragtmænd på en 1/4 palle og den dermed står op (ikke ligger på siden eller på hovedet) modtager ingen af vores kunder generatorer der sølet ind i benzin. Men kan se at den er leveret til din arbejdsplads og kunne det tænkes at du selv har lagt den på siden eller hovedet
da du tog den med hjem ?. Med hensyn til at du selv har tappet benzin af inden afhentning det os en gåde da den blev afhentet ca. 30 minutter efter du havde ringet og der var aftalt afhentning dagen efter. Afslutningsvis er vi stadig undrende over at alle vores 1.500W virker uden problemer inkl. den generator vi modtog fra dig vel og mærke når der er påfyldt benzin. Mvh PowerGenerator.DK

Svar på Søren Nr. 2 Indlæg:
Ja Søren vi må jo virkelig erkende at have fundet vores overmand på alle områder, men skal da ikke undlade at gøre opmærksom på at en generator der er ved at løbe tør for benzin reagere nøjagtig som du har beskrevet. Med hensyn til at du begynder at filme din mishandling af generatoren og ydermere vil lægge dette på Youtube får os kun til at ryste endnu mere på hovedet. Mvh PowerGenerator.DK

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god service og et fornuftigt produkt

Vi skulle bruge en dieselgenerator med autostart til vores servere, i første omgang købte vi en en-faset 5500W som virkede upåklageligt.
Da vi hentede den, gennemgik Kim lige hvordan den virkede og hvilke ting man skulle være OBS på osv.
Efter et par måneder, stod vi i den situation at vi skulle bruge en 3-faset i stedet for en 1-faset.
Vi kontaktede Kim og han kom med et MEGET godt returkøbstilbud på vores eksisterende generator.
Vi hentede den nye og igen fik vi en god snak om det at køre med generator i et servermiljø med UPS løsninger.

Vi er meget tilfredse med den service Kim har ydet og vi kan kun anbefale PowerGenerator.dk

19 dicembre 2013

Kanon generator.

Jeg købte i 2012 en digital generator på 2000 W med el-start og fjernbetjening. I forhold til min gamle 2000 W generator (der larmede som et jordskælv), så larmer denne mindre end min plæneklipper, ja faktisk kan man uden problemer føre en samtale, selvom man står næsten lige ved siden af den.

Inden købet havde jeg snakket med firmaet flere gange, og fik hver gang en god og seriøs rådgivning.

Det, der imponerede mig mest var nok, at den efter at have stået i en kælder fra november 2012 til midt april 2013 stadig havde batterikraft til at starte ved hjælp af den elektriske starter.

Top-karakter til både firmaet og produktet.

19 novembre 2013

Risposta di Powergenerator

Hej Henrik tak for din fine anmeldelse vi gør alt hvad der muligt for at rådgive og levere generatorer af høj kvalitet til lave priser.
Dit indlæg må jo siges at bevise vores målsætning.
Husk vi altid er behjælpelige omkring hvordan din generator vedligeholdes
optimalt. Mvh PowerGenerator.DK

Falsk varedeklaration

Da Seas i vores område har mange strømsvigt skulle jeg bruge en støjsvag generator til mit firma, så 64dB(A) var perfekt, for så havde jeg en bygning der ville bringe støjniveauet ned på det lovlige i forhold til naboer.
Desværre kunne jeg så konstatere at den støjede 74-77dB(A) på 10 meters afstand -altså mindst 10 gange så meget.
Så har nu måtte bygge en speciel tilbygning til generatoren.
Kim Andersen lovede at det ville blive rettet på deres hjemmeside, men nu 1½ år senere lyver de stadig.

27 gennaio 2012

Risposta di Powergenerator

Vi skal henvise Johnny til e-mail skrevet den 18.05.2010 hvor vi foretog en kontrol måling af støjniveauet af den pågældende generator type.
Denne måling viste 68 dB(A) og ikke 74-77 dB(A) som anført.
Efter denne måling blev udstødningssystem samt støjisolering ændret på hele vores serie af lukkede støjdæmpede diesel generatorer således at det angivne støjniveau på 64 dB(A) målt i 7 meters afstand naturligvis bliver overholdt.
Påstanden om falsk varedeklartion skal hermed afvises.

Super fin service

3000w kuffert generator.
Modellen var ikke på lager, men der kom en mail så snart den var og 2 dage efter havde jeg den hjemme.

27 ottobre 2009

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più