Pouw Vervoer Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Zetten verloren spullen niet online. Na het hele festival is NIKS gepost. Zeer onbehulpzaam aan de telefoon. Bus was tevens ook zowel de heen- als terugweg te laat.

Valutata 5 stelle su 5

Via het internet gezocht naar vervoer per touring car voor een schoolklas. Na verschillende telefoontjes uitgekomen bij Pouw. Het was een verademing om een vriendelijke behulpzame dame aan de lijn t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij werden van Bussloo naar Apeldoorn afgeleverd door Ramon Alvarez. Een heerlijk professionele buschauffeur die ook kan omgaan met onvoorziene omstandigheden in de bus. We hebben erg fijn gepraat. Wi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di trasporti in bus
  2. Noleggio di autobus
  3. Agenzia di noleggio furgoni

Scritti dall'azienda

Wij zijn een jonge en enthousiaste busonderneming gevestigd in regio Utrecht, van luxe touringcar tot evenementenvervoer, bij Pouw Vervoer kun je elk type bus huren voor alle soorten busvervoer.

Nella media

TrustScore 3 su 5

47 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Slechte nazorg bij vergeten spullen in de bus.

Hoe is het mogelijk dat POUW vervoer na een weekend met verschillende bussen festivals gereden te hebben slecht een aantal items gevonden heeft? We zijn na het vergeten van een tas in de bus met waardevolle spullen, van het kastje naar de muur gestuurd. Ze komen hierin niet geloofwaardig over en tonen geen enkel begrip voor de situatie.

2 luglio 2023

Beste Anne,
Allereerst willen we u hartelijk bedanken voor de moeite die u heeft genomen om uw ervaring met onze gevonden voorwerpen afhandeling te delen. We waarderen uw feedback enorm, omdat het ons helpt onze service verder te verbeteren.

Bij Pouw Vervoer maken we gebruik van iLost, een efficiënt systeem voor het beheren van gevonden voorwerpen. Zodra een voorwerp in een van onze voertuigen wordt gevonden, wordt het naar een van onze vestigingen gebracht. We hebben zorgvuldige procedures om alle gevonden voorwerpen te verzamelen, en ze worden vervolgens driemaal per week naar ons hoofdkantoor in Vianen gebracht.

Bij het hoofdkantoor worden de gevonden voorwerpen verwerkt in iLost, waarbij we ervoor zorgen dat alle items correct worden geregistreerd. Voor waardevolle voorwerpen hebben we speciaal beveiligde ruimtes, waar alleen bevoegd personeel toegang toe heeft. Dit waarborgt de veiligheid en privacy van uw persoonlijke eigendommen. Medewerkers die de telefoongesprekken aannemen, kunnen daarom alleen via iLost verloren items inzien, net als u.

Hoewel het altijd vervelend is om iets te vergeten, willen we benadrukken dat we begrijpen hoe belangrijk uw persoonlijke bezittingen voor u zijn. We doen ons uiterste best om gevonden voorwerpen op de juiste manier te behandelen en ze terug te bezorgen bij de rechtmatige eigenaar.

We willen graag benadrukken dat de verantwoordelijkheid voor persoonlijke eigendommen altijd bij de eigenaar ligt. Daarom raden we onze gewaardeerde passagiers aan om regelmatig iLost te controleren, waar we alle gevonden voorwerpen zorgvuldig bijhouden.

Nogmaals dank voor uw feedback, en mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons vriendelijke klantenserviceteam.

Team Klantenservice Pouw Vervoer

Wat een top buschauffeur

Met supersized een partybus gehuurd, wij hadden een hele leuke buschauffeur. Niks was te gek en hij heeft echt onze reis leuk gemaakt. Hij was goed op tijd, de bus was leuk met discolichtjes en de ramen waren gedimd dus ondanks dat het licht was hadden de lampjes wel nut. Al met al een fijne busreis gehad, Roman de buschauffeur je bent een topper!

27 aprile 2023

Risposta di Pouw Vervoer

Beste Lysanne, dankjewel voor je leuke review! We kijken uit naar een volgende gezellige rit in een van onze bussen :)

Valutata 1 stelle su 5

Je moet altijd extreem lang wachten…

Je moet altijd extreem lang wachten zegt ie dat ie dr om 14.44 is dan is de bus om 3u er nog niet

13 maggio 2022

Beste Geert,

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat wachten vervelend is en dat dit voor frustratie kan zorgen.

Onze bussen rijden volgens een dienstregeling, maar we zijn daarbij afhankelijk van de verkeersdrukte en andere onvoorziene omstandigheden op de weg. We doen ons best om vertragingen te minimaliseren en onze reizigers zo goed mogelijk te informeren.

Mocht u een specifieke situatie willen melden, dan horen we dat graag via de contactgegevens op onze website, zodat we dit verder kunnen onderzoeken.

Team Klantenservice Pouw Vervoer

Valutata 1 stelle su 5

Een chauffeur in een busje van Pouw…

Een chauffeur in een busje van Pouw stond ordinair te schreeuwen en te toeteren in de straat omdat hij 3 minuten moest wachten op de AH bezorger.
Ik heb geen verdere ervaring met de diensten van Pouw maar dit was echt asociaal.

12 agosto 2020

Risposta di Pouw Vervoer

Geachte heer Lozancic, wij danken u dat u de tijd heeft genomen een review te schrijven over ons bedrijf. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, dat blijkt ook uit onze 5 sterren waardering op andere review sites. Wij weten niet waar en hoelaat en met welk voertuig dit voorval heeft plaatsgevonden om de desbetreffende chauffeur aan te spreken op zijn gedrag. Wij hopen dat u ons van aanvullende informatie kan voorzien. Met vriendelijke groet, Team Pouw Vervoer

Gevaarlijk blauwe Pauw bus op de A2 richting Utrecht/

Als mede rijder op de weg vandaag op de A2 richting Utrecht / ‘s-Hertogenbosch, wou ik ergens gaan melden dat een blauwe Pauw bus gevaarlijk reed (vandaag 16 januari 2020 rond 14:00- 14:30). Nooit afslaan naar de meest rechter baan, terwijl talloze andere auto’s die bus daardoor via rechts hebben moeten inhalen, omdat er aan de linker kant file door die bus ontstond. En maar gas geven om 108km/uur te reiden, en dan weer gas los en 88km/uur reiden. Terwijl mensen voor hem aan het remmen zijn, nog even gas geven tot ie bij de remmende auto’s komt en lekker hard remmen. Heel fijn voor de auto’s achter hem die geen zicht hebben op wat zich voor die bus afspeelt. Uiterste gevaarlijk, heel veel auto’s hebben vol op hun rem moeten trappen en de inhalende auto’s gingen maar met 110km/uur inhalen omdat niemand die bus kon vertrouwen en om ook zo snel mogelijk weg zijn van die bus. Liever een bekeuring dan een ongelijk met die bus. Die bus heeft gelukkig voor hectometerpaal 63,4 op de A2 richting ‘s-Hertogenbosch (en na het brug na de afslag van Maarssen) een afslag genomen (eerste keer dat ie zijn bus op de meeste rechter baan gezet heeft voordat ie die afslag nam).

16 gennaio 2020

Beste Baps,
Bedankt voor uw klacht waarin u aangeeft dat een chauffeur van Pouw Vervoer onveilig rijgedrag heeft vertoont. Wij hechten veel belang aan veilig rijgedrag van onze chauffeurs, zowel voor passagiers in de bus als medeweggebruikers op de snelweg in dit geval.
Ik wil u informeren dat deze chauffeur, mede door uw gedetailleerde informatie, een week na het voorval is aangesproken op de ontstane situatie.
Dit om in de toekomst te voorkomen dat dit rijgedrag nogmaals plaats vind. En dat bij een volgende keer als u onderweg weer een Pouw Vervoer bus tegenkomt wel het gevoel heeft dat er geen ongelukken kunnen ontstaan.
Wij danken u voor de moeite die u heeft genomen om ons te informeren.

Toch met de auto moeten

Wij zouden vandaag met ons team naar uithoorn reizen in een bus van pouw vervoer, naar onze bekerfinale. dit zou een hele happening worden mocht het niet zo zijn dat onze gehuurde bus met chaffeur niet kwam opdagen. Hierdoor
moesten wij op het laatste moment autos regelen en was de hele gemoedelijke sfeer gelijk een stuk minder. Wees slim en huur een bus ergens anders als je geen auto achter de hand hebt.

1 giugno 2019

Risposta di Pouw Vervoer

Het spijt ons ten zeerste dat de geplande reis naar de bekerfinale niet naar verwachting is verlopen. Door vertraging in het verkeer was de touringcar te laat op locatie en waren de spelers en fans al met eigen vervoer vertrokken. Wij hebben intern maatregelen genomen dat dit niet meer voor kan komen. Met vriendelijke groet, Team Pouw Vervoer.

Valutata 5 stelle su 5

Martin is echt een held geef die meer…

Martin is echt een held geef die meer man geld. 5 sterren voor deze legende!!!🎉🍻

27 settembre 2018

Risposta di Pouw Vervoer

Dank voor je top review! We zijn heel blij met Martin :) We zijn trots op ons gehele team van helden!

Uitstekend

Ik heb kort van te voren gereserveerd, dit was allemaal geen probleem. Verder was het vervoer stipt en was de buschauffeur vriendelijk.

16 febbraio 2015

Risposta di Pouw Vervoer

Hartelijk dank voor de review Evelien!

Geweldig en heel hulpvaardig

Pretti contact bij het aanvragen van een offerte. Soepel en vriendelijk. Later leveren kleine wijzigingen geen probleem op. Twee heel goede en vriendelijke chauffeurs en tevens heel kundig. Gerard kreeg nog een applaus toen hij achteruit moest rijden door smalle straatjes. Geweldig vonden de gasten dat!

Risposta di Pouw Vervoer

Leuk om te lezen Brugt, we brengen jullie complimenten graag over aan onze chauffeur Gerard. Ere wie ere toekomt tenslotte!

bus reis Pouw

prima , op tijd aanwezig, geen moeilijke praatjes naar leerlingen en ontspannen omgang met leerlingen.

Risposta di Pouw Vervoer

Dank je voor de review, we brengen jullie leerlingen graag nog eens naar een leuke locatie!

Goede en correcte service

Met 15 personen een dagdeel "on tour"geweest met Pouw Vervoer.
De bus was keurig op tijd, een nette chauffeur, goede verschijning, keurige schone bus.Een aanrader! en wij boeken zeker een volgende keer weer bij Pouw Vervoer. Ook de offerte aanvraag en de terugkoppeling daarvan gingen zeer vlot, helder en duidelijk!

Risposta di Pouw Vervoer

Leuk om te horen, hartelijk dank voor de review!

Reis naar Belgie

Fijn ervaring, aardig chauffeur. Het is goed gegaan. Jammer dat er nou juist in ons bus geen Wifi was. Dit terwijl het toch duidelijk vermeldt was dat alle bussen er van beschikken.

Risposta di Pouw Vervoer

Dank voor de review Victor.

Jammer dat de bus niet beschikte over gratis WiFi. 90% van onze touringcars beschikt hier wel over maar jullie hadden net de pech een van de bussen te treffen welke niet is uitgerust met gratis Wifi.

Geef bij een volgende samenwerking aan dat de bus over gratis Wifi moet beschikken en we regelen het!

Uitstekende service

Wij, Stichting Anton Huiskes, zijn zeer tevreden over het vervoer naar en van de ijsbaan dat Pouw Busvervoer voor de schoolleerlingen met een beperking regelt.
De bussen zijn altijd prima op tijd, de chauffeurs klantvriendelijk, en mocht er een last minute wijziging zijn dat wordt dat ook in goed overleg geregeld.
Een zeer tevreden klant.

9 febbraio 2015

Risposta di Pouw Vervoer

Hartelijk dank voor de positieve review, het is ons een eer de kinderen elk schaatsseizoen weer te mogen vervoeren!

prima

De chauffeur was ruim op tijd, zowel voor vertrek als terugkeer, hij was vriendelijk en reed rustig. Ik heb geen negatieve punten.

5 febbraio 2015

Risposta di Pouw Vervoer

Bedankt voor je review Ingmar! We kijken uit naar een volgende samenwerking.

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Snelle ractie op mijn offertevraag met een goed aanbod.
Punctueel en klantvriendelijk.
Wijn zijn erg tevreden over Pouw Vervoer.

4 febbraio 2015

Risposta di Pouw Vervoer

Leuk om te lezen Mireille, hartelijk dank voor je positieve review. We hopen jullie nog eens te mogen vervoeren.

Alles verliep geweldig!

Mede dankzij de vriendelijke chauffeur die ervoor heeft gezorgd dat wij op tijd en tussen de files door aankwamen op de plaats van bestemming, hebben wij een fantastische avond gehad bij Vrienden van Amstel Live.

3 febbraio 2015

Risposta di Pouw Vervoer

Leuk om te horen en bedankt voor de positieve review!

Team Pouw Vervoer

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più