L'azienda ha risposto
Topreis gehad Raalte - Defqon v.v. -> was vooraf een beetje huiverig door de negatieve reviews op deze site, maar zowel de chauffeur als de reisleiding hebben er een ontspannen reis van gemaakt. Op de... Leggi di più
Snap al deze negatieve reviews echt niet. Beide de chauffeurs waren super aardig en hadden plezier in hun werk. De bus wachtte nog enkele minuten zodat er geen mensen gestrand staan, en ze hebben iema... Leggi di più
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Super service op meerdere vlakken.
Erg over te spreken.

Risposta di partybussen.nl
Heel tevreden over Partybussen. Door een onverwachte en verdrietige familieomstandigheid kon ik niet mee met mijn geboekte reis. Hoewel dit normaal niet wordt vergoed, hebben ze toch de moeite genomen om mijn situatie serieus te bekijken en mij enorm geholpen met een oplossing.
Dit waardeer ik echt enorm. Fijn om te zien dat er nog bedrijven zijn die menselijk en begripvol handelen. Dank jullie wel!

Risposta di partybussen.nl
Bus was veel te laat!! Bij een partybus verwachten wij muziek en lichten.. dat was er niet het was een normale bus met zachte radio muziek. Vreselijk buschauffeur kon ook geen Nederlands en iedereen mocht zomaar instappen. €40 weg gegooid

Had een bus via FraasenTraveling
Helaas zonder microfoon, koeling met schimmel, verlichting die niet goed werkte…

Risposta di partybussen.nl
We hebben de bus gebruikt om naar en terug te gaan naar Tegendraads in Den Bosch. Het ging via een namenlijst zodat iedereen er was toen we vertrokken. Er was een groepsapp in Appic waar we makkelijk met zn alle konden berichten en waar de bus chauffeurs steeds de info konden doorgeven. Erg fijne bus en snel weer thuis!

Risposta di partybussen.nl
Keurige chauffeur, schone bus, toilet aanwezig.
Een aanrader om naar evenementen te reizen.
Eric

Risposta di partybussen.nl
Wat heerlijk dat dit bestaat. Vorig jaar en dit jaar van Amsterdam naar Tilburg, Draaimolen festival. Niet meer met het ov en we kunnen blijven tot het einde van het festival 00:30 uur. Bus vertrekt om 01:00 uur dus voldoende tijd om bij de bus te komen op het einde. Schone bussen, leuke chauffeurs.

Risposta di partybussen.nl
Het was zeker een aanrader voor iedereen
Optijd opgehaald, gezellige zweer in de bus met partybox aan, aardige chauffeur, goede communicatie en op afgesproken tijd weg gegaan.
Bedankt voor de gezellige rit!!!
Alles ging goed, aardige en goede busschauffeur. Gingen nog een stop maken om te roken en naar de wc. Vertrokken zowel heen als terugreis op de verwachtte aangegeven tijden. Ja top!!
Prima ervaring met mogelijkheid tot verbetering.
+Punten Schone bus
Toiletten aanwezig
Prima chauffeur
- Punten communicatie vantevoren kan beter.
Telefonisch onbereikbaar
Het telaat vertrekken vanaf een festival kan ik niet rekenen als min punt, dit is overmacht en vaak een verkeers issue
Resume: het zou zomaar kunnen dat we nog een keer boeken hopende dat de minpuntjes dan zijn verholpen
Groetjes passagier bus 30
Ik was mn lader vergeten in de bus, en na een kort Bericht, doen ze hem morgen op de bus, en daarbij stopte hij ook nog voor ons bij tankstation, zodat we wat te drinken konden kopen en tabak etc.
Het was perfect geregeld en ideaal dat we zelf niet hoeven te rijden
Van te voren mail gekregen waar alles duidelijk in stond eenmaal op dag van vertrek was er via de appic app een chat groep gemaakt zodat de buschauffeur ons op de hoogte kon houden .ik vond het heel fijn geregeld ook het terug vinden van de bus via de app en locatie die je dan kon navigeren. Top geregeld. Dankjewel
Een of twee dagen voor de rit kregen we een laatste update over de bus - op de dag zelf kwam hij op tijd.
Op de heenweg duurde een van de tussenstops naar mijn mening net iets te lang, en de terugweg was het iets minder omdat iemand in de bus de regie over de muziek had gekregen, waar iedereen geen zin in had.
Los daarvan was het prima! Ook op de terugweg ging alles op tijd.
In tegenstelling tot sommige reviews hier hebben we een hele goede ervaring gehad met de partybus naar awakenings festival. Bus was netjes op tijd, goede communicatie en een hele vriendelijke buschauffeur! Bedankt Roy.
Snelle service en ze denken echt met je mee! Ik had zelf een fout gemaakt, maar ze hebben me supergoed geholpen om het op te lossen.
Dit gaat om de klantenservice online. Ik heb de bustrip nog niet meegemaakt.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.