L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Topreis gehad Raalte - Defqon v.v. -> was vooraf een beetje huiverig door de negatieve reviews op deze site, maar zowel de chauffeur als de reisleiding hebben er een ontspannen reis van gemaakt. Op de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snap al deze negatieve reviews echt niet. Beide de chauffeurs waren super aardig en hadden plezier in hun werk. De bus wachtte nog enkele minuten zodat er geen mensen gestrand staan, en ze hebben iema... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1 stella

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Fantastische service.

Heel tevreden over Partybussen. Door een onverwachte en verdrietige familieomstandigheid kon ik niet mee met mijn geboekte reis. Hoewel dit normaal niet wordt vergoed, hebben ze toch de moeite genomen om mijn situatie serieus te bekijken en mij enorm geholpen met een oplossing.

Dit waardeer ik echt enorm. Fijn om te zien dat er nog bedrijven zijn die menselijk en begripvol handelen. Dank jullie wel!

19 aprile 2026

Risposta di partybussen.nl

Dank je wel voor je mooie woorden.

Wat je beschrijft is precies hoe we het proberen te doen. Soms zijn er situaties die gewoon even belangrijker zijn dan regels, en dan kijken we graag wat wél mogelijk is.

Fijn om te horen dat je je gehoord hebt gevoeld. Dat betekent veel voor ons.

Sterkte nog in jullie situatie en hopelijk tot een volgende keer onder mooiere omstandigheden.

Valutata 1 stelle su 5

Bus was veel te laat! En geen muziek

Bus was veel te laat!! Bij een partybus verwachten wij muziek en lichten.. dat was er niet het was een normale bus met zachte radio muziek. Vreselijk buschauffeur kon ook geen Nederlands en iedereen mocht zomaar instappen. €40 weg gegooid

11 aprile 2026

Risposta di partybussen.nl

Dank je voor je bericht.

We herkennen ons niet in het beeld dat je schetst. De reis is uitgevoerd met een nette touringcar en volgens planning. Wel klopt het dat de muziekvoorziening niet optimaal werkte doordat een aux-kabel ontbrak. Dat is natuurlijk niet zoals het hoort.

Ook is op de heenreis de passagierslijst niet goed gecontroleerd. Dit is direct opgepakt en op de terugreis wel correct uitgevoerd.

Daarnaast hebben we dit met onze vervoerspartner besproken, zodat hier bij volgende reizen extra aandacht voor is.

We hebben geprobeerd contact met je op te nemen om dit netjes met je op te lossen, maar hebben je helaas niet kunnen bereiken.

FraasenTraveling

Had een bus via FraasenTraveling
Helaas zonder microfoon, koeling met schimmel, verlichting die niet goed werkte…

1 novembre 2025

Risposta di partybussen.nl

Dank je voor je bericht en excuses voor de vertraagde reactie.

Op basis van je omschrijving vermoeden we dat dit niet via ons is verlopen. Op de genoemde datum hadden wij geen busproject en wij werken ook niet samen met FraasenTraveling als vervoerspartner.

We komen hier graag even met je over in contact om dit goed na te gaan. Zou je een mailtje willen sturen naar info@partybussen.nl
? Dan zoeken we het samen met je uit.

Tegendraads De Oorsprong - bus naar Den Bosch - Eindhoven

We hebben de bus gebruikt om naar en terug te gaan naar Tegendraads in Den Bosch. Het ging via een namenlijst zodat iedereen er was toen we vertrokken. Er was een groepsapp in Appic waar we makkelijk met zn alle konden berichten en waar de bus chauffeurs steeds de info konden doorgeven. Erg fijne bus en snel weer thuis!

10 gennaio 2026

Risposta di partybussen.nl

Wat leuk om te lezen, dank je wel 😊

Fijn dat alles goed is verlopen en dat de communicatie via de groepschat en de reis zelf prettig waren. Zo hoort het ook te gaan.

Valutata 5 stelle su 5

Goeie bus met een geweldige buschauffeur

20 dicembre 2025

Risposta di partybussen.nl

Wat fijn om te horen, dank je wel 😊

Mooi dat zowel de bus als de chauffeur zo goed bevallen zijn. Dat maakt de reis net even wat leuker.

Keurige chauffeur

Keurige chauffeur, schone bus, toilet aanwezig.
Een aanrader om naar evenementen te reizen.

Eric

6 settembre 2025

Risposta di partybussen.nl

Dank je wel voor je mooie woorden 😊

Fijn om te horen dat alles netjes geregeld was en dat de reis goed is bevallen. Zo wil je op pad naar een evenement.

Lekker comfortabel

Wat heerlijk dat dit bestaat. Vorig jaar en dit jaar van Amsterdam naar Tilburg, Draaimolen festival. Niet meer met het ov en we kunnen blijven tot het einde van het festival 00:30 uur. Bus vertrekt om 01:00 uur dus voldoende tijd om bij de bus te komen op het einde. Schone bussen, leuke chauffeurs.

5 settembre 2025

Risposta di partybussen.nl

Wat heerlijk om te lezen, dank je wel 😊

Fijn dat jullie zo ontspannen naar Draaimolen kunnen reizen en ook tot het einde kunnen blijven. Precies zoals het bedoeld is.

Mooi dat de bussen en chauffeurs ook goed bevallen zijn.

Hopelijk tot volgend jaar weer!

Top rit

Optijd opgehaald, gezellige zweer in de bus met partybox aan, aardige chauffeur, goede communicatie en op afgesproken tijd weg gegaan.
Bedankt voor de gezellige rit!!!

30 agosto 2025

Alles ging goed

Alles ging goed, aardige en goede busschauffeur. Gingen nog een stop maken om te roken en naar de wc. Vertrokken zowel heen als terugreis op de verwachtte aangegeven tijden. Ja top!!

30 agosto 2025
Valutata 4 stelle su 5

Prima ervaring met mogelijkheid tot…

Prima ervaring met mogelijkheid tot verbetering.
+Punten Schone bus
Toiletten aanwezig
Prima chauffeur
- Punten communicatie vantevoren kan beter.
Telefonisch onbereikbaar

Het telaat vertrekken vanaf een festival kan ik niet rekenen als min punt, dit is overmacht en vaak een verkeers issue
Resume: het zou zomaar kunnen dat we nog een keer boeken hopende dat de minpuntjes dan zijn verholpen

Groetjes passagier bus 30

24 agosto 2025

Top!!!!

Ik was mn lader vergeten in de bus, en na een kort Bericht, doen ze hem morgen op de bus, en daarbij stopte hij ook nog voor ons bij tankstation, zodat we wat te drinken konden kopen en tabak etc.

15 agosto 2025

Top geregeld.

Van te voren mail gekregen waar alles duidelijk in stond eenmaal op dag van vertrek was er via de appic app een chat groep gemaakt zodat de buschauffeur ons op de hoogte kon houden .ik vond het heel fijn geregeld ook het terug vinden van de bus via de app en locatie die je dan kon navigeren. Top geregeld. Dankjewel

18 luglio 2025

Goed geregeld

Een of twee dagen voor de rit kregen we een laatste update over de bus - op de dag zelf kwam hij op tijd.

Op de heenweg duurde een van de tussenstops naar mijn mening net iets te lang, en de terugweg was het iets minder omdat iemand in de bus de regie over de muziek had gekregen, waar iedereen geen zin in had.

Los daarvan was het prima! Ook op de terugweg ging alles op tijd.

13 luglio 2025

Fijne busreis

In tegenstelling tot sommige reviews hier hebben we een hele goede ervaring gehad met de partybus naar awakenings festival. Bus was netjes op tijd, goede communicatie en een hele vriendelijke buschauffeur! Bedankt Roy.

12 luglio 2025

Snelle service

Snelle service en ze denken echt met je mee! Ik had zelf een fout gemaakt, maar ze hebben me supergoed geholpen om het op te lossen.

Dit gaat om de klantenservice online. Ik heb de bustrip nog niet meegemaakt.

10 luglio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più