Købte min bmw i4 m50 hos Michael, og selvom der ikke var så meget at gøre ved prisen på bilen, er jeg alligevel blevet glad for købet, da servicen hos dem efterfølgende også har været super god. Mor... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi har i dag købt en BMW iX3 hos Poul Nielsen Biler i Næstved, og vi har haft en rigtig god oplevelse fra start til slut. Vi blev mødt med en venlig, professionel og ærlig betjening, hvor der... Leggi di più
⭐⭐⭐⭐⭐ Vi har haft en virkelig god oplevelse fra start til slut ved købet af vores BMW iX1 ved Poul Nielsen - vi er utrolig glade for bilen. Alexander leverede en utrolig professionel, ærlig og... Leggi di più
Første besøg hos Poul Nielsen. Jeg har netop fået udført et service på min BMW hos Poul Nielsen. Fin korrespondance med værkføreren inden levering af bilen. Arbejdet bliver udført som aftalt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Rivenditore di auto
- Mercato delle auto
- Officina di autoriparazioni
- Servizio di leasing di auto
- Rivenditore di veicoli a motore
Scritti dall'azienda
Sjællands største udvalg i nyere brugte BMW. Import af BMW og andre premium mærker fra Tyskland. ISO14001 certificeret BMW specialværksted. Alle service indlæses i bilens elektroniske servicebog. Altid gratis lånebil ved forsikringsskader uanset forsikringsselskab. Vi har aftaler med alle forsikringsselskaber! Gratis opbevaring af dine sommer/vinterhjul!
Informazioni di contatto
Holdsted Park 18, 4700, Næstved, Danimarca
- service@poulnielsen.dk
- www.poulnielsen.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Poul Nielsen Automobiler i Næstved får den varmeste anbefaling her fra
Har lige købt elbil for første gang og valget faldt efter mange overvejelser på en BMW.
Efter mange besøg hos diverse forhandlere endte jeg med at købe min BMW iX3 af Andreas hos Poul Nielsen. Jeg fik en super god og tryg behandling og en meget fair og gennemskuelig handel med god fokus på begge parter i aftalen.
Aflevering var ligeledes en fantastisk oplevelser, men god og rolig gennemgang af bilen samt indstilling også ud fra deres egne erfaringer osv.
Poul Nielsen Automobiler i Næstved får den varmeste anbefaling her fra!
Super service og en rigtig god oplevelse! ⭐️
Vi købte en BMW hos Poul Nielsen i Næstved, og hele oplevelsen var virkelig positiv. Michael var utrolig imødekommende og hjælpsom gennem hele forløbet.
Han sørgede for, at alt gik glat, og gjorde en ekstra indsats for, at vi kunne få bilen før den aftalte leveringsdato – vi var nemlig ret utålmodige! 😅
Det satte vi stor pris på. Alt i alt en super service og en tryg handel – jeg kan varmt anbefale både Michael og Poul Nielsen Næstved!
Købte for under 1 uge siden en næsten…
Som svar til deres respons: at sige bilen har brugsspor, har intet at gøre med, at der fra klargøringen hos jer, åbenbart har siddet noget skidt, der har været voldsom nok til at lave en ridse i forruden. For ridsen var der ikke før eller da vi prøvkørte bilen. Og jeg kan godt agere høflig og venlig, selvom jeg er bragende uenig og vældig utilfreds, så der af "en god tone og kommunikation" med sælger. Det lndre stadig ikke faktum at der fra jeres værksted/udstilling er røget noget hårdt ned til vinduesviskeren, som så ved første vask da vi køre fra jer, laver den grimme ridse i forruden. Stadig dårlig stil og service fra jeres side.
Købte for under 1 uge siden en næsten ny bil hos dem. Da jeg triller ud fra dem, aktiveres de automatiske vindues visker, da det regner. Den i føresiden trækken ved første tur, en pæn stribe hele vejen over forruden. Tænker ikke mere over det, andet end at det kan være der sidder et lille blad eller andet i viskeren. Da jeg så er kommet godt igennem Fyn og regnen stopper, er "striben" der stadig. Holder ind ved Kolding (skal videre til Randers!) Og kontakter sælger med det samme, da der jo åbenbart har siddet et eller andet på forruden/vinduesviskeren fra forhandler, da bilen har stået i udstillingen og været klargjort. Bliver bedt om at sende billeder, hvilket jeg gør. For at få et opkald 4 dage senere, om at der vil skulle ny forruden i, men at det er vores eget problem og der må vi bruge vores egen forsikring. Dårlig stil og service, når man ligger knapt en halv million for en bil. Og det sker lige som man begynder at trille fra dem, pga noget skidt fra værksted eller udstilling.
Håber godt nok ikke det service niveau forsætter, hvis der dukker andet op.

Risposta di Poul Nielsen Automobiler
Føltes som en helt ny bil
Rigtig god oplevelse.
Klar og tydelig handel - alt svarede til forventninger. Hurtig klargøring og levering. Bilen var let brugt, men føltes som en helt ny.
Høflig og imødekommende betjening.
Vi har her i oktober 2025 købt vores…
Vi har her i oktober 2025 købt vores første BMW hos Poul Nielsen, salgschef Michael og vi fik en yderst venlig og behagelig betjening og vejledning - og man kan altid komme forbi hvis der er spørgsmål til bilens mange fine . funktioner.
De får 5 stjerner ud af 5 stjerner👌🙂
Anbefales
Super god service ved køb af mini Cooper SE. Blev sat grundigt ind i bilen og dens udstyr. Et lille stenslag, som ikke var oplyst, blev fixet med det samme. Bilen blev købt i august 2025.
5 ud af 5 mulig hvis du skal købe en ny…
5 ud af 5 mulig hvis du skal købe en ny BMW eller lave service.
Michael og Andreas i salgsafdelingen giver dig tryghed ved bilkøb, og Morten fra værksted sørger for at du er god kørende.
kan klart anbefales.
Så blev det tid til en el-bil til mig
Så blev det tid til en el-bil til mig.
Og lokalt skal den købes - det blev så hos Poul Nielsen og har helt igennem været en fed proces, en fed service, og dermed også en god oplevelse
BMW i5
Vi har købt en i5. Dejlig bil fra BMW. Godt køb og fin service hos Poul Nielsen.
Fin service
Fin service.
Vi så bilen inden den var klar fordi vi sagde at det var der vi havde tid.
Leveringen blev nogle dage forsinket grundet klargøring. Men vi blev informeret i god til.
Alt ialt en god oplevelse
Til trods for at vi bor i Jylland
Til trods for at vi bor i Jylland, foregik indbytning af brugt og køb af næsten ny bil perfekt både mht. det praktiske samt dialogen før og efter købet.
Tager gerne turen til Næstved næste gang også-:)
God oplevelse!
God oplevelse!
Alexander ved hvad han taler om, holder hvad han lover og har et meget behageligt væsen, så stor anbefaling herfra.
Poul Nielsen Automobiler er et troværdig og seriøst firma med konkurrencedygtige priser og skarpe byttepriser.
Har købt en bil med 2 års garanti og…
Har købt en bil med 2 års garanti og bilen gik død efter 2 uger og forhandleren gad ikke tag bilen igen eller fikse fejlen på bilen dårligt sted ikke køb bil her

Risposta di Poul Nielsen Automobiler
Købt vores første BMW og er meget tilfreds.
Nu er det et godt stykke tid siden vi har købt vores dejlige bil vi er glade for! De var gode til at give flere muligheder efter hvad vores behov var og de var ærlig og tålmodig over for os. Stor tak til Alexander for salg.
Efter et stykke tid hvor jeg lige havde en lille problem fik vi hurtigt svar på spørgsmål og løst det, virkelig god service! Igen tak Alexander.
Har netop købt min første elbil hos…
Har netop købt min første elbil hos Poul Nielsen, BMW
Meget fin service af både Michael og Alexsander og der var ingen dumme ? og stor tålmodighed fra deres side, når nu fruen havde svært ved at vælge farven til sin bil:-). Ser frem til mange gode års samarbejde/ service af min dejlige Mini Cooper.
Har netop købt vores første BMW hos…
Har netop købt vores første BMW hos Alexander/Poul Nielsen, som har været en helt igennem professionel og smidig proces. Alexander er kompetent og behagelig. Har en kollega som taler positivt om Poul Nielsen som forhandler og det kan jeg kun tilslutte mig.
Kan klart anbefales hvis du er på udkig efter BMW eller Mini
Top klasse service af Andreas
Ubeskrivelig god service. Jeg købte min første BMW hos Poul Nielsen og det bliver nok også der jeg kommer når jeg skal have en ny igen.
Jeg var så heldig at få service af den dygtige mand Andreas og lad mig bare sige, Wao. Han stod bare klar med svar til alle mine spørgsmål og så gik han bare de ekstra kilometer for mig som kunde. KAN VARMT ANBEFALE AT KØBE BIL AF ANDREAS !!!
Hvis du står og skal bruge en ny bil så vil jeg uden tvivl anbefale dem.
Verdensklasse service
Var på udkig efter 2 nye biler og Poul Nielsen var forhandleren der kunne hjælpe os. Alexander som har været vores kontakt person har igennem hele forløbet været utrolig informativ og jeg kan kun sige at Poul Nielsen har en verdensklasse medarbejder ansat.
Da vi hentede vores biler var der en god og imødekommende stemning lige fra værsktedet til salgsafdelingen.
Kan varmt anbefale at smutte forbi Poul Nielsen hvis man er på udkig efter ny bil. Spørg gerne efter Alexander 😉
Stor ros og mange gode anbefalinger til Poul Nielsen Automobiler
Fra første opringning til Poul Nielsen Automobiler og til udlevering af vores BMW, har vi fået den bedste service man kan forestille sig. Der er ikke en finger at sætte på noget som helst. Vi har handlet bil mange gange, men oplevelsen med Alexander, skal særligt fremhæves. En anden der skal fremhæves er Andreas. En stor anbefaling skal lyde herfra.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.