Banner for Svenska Postkodlotteriet

Svenska Postkodlotteriet Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 3 stelle su 5

Har varit med från första början. Jag gick med bl a för att kanske vinna lite Och att en del av mina pengar går till olika organisationer som jag tidigare supportade med. Tycker att reklamen äter... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

I juni fick jag kortbrev att jag vunnit 2cyklar.. och 14/7 kom mail från DHL freight att de fått en beställning om leverans till mig.. Har haft mailväxling med Kronan om att jag varit bortrest ett par... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Efter 18 år vinner jag en bil! Helt fantastiskt ! Även om man inte vinner gör alla organisationer det så det känns som man vinner lite ändå. Fin personal trevligt bemötande. Dom är värda 5 stjärnor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag vann en bil plus 200 000kr 2008, 40 000kr 2009, 4 500kr 2026 och en massa småvinster dessemellan. Det har förgyllt min pensionärstillvaro, samtidigt som överskottet går till behjärtansvärda ändamå... Leggi di più

1. Rivendita biglietti della lotteria
  2. Rivenditore di biglietti della lotteria online

Scritti dall'azienda

Postkodlotteriet är Sveriges största lotteri där du kan vinna tillsammans med dina grannar, samtidigt som du bidrar till ideella organisationers viktiga arbete för människa, djur och natur. Med en Postkodlott har du en ny vinstchans varje dag. Under året lottas vinster ut för över 1,6 miljarder kronor till grannar runt om i landet. Hela överskottet från lotteriet går till ideella organisationer som arbetar för en bättre värld. Tack vare alla som deltar i lotteriet fördelas varje år över 1 miljard kronor till fler än 60 olika organisationer. Postkodlotteriet är idag Sveriges största privata givare till ideell sektor.

Promotion box for Svenska Postkodlotteriet

Värva en vän – få en kostnadsfri månad

Och din vän får ett presentkort på 200 kr.

Informazione importante

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1239 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Flera en miljon vinster i stället för…

Flera en miljon vinster i stället för flera miljoner för en person.

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej och tack för ditt omdöme och din feedback. 💛

Vi förstår hur du tänker, och tack för att du delar din synpunkt med oss. Vi har faktiskt tagit till oss av liknande önskemål och justerat vinstplanen inför 2026, bland annat för att kunna lotta ut fler dagliga vinster. 🥳

Förhoppningsvis innebär det ännu fler glada vinstbesked runt om i landet.

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej Karl! Härligt, den inställningen gillar vi! 😄 Vi håller tummarna för att väntan snart belönas med ett riktigt glatt besked. ✨

Valutata 2 stelle su 5

Kunde ju vara fler som vinner..

Kunde ju vara fler som vinner... Hellre lire lagom vinst till många än en stor till färre...

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej Annika, tack för din feedback. 🙏 Vi förstår hur du tänker, och du är inte ensam om den tanken. Just därför har vi faktiskt justerat vinstplanen inför 2026 och sänkt potten för Grannyran för att kunna lotta ut fler dagliga vinster. 🥳

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej Hans, vad roligt att höra att du upplever att deltagandet känns prisvärt. Det uppskattar vi verkligen. ✨

Jätte tråkigt

Jätte tråkigt! Jag skulle få min gåva men jag fick ingen så jag litar inte längre på er 👎

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej Ismeta och tack för att du hör av dig. 💛

Det är verkligen tråkigt att höra att du inte fått din gåva och att det gjort dig besviken. Vi vill gärna hjälpa dig att ta reda på vad som hänt och se till att du får din premie.

Varmt välkommen att kontakta vår kundservice på på 0771-22 55 22 (helgfri vardag 08–18), så hjälper vi dig. 🌷

Valutata 4 stelle su 5

vinna

Men, vilken fråga!
Jag gick med för att kanske vinna.

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej och tack för ditt omdöme. 💚

Det är vi nog många som kan känna igen oss i. 😊 Vi håller tummarna för att den där efterlängtade vinsten hittar till dig framöver.

Valutata 1 stelle su 5

Kul att vinna.

Kul att vinna.

Hej Mats! Vi håller med, det är verkligen kul att vinna. 😊

Vi hoppas såklart att Fru Fortuna hittar till just din postkod snart. Under tiden vill vi tacka dig för ditt stöd, varje lott bidrar till att vi tillsammans kan stötta 62 ideella organisationer som gör skillnad för människor, djur och natur. 💚

Valutata 2 stelle su 5

Tycker att det är fördyrt och alldeles…

Tycker att det är fördyrt och alldeles för sällan man vinner något

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej och tack för att du delar din feedback. 💛

Vi förstår att det kan kännas frustrerande när vinsterna inte kommer så ofta som man hoppats, och att kostnaden då kan upplevas hög. I Postkodlotteriet är det slumpen som avgör alla dragningar, och ibland kan turen dröja längre än man önskar.

Samtidigt ska det självklart kännas bra både för plånboken och vardagen att vara med. Om du vill prata om dina alternativ eller att vi tar en titt på ditt deltagande är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundservice på 0771-22 55 22, helgfria vardagar mellan kl. 08–18. 😊

Valutata 1 stelle su 5

Vinner aldrig något.

Vinner aldrig något.

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej Elinore! Det hoppas vi verkligen att det blir ändring på, kvickt! Önskar dig stort lycka till i dragningarna! 😊

Alldeles för stora vinster

Tycker ni borde dela upp alla stora vinster i mindre så fler har chansen att vinna.Jag tycker det är bra att pengarna går till olika organisationer.

Hej Lisbeth, tack för ditt omdöme och feedback. 🙏

Vad fint att du lyfter stödet till organisationerna, och tack för din synpunkt kring vinsterna. Det är faktiskt något vi har tagit till oss, och inför 2026 har vi justerat vinstplanen och sänkt potten för Grannyran för att kunna lotta ut fler dagliga vinster.

Förhoppningsvis innebär det ännu fler glada vinstbesked runt om i landet, kanske även hos dig. 🥳

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej Mona och tack för att du hör av dig. 💛

Betalningar via kort och autogiro dras som regel i början av varje månad för deltagande i nästkommande spelmånad.

Om något ändå inte ser rätt ut i just ditt fall är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på 0771-22 55 22 (helgfri vardag 08–18). så hjälper vi dig gärna att gå igenom det tillsammans. 🌷

Valutata 5 stelle su 5

Det er spændende hver uge og nogle nye…

Det er spændende hver uge og nogle nye gevinster i blandt vinder jeg lidt

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej och tack för ditt fina omdöme! 😊

Vad roligt att höra att du uppskattar spänningen och att det ibland också blir lite vinstglädje. Vi hoppas på ännu fler glada överraskningar framöver. ✨

Valutata 5 stelle su 5

Jag såg reklamen och blev intresserad…

Jag såg reklamen och blev intresserad av att köpa den.

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej och tack för ditt omdöme! 💛

Vad roligt att vi väckte ditt intresse. Vi hoppas att det blir en bra upplevelse och hoppas på många glada överraskningar i din postkod!. ✨

Valutata 2 stelle su 5

Har varit med länge men aldrig vunnit…

Har varit med länge men aldrig vunnit någonting!

11 maggio 2026

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej Inga-Lill och tack för att du delar med dig. 💛

Vi förstår verkligen att det känns tråkigt när vinsterna låter vänta på sig, särskilt när du varit med länge. I Postkodlotteriet är det slumpen som avgör, och ibland kan turen dröja längre än man önskar. Samtidigt ger varje dragning en ny chans.

Vi håller tummarna lite extra för att turen snart hittar hem till dig. ✨

Lotter

Hej
Jo är nöjd men hade gärna vilja vinna lite mer med tanke på att jag oftast har typ mellan 15-20 lotter.....lite galet jag vet 🙃
Men tyckte att det varit kul och jag har haft råd.....
Men ska bara ha 2 lotter i månaden nu pga att det inte blir några vinster att tala om....lite handukar...och en gång 250 per lott...men nu ger jag upp efter många år...
Mvh Lena

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej Lena och tack för att du delar med dig så öppet. 💛

Vi förstår verkligen att det känns frustrerande när vinsterna inte motsvarar förväntningarna, särskilt efter många år och med så många lotter. Det är helt naturligt att känna att det är dags att tänka om.

Tack för att du har varit med så länge och samtidigt bidragit till att 62 ideella organisationer kunnat fortsätta sitt viktiga arbete. Och även om du nu väljer att dra ner, hoppas vi så klart att turen hinner överraska dig med ett riktigt fint vinstbesked framöver. ✨

Valutata 4 stelle su 5

Postkoden gör en bra insats till…

Postkoden gör en bra insats till organisationer m.m

Hej Patrik och tack för ditt fina omdöme! 💛

Vad fint att du tycker det. Tack vare våra lottköpare kan 62 ideella organisationer fortsätta sitt viktiga arbete och göra skillnad på många olika sätt. ✨

Hej Anne och stort grattis till din första vinst! 💛🥳

Vad roligt att höra, vi hoppas att det här bara är början på fler glada vinstbesked framöver. ✨

Stöttar ungdomsidrott o kanserforskning

Stöttar ungdomsidrott o kanserforskning

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej Kaj, vad fint att du lyfter just det. Stödet till viktiga områden som ungdomsidrott och cancerforskning gör stor skillnad för många. ✨

Trevligt program för alla

Trevligt program för alla! Med hopp om att vinna 😉

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej Pia, vad roligt att du uppskattar programmet. Och hoppet om vinst hör ju verkligen till charmen. 😉✨

har ni glömt Kivik?

Alltid bra när pengarna kommer många till del.

Hej Agneta, tack för ditt omdöme! 💛

Nej då, Kivik finns absolut med på kartan. 😊 Vad fint att du lyfter att stödet kommer många till del, det är en viktig del av det som gör Postkodlotteriet så speciellt.

Vi hoppas att det snart blir din tur att få lite extra jubel i kvarteret!

Postkodlotteriet

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più