Banner for Svenska Postkodlotteriet

Svenska Postkodlotteriet Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 3 stelle su 5

Har varit med från första början. Jag gick med bl a för att kanske vinna lite Och att en del av mina pengar går till olika organisationer som jag tidigare supportade med. Tycker att reklamen äter... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

I juni fick jag kortbrev att jag vunnit 2cyklar.. och 14/7 kom mail från DHL freight att de fått en beställning om leverans till mig.. Har haft mailväxling med Kronan om att jag varit bortrest ett par... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Efter 18 år vinner jag en bil! Helt fantastiskt ! Även om man inte vinner gör alla organisationer det så det känns som man vinner lite ändå. Fin personal trevligt bemötande. Dom är värda 5 stjärnor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag vann en bil plus 200 000kr 2008, 40 000kr 2009, 4 500kr 2026 och en massa småvinster dessemellan. Det har förgyllt min pensionärstillvaro, samtidigt som överskottet går till behjärtansvärda ändamå... Leggi di più

1. Rivendita biglietti della lotteria
  2. Rivenditore di biglietti della lotteria online

Scritti dall'azienda

Postkodlotteriet är Sveriges största lotteri där du kan vinna tillsammans med dina grannar, samtidigt som du bidrar till ideella organisationers viktiga arbete för människa, djur och natur. Med en Postkodlott har du en ny vinstchans varje dag. Under året lottas vinster ut för över 1,6 miljarder kronor till grannar runt om i landet. Hela överskottet från lotteriet går till ideella organisationer som arbetar för en bättre värld. Tack vare alla som deltar i lotteriet fördelas varje år över 1 miljard kronor till fler än 60 olika organisationer. Postkodlotteriet är idag Sveriges största privata givare till ideell sektor.

Promotion box for Svenska Postkodlotteriet

Värva en vän – få en kostnadsfri månad

Och din vän får ett presentkort på 200 kr.

Informazione importante

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1239 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Har varit med tidigare

Har varit med tidigare, gick ur när jag av ekonomiska orsaker reducerade mina prenumerationer m m. Nu valde jag ånyo vara med, främst att jag genom er kan bidra till välgörande organisationer (främst rörande miljö- och klimat) i denna mörka tid vi lever i.

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej Gunilla! Tack för att du delar med dig och varmt välkommen tillbaka till oss. 💚 Vad fint att du valt att vara med igen, och extra fint att ditt engagemang för miljö och klimat är en så viktig drivkraft.

Tack för att du väljer att vara med och bidra till 62 ideella organisationers viktiga arbete i en tid där många insatser behövs mer än någonsin. ✨

Valutata 2 stelle su 5

Hej! Jag har varit medlem i Postkodlotteriet i över 5 år och betalar över 2400 kr per månad, men de saker ni ibland skickar mig är inte alls värdefulla och ibland känner jag mig förolämpad. Jag vet in

Jag har varit medlem i Postkodlotteriet i över 5 år och betalar över 2400 kr per månad, men de saker ni ibland skickar mig är inte alls värdefulla och ibland känner jag mig förolämpad. Jag vet inte hur ert lotterisystem fungerar, efter 5 år har jag fortfarande inte vunnit huvudpriserna och det här är inte rättvist. Jag är inte nöjd och jag föreslår att ni ompröva utbildningen av priser och utnämningen av vinnaren. Alla som köper har hoppet om att vinna och det har inte varit lovande för mig fram till idag.
Med vänliga hälsningar
Farahnaz

Hej Farahnaz! Tack för att du delar med dig av dina tankar 🧡

Vi förstår verkligen att det känns frustrerande när man varit med länge och fortfarande väntar på de riktigt stora vinsterna.

I vår vinstplan finns en variation av vinster för att kunna erbjuda både mindre glädjeämnen och större vinster. Alla våra dragningar styrs helt av slumpen, vilket tyvärr innebär att upplevelsen kan se väldigt olika ut från person till person.

Om du är nyfiken på hur våra dragningar går till kan du gärna läsa mer och se en video här: www.postkodlotteriet.se/om-oss/legalt/lotterilicens

Vi hoppas fortfarande att turen snart hittar hem till dig 🍀

Valutata 5 stelle su 5

Att man både har chans att vinna…

Att man både har chans att vinna samtidigt som pengar går till välgörenhet är mycket bra

19 maggio 2026
Non scritta su invito

Hej Kim, tack för att du delar! 💚

Vad roligt att du uppskattar den kombinationen. Att kunna bidra till viktiga ändamål samtidigt som spänningen och vinstchansen finns där är stor del av det som gör Postkodlotteriet så speciellt. ✨

Valutata 1 stelle su 5

Antagligen så har jag bara otur som…

Antagligen så har jag bara otur som bara lyckas vinna extra lotter på extra lotter

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej Åke! Tråkigt att storvinsterna inte riktigt hittat hem till dig än 💛 Men underskatta inte extralotterna, om turen slår till medan en sådan är aktiv kan vinsten faktiskt dubblas.

Vi håller tummarna för att slumpen snart prickar helt rätt hos dig (gärna med en aktiv extralott också, så att det blir dubbel glädje 😊).

Valutata 5 stelle su 5

Det bästa är ju att alla postkodspengar…

Det bästa är ju att alla postkodspengar går till behövande föreningar.

Hej Birgitta och tack för ditt omdöme! 💛

Det är verkligen en fin del av deltagandet. Tack för att du är med och bidrar till att 62 ideella organisationer kan fortsätta sitt arbete för en bättre värld. ✨

Mer vinster

Mer vinster, aldrig vunnit nåt.

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej Mia! Vad tråkigt att du inte vunnit något än! Vi hoppas verkligen att turen snart hittar hem till dig också.

Ibland dröjer vinsterna längre än man önskar, men slumpen kan överraska när man minst anar det. 💛

Valutata 1 stelle su 5

Visa att ledare inte behöver gigantiska…

Visa att ledare inte behöver gigantiska ersättnings nivåer!

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej Leif! Vi förstår att frågor kring ersättningsnivåer kan väcka engagemang och starka åsikter. Samtidigt är vårt fokus att driva lotteriet ansvarsfullt, med vinster till våra lottköpare och stöd till de 60+ ideella organisationer som är våra förmånstagare 💛

Valutata 1 stelle su 5

Mera vinster har 3 lotter varit med…

Mera vinster har 3 lotter varit med sedan starten utan vinster.

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej Ingalill! Tack för att du hör av dig, även om vi förstår att det kommer från en plats av besvikelse. Det är tråkigt att höra att turen inte hittat dig än. 💛

Vinsterna dras helt slumpmässigt, vilket tyvärr innebär att vissa postkoder får vänta längre än andra. Vi vill ändå tacka dig för ditt långa stöd, varje lott bidrar till att vi tillsammans kan stötta ideella organisationer som gör skillnad.

Valutata 5 stelle su 5

stöder organisationer med bra syften…hjälper där det behövs och gör människor glada

stöder organisationer med bra syften och hjälper

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej och tack för ditt fina omdöme! 💛

Vad fint att du lyfter just det. Att kunna bidra till viktiga ändamål, hjälpa där det behövs och samtidigt sprida glädje betyder mycket. Tack för att du är med och gör det möjligt. ✨

Hela upplägget 👍

19 aprile 2026

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej Kjell! Vad roligt att höra att du gillar hela upplägget, det gör oss verkligen glada. Tack för att du är med! ✨

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej Jonas! Vad roligt att höra att du uppskattar den snabba återkopplingen vid vinst. Vi vet att sådana besked gärna får komma utan onödig väntan. 😊✨

Spännande!

Spännande och många bra vinster!

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej Frida, tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du uppskattar både spänningen och våra vinster. Vi hoppas på många härliga vinnarstunder för dig framöver. ✨

Valutata 5 stelle su 5

Pengarna går till behövande…

Pengarna går till behövande organisationer.

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej ! Vad fint att du lyfter just det. ❤️ Tack för att du är med och bidrar till att 62 ideella organisationer kan fortsätta sitt viktiga arbete och göra skillnad där det behövs som mest. ✨

Spännande vinster

9 maggio 2026

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej Per Roger, vad roligt att du tycker det. Vi hoppas att en av de där spännande vinsterna snart hittar hem till dig. ✨

En spännande upplevelse

Jag har inte vunnit något ännu , men den som väntar på något gott ..

Hej Leif, tack för ditt härliga omdöme! 💛

Precis så, den som väntar på något gott. 😊 Vi håller tummarna för att väntan snart belönas med ett riktigt härligt vinstbesked.

Valutata 3 stelle su 5

Jag är handikappad och kör inte bil och…

Jag är handikappad och kör inte bil och har svårt att komma till utlämningsställen och undrar varför jag inte kan få leverans hem till post adressen dit får jag andra leveranser?

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej Bo, tack för att du delar med dig av din upplevelse. 💚

Vi förstår verkligen att det kan bli svårt när det inte är enkelt att ta sig till ett utlämningsställe. När det gäller produktvinster försöker vi i första hand att ordna hemleverans när det är möjligt, men det kan variera beroende på vilken vinst det gäller och vilka leveransalternativ som finns där man bor.

Om du vinner en produkt igen är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice, så hjälper vi gärna till att se över vilka möjligheter som finns i just ditt fall. 🌷

Kärlek till livet.

Det hjälpte mitt liv och jag jag hjälper andra det är mitt unika värde i livet.

9 maggio 2026

Hej Carina och tack för ditt väldigt fina omdöme. 💛

Att känna att man både fått något själv och samtidigt kunnat bidra till andra är något väldigt fint. Tack för att du delar med dig. ✨

Valutata 1 stelle su 5

Fördela vinsterna över hela landet

Jag har varit med i stort sett sen det startade och har vunnit kaffemuggar och nya lotter
Jag funderar starkt på att sluta vara med

Risposta di Svenska Postkodlotteriet

Hej Börje! Vad tråkigt att läsa att de större vinsterna inte hittat rätt på dessa år. 💛

Vi hoppas innerligt att turen bättrar sig och att ett somrigt vinstregn står och lurar bakom hörnet till din postkod!

Valutata 3 stelle su 5

Jag väntar fortfarande på storvinsten

Jag väntar fortfarande på storvinsten. Ni

Hej Leif., tack för ditt omdöme! 💛

Vi hör dig. 😄 Den där storvinsten låter visst vänta på sig, men vi håller tummarna att den dyker upp på farstukvisten vilken dag som helst nu!

Valutata 3 stelle su 5

Mycket reklam, ge pengarna till forskning istället

Har ingen, upplevelse. Har information om det ni hjälper till i världen o de e bra, tycker att allt för mycket reklam, pengarna kan gå till fler som behöver hjälp istället .

12 maggio 2026

Hej Gun, tack för att du delar dina tankar. 💛

Vad fint att du ser värdet i det stöd som går till viktiga ändamål. Samtidigt förstår vi din synpunkt kring reklam.

För att kunna driva lotteriet, nå nya lottköpare och fortsätta generera ett stort överskott till organisationernas viktiga arbete krävs också marknadsföring, men vi uppskattar verkligen att du delar din feedback med oss. 🌷

Postkodlotteriet

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più