Besøgte plantorama Taastrup i dag. Vi ville starte med en snack til børnene inden vi skulle rundt og købe. Der hang en “spire menu” som vi valgte men ved kassen lå der en anden menu og der var uds... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Nu har jeg besøgt plantorama i Tåstrup med et par måneders mellemrum og undres over at man i spireområdet aldrig rengør gulvet I dag var der popcorn og affald over hele gulvet og der virkede møgbe... Leggi di più
Jeg bestilte "klik og hent" for at være sikker på at få et oliventræ, der ikke var så mange tilbage af. Fint træ, praktisk afhentning. Positivt overrasket. Flot butik. Eneste irritationsmoment var,... Leggi di più
Vi har i dag d. 23.02.25 købt en mega stor formstøbt havebassin i Tåstrup og vi vil gerne rose til skyene den medarbejder som har betjent os i dag (desværre fik vi ikke fat i hans havn). Det var virke... Leggi di più
Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet
Helgeshøj Alle 32, 2630, Taastrup, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Besøgte plantorama Taastrup i dag.
Vi ville starte med en snack til børnene inden vi skulle rundt og købe. Der hang en “spire menu” som vi valgte men ved kassen lå der en anden menu og der var udsolgt af det meste så til samme pris kunne der komme en lille pakke rosiner med i stedet for myslibar. Derudover så kunne barnet så vælge frugt fra en kurv hvor der lå rådden frugt. Da jeg pointerede at frugten var rådden blev der svaret.. det er da ikke råddent, men så fjernede man alligevel frugten. Hvis det er standarden så overvej om i skal bruge caféen herude.

Risposta di Plantorama - Taastrup
Altid en hjælpende hånd og for det meste friske blomster.
Kan altid få en masse gode ideer
Har fået leveret et kartoffel træ, 1 tomatplante samt 3 tvillingeblomster. Alle i super dårlig stand. Flere grene knækket på Kartoffel træet.
Tomater med visne blade og knækkede stængler.
Tvillingeblomsterne bare i ussel tilstand.
Her handler jeg ikke igen. Jeg går tilbage til billig blomster.
BirtheNielsen
Roskilde
Birthe Nilsen

Risposta di Plantorama - Taastrup
Den mest beskidte espresso House jeg nogensinde har set, alle stofmøbler havde plamager af gamle pletter, borde var fedtet og gulve dækket af krummer og pletter, jeg fandt et bord og et par stole med vaskbar overflade jeg selv kunne tørre af med servietter men endte med at jeg efterlod kaffe og kage til små 200,- kr, jeg tør slet ikke tænke på hvordan det ser ud i produktionen når man inviterer kunder ind i sådan et svineri, efter en tår af kaffen kunne jeg i hvert fald konstatere at den var udrikkelig formodentlig pga. manglende rengøring.
Har besøgt Plantorama i Hørsholm og Hillerød ofte og de er altid rene og et besøg værd.

Risposta di Plantorama - Taastrup
Jeg købte og betalte en vare online via klik og hent og modtog både ordrebekræftelse og afhentningsnummer. Alligevel nægter butikken at udlevere varen ved afhentning og påstår en “fejl”. I stedet bliver jeg tilbudt at købe samme vare til 8 gange prisen.
Det fremstår som en fuldstændig uacceptabel praksis, hvor bekræftede køb ikke respekteres, og kunden reelt lokkes i butikken under falske forudsætninger. Resultatet er spildt tid og en oplevelse af, at gode tilbud ikke er noget værd hos Plantorama

Risposta di Plantorama - Taastrup
Dejligt sted, god café latte i caféen selvom jeg syntes prisen er lidt høj.
Fantastiske planter vi købte, og legeplads er et hit
I dag var der popcorn og affald over hele gulvet og der virkede møgbeskidt
Der gik godtnok en rundt og tømte de bakker som folk havde sat i stativet , men hun havde nok ikke fået besked på at gulvet også godt kunne trænge til hjælp .
Desuden synes jeg de bænke som står ved bordene er livsfarlige , da de vipper hvis den der sidder i den ende rejser sig , i dag var det et mindre barn der røg af med et brag da den person der sad i den anden ende rejste sig , det ender med brækkede lemmer en dag
En farce af dimensioner at komme i Tåstrup Plantorama. 20 min ventetid på en kaffe og ingen mønter man kan veksle til, så børnene kan bruge automaterne. 🤦

Risposta di Plantorama - Taastrup
Venlig medarbejde dejlig hjælpsom, fandt min vare straks som jeg havde bestilt via c&c, men havde ikke lige set c&c stedet da jeg kom ind.
Havde bestil til afhentning og varerne var klar da jeg kom. Hurtig ekspedition. Havde en bemærkning til en af varerne der var pakket og den blev straks byttet til en anden. Flot fugle foderbræt på fod :-)
Endnu engang har jeg været i Plantorama i Taastrup, og i har stadig ikke fået styr på jeres loppe problem i blandt jeres rotter. Kan tydeligt se at de alle sammen har lopper, og en af jeres rotter havde konstant kløe, samt manglende pels, på grund af kløen fra lopperne. Det er simpelthen ikke okay Plantorama, og i påstår at I har dyrelæger der kigger på jeres dyr. Det har i så tydeligvis ikke. Skam jer

Risposta di Plantorama - Taastrup
Nem og hurtigt da blomsterne var bestilt. Og bare skulle hentes.
Bestiller den 10 sep barrods hækplanter, hvor der på deres hjemmeside står at de leveres i uge 42.
I min ordre bekræftelse står der dog at de leveres seneste 5 dage efter de ankommer til lager.
jeg undrede mig over ikke at høre noget da vi nærmer os uge 42 og ser på deres hjemmeside at de nu er på lager og forventer derfor at de må komme snarrest. Her i slutningen af uge 43 ringer jeg og rykker og får at vide at de først kommer i næste uge. Fordi der ikke har været plads på en bil før!? hvad pokker er det for en form for kundeservice. Jeg har bestil planterene for 1½ måned side og når de så kommer på lager, kan de ikke prioriteres plads på en bil. Vi havde planlagt at de skulle i jorden i efterårsferien uge 42 og så når man rykker får man at vide at kommer de en mandag 2 uger senere. Hvis ikke jeg havde rykket hvornår ville de så blive leveret? Firmaet er tydeligvis ligeglade med kundernes oplevelse bare de får solgt nogle planter!
Jeg har annulleret min ordre og kan se de har angivet det som fortrudt køb. Nej jeg har annulleret pga dårlig kundepleje!

Risposta di Plantorama - Taastrup
Jeg er skuffet over, hvor rodet Click & Collect virker. Ideen med at man selv skal indtaste en kode "på standeren" for at få sine varer er sådan set udmærket, men dels var det en skærm på væggen - ikke en "stander" (som jeg naturligvis kiggede efter) men en skærm, hvor man skal taste ind - og den var "gemt" - ved udgangen i stedet for indgangen - og skiltet med "Click & Collect" den var grønt - ligesom resten af væggen (dog lidt mørkere nuance). Det blev ikke bedre af et juletræ foran oversigtskortet - og en reklamestander med et par sælgere for et helt uvedkommende firma foran.
Heldigvis var der en flink medarbejder - da jeg var kommet ind i selve butikken - som kunne fortælle mig, HVOR jeg kunne finde C&C-"standeren" (skærm).
Så kom der en lidt halvsløv medarbejder, som spurgte, om det var mig, der skulle hente noget - (jeg var den eneste, som var på skærmen), jeg svarede ja og fortalte, hvad jeg skulle hente. Så gik der ca 5 min.; derefter kom en anden medarbejder - som foretog en opringning og tilsyneladende fortalte denne, hvad det var, jeg skulle hente. (i mail, jeg havde modtaget, stod der tydeligt, at min vare var pakket og klar - det fik jeg nu indtryk af, at den ikke var). Så kom der en frisk medarbejder, som lige - igen - skulle høre, HVAD det nu var , jeg skulle hente - han forsvandt og kom denne gang HURTIGT tilbage med mine varer. Jeg tog dem og gik ud til bilen - og den friske medarbejder kom løbende efter mig med en kvittering - ønskede mig god dag og smuttede ind igen. Flink fyr.
I alt tog det nok ca 10 min at få varerne (efter ca 4 min, hvor jeg ledte efter "standeren") - temmelig lang tid for en ret lille ordre.

Risposta di Plantorama - Taastrup
Gentagens besøg i butikken og jeg fortryder det hver gang. Medarbejderne er så unge og uerfarne med absolut ingen viden. Når man tager i plantorama så forventer man at personalet kan hjælpe en. Men simple spørgsmål som “hvor har I potter på 17 diameter” kan de ikke finde og svare uanset hvad man spørger dem om “øh det ved jeg ikke” eller “øh det tror jeg slet ikke vi har” for at lede selv i 30’erne og finde det man skal bruge.
Personalet er så uduelige og har så meget attitude at det ødelægger hele oplevelsen af turen i butikken.

Risposta di Plantorama - Taastrup
Jeg fik ikke det jeg havde bestilt, man havde taget fejl af bøg og liguster, så jeg måtte køre de 20 km hjem uden nogen varer.
Flink medarbejder der beklagede fejlen og lovede at ringe når de rigtige varer kommer, så det bliver lige 40km kørsel ekstra.

Risposta di Plantorama - Taastrup
På hjemmesiden fandt jeg lige den specielle art jeg var ude efter og bestilte den som “Klik og hent”. Det var supernemt og der var fin info undervejs i processen. En meget tilfredsstillende købsoplevelse👍🏽

Risposta di Plantorama - Taastrup
Vi blev "vejledt" i et hamsterbur, som så viste sig at have for store mellemrum mellem tremmerne, så min søn på 6 år, vågnede desværre til et dødt hamster her til morgen.
Jeg fik at vide i dag, at vi havde fået vejledning af en som åbenbart ikke havde forstand på det og buret egentlig skulle udgå. Hvorfor fand.. har man en medarbejder der ikke burde være der og hvorfor sælger man noget, man på forhånd ved ikke er i orden?! Min søn kunne ikke engang få noget som kompensation til at købe et nyt hamster et andet sted! L.... sted!!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.