All the info is displayed quite nicely - and the option to book the plants you want to buy is very convinient
Liguster (Barrod). D. 18. oktober købte jeg ligusterplanter, meget flotte 5 stjerner!!! Min søn så min nye hæk og han kunne også bruge lidt hæk. D 25. bestiller jeg 40 planter til afhentning 4 dage se... Leggi di più
Havde Bestilt en plante til afhentning. Ventede en halv time på en medarbejder. Gik ind til kassen og brokkede mig. Kassedamen sagde hun havde ikke fået besked fra lageret. Synes det er en underlig... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet
Skovvangen 41, 6000, Kolding, Danimarca
Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Excellent process
Fin service
så fin en aflevering af nogle…
så fin en aflevering af nogle julekugler som var hele og så fine og en så venlig chauffør kun et at sige Tusind tak og ønsker jer alle en go jul
Fik hurtigt udleveret mine planter og…
Fik hurtigt udleveret mine planter og der var chokolade i kurven. Det eneste jeg ikke opdagede var hvor skærmen jeg skulle taste kode på var lidt godt gemt

God service
Jeg takker for den fine donation som vil gøre stor gavn hvor den er afleveret.
Altid venlig hjælp, betjening og råd/vejledning når man har spørgsmål.
Endnu engang stort tak
Nem at bestille
Nem at bestille, hurtig tilbagemelding og god service i butikken ved afhentning
Vi havde bestilt klik og afhent i…
Vi havde bestilt klik og afhent i Kolding. Da vi ankommet til butikken fra hovedindgangen står der, at vi skal køre til en anden adresse. Det gør vi - og kommer ind af porten. Der er så ingen personale og vi må igennem hele lagret for, at finde en medarbejder. Medarbejderen er så rigtig flink og indrømmer - at det virker af h..... til. Men efter yderligere 10 min. lykkes det at få udleveret varerne. Det viser sig så, at vi skulle have ignoreret skiltet og henvendt os i butikken og indtastet en kode på en stander. Vi fik vores varer - men brugte dobbelt så lang tid. Et forslag....lav en bedre beskrivelse i jeres bekræftelsesmail og -sms, så kunderne ved hvad de skal gøre.
Super hurtig ekspedition
God service og meget venlig betjæning
Gebyr på 29,- kr
Gebyr på 29,- kr. for en click&collect ordre - det er bare ikke i orden. Det gør andre butikker ikke, så der handler jeg næste gang !!

Risposta di Plantorama - Kolding
Har aldrig oplevet dårligere service og…
Har aldrig oplevet dårligere service og kommer nok aldrig til at handle der igen

Afhentning samt butik
Vi bestilt til klik og collekt vi var også en tur igennem jeres flotte butik i Kolding alt en meget positivt oplevelse 👍🏻
Virkelig ringe service i akvarie…
Virkelig ringe service i akvarie afdelingen.
Jeg gik rundt i mere end 45min. uden at nogen henvender sig til mig, der er ingen ledige medarbejdere til at betjene kunder, der faktisk vil bruge penge i butikken. De unge ekspedienter har mere travlt med at hyggesnakke ved de tomme kasseapparater.

Super fint og ordentligt
Super fint og ordentligt. Nemt at tage børn med for en dags hygge og købe lidt ekstra
Køb af fisk som er spist dagen efter….
Vi har nu 3 gange købt fisk hos jer og de sidste to gange oplevet dårlig/forkert vejledning?
Vi spørger om guld Algespiser, kan gå flere sammen uden problemer, et par dage efter mangler der pludselig en i akvariet og vi havde kun 4 af dem i et 120L samt kun 4 Molly.
Nu har vi lige købt 3 Amanorejer og her dagen efter er de alle væk ikke en eneste at finde i akvariet så vi går ud fra at det igen er algespiserne der har været på spil selvom vi blev lovet at de ikke ville æde dem…

Handlede fisk i kolding den 23/12
Handlede fisk i kolding den 23/12. Købte en del og de blev som foreskrevet pakket i hver deres pose med maks 10stk i hver. De er alle stadig fint svømmende. Fine billige fisk da de bliver leveret fra anerkendt grossist👍
eneste minus. Der er dælme langt fra fiske afdelingen og op til kassen!?
Køb ikke fisk hos plantorama
I bund og grund svær at give stjerner syns jeg for i har noget sødt og hjælpsomt personale men nu har jeg købt fisk nogle gange og 1 så er de godt nok dyre men fair nok der er en del setup omkring det. 2 så dør mange af dem efter kort tid! - modsat dem man køber hos private og jeg ved godt der er 48 timers garanti - men når de dør efter nogle dage kan man jo ikke komme tilbage og det er alligevel mange penge man ligger hos jer i fisk. Sidst fik jeg en forklaring om at I har renere vand - jeg tror næppe det er forklaringen mit vand og alle mine andre fisk fejler ikke noget.
Måske man skulle kigge på hvor man får fisk fra/opdræt ?
Det er i hvert fald sidste gang jeg har købt fisk hos jer og anbefaler ingen at købe fisk hos jer..

God service
God service, Søde medarbejder og mega flotte juletræer.