Vi var ude og handler planter i dag i Plantorama... Det var et trist syn. Overalt var der døde, visne planter. Som i rigtig mange. De havde ikke fået vand. .. Det er naturligvis en dårlig oplevelse... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Fik leveret en flot Lime som skulle foræres i fødselsdagsgave til min søn 50 år 😀 sammen med en hjemmetflettet pilekurv, en fl Skagen gin og to par hjemmestrikkede sokker 😀 Fint nok MEN SYNES N... Leggi di più
Trist. Virkelig trist forretning. Pillede og døde planter overalt. Mange varer mangler pris og intet personale, der ved bare lidt om sortimentet og planterne. Der trænger virkelig til at blive... Leggi di più
Det her plantefirma kan jeg varmt anbefale. Rigtig god service og information om, hvornår leverings klokkeslæt vil være +/- meget kort tid. Chauffør Kim var overordentlig flink og behagelig sa... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet
Informazioni di contatto
Englandsvej 441, 2770, Kastrup, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Skønt sted at handle
Skønt sted at handle. Søde hjælpesomme medarbejdere, og lækre planter.
Det er en god stemning og gode…
Det er en god stemning og gode medarbejdere
Trist
Trist.
Virkelig trist forretning. Pillede og døde planter overalt.
Der trænger virkelig til at blive strammet op.
Ligner en forretning der burde have…
Ligner en forretning der burde have ophørsudsalg. Småvisne og kedelige blomster blomster
Meget ringe!
Meget ringe!
Plantorama Amager har nærmest monopol i et stort område på Amager, alligevel bliver man mødt af visne planter, ingen vejledning og høje priser - hvis man ellers kan finde prisen.
Der bør virkelig strammes op.
Døde, visne planter
Vi var ude og handler planter i dag i Plantorama...
Det er naturligvis en dårlig oplevelse for os som kunder - men planterne, som er levende væsner og burde være topprioritet i et PLANTEcenter dør - fordi "der ikke er nok hænder", som personalet sagde, da jeg spurgte dem. Personalet gør sikkert deres bedste med de ressourcer, de har, så kritikken her er rettet direkte til ledelsen.
Vi var i plantorama Amager i dag på…
Vi var i plantorama Amager i dag på mors dag d. 10/5 . Kæmpe skuffelse. Tørre og døde blomster over alt. Rodet butik med gange der var umulige at komme rundt i, da der stod uendeligt mange "blomster standere" og fyldte op, så der kun kunne komme en indkøbsvogn rundt af gangen. Det er godt nok gået ned af bakke siden det blev overtaget af plantorama👎👎👎.

Var en tur i plantorama
Var en tur i plantorama, med min søn på 8 år. Vi går en runde, og kigger efter små kæledyr, som jeg har googlet mig til de skulle have i plantorama.
Vi finder en dame, med langt gråligt hår, som går med en ung pige der også arbejder i butikken, og spørger stille og roligt, hvor kæledyrene er.
Hun kigger vredt på mig, og siger de har altså ingen dyr her, og heller ikke dyremad. Ok siger vi og går igen, vi bliver så råbt ud af butikken, at plantorama på Amager ikke har kæledyr, og det også står på hjemmesiden. Min søn bliver meget forvirret og spørger hvorfor råber damen af os. Hun bliver ved med at råbe noget jeg ikke kan høre, og tænker, her kommer jeg i hvert fald ALDRIG igen.

kundeservice
Bedre kundeservice ved kassen af den unge teenage pige.
Det var sidste gang jeg handler der.
Venlig og Effektiv service
Venlig og Effektiv service, plante leveret i tide
Ingen julestemning i år…
Var lige forbi Plantorama Amager for at se juleudstillingen og få årets første julestemning.
Imidlertid var der rockmusik der satte julestemningen lig nul.
Jeg foreslog en ung pige at udskifte rockmusikken ud med julemusik, men jeg fik bare besked om at hun ihvertfald ikke kunne holde julemusik ud fra august og at hun allerede var træt af julemusikken fra børnekarrusellen. Krydret med en meget "smart" attitude.
Øv Plantorama

Varen var nem at hente.
Dårlig service i Amager afdelingen
Først siger de at de vil tage varen return, men så længe og væver, og vil så ikke.
Så 650 DKK lige i skraldespanden :-( :-(

Risposta di Plantorama - Amager
vi har for ca 2000kr døde blomster som…
vi har for ca 2000kr døde blomster som de ikke engang vil kigge på.
vi har jo som mange andre herinde glemt at gemme vores bon, så selv om man kommer med kontoudskrift og prøver at snakke med dem så bliver man hurtig afvist!!!
Man kan jo snakke om hvad god kundeservice ER!!
jeg har lige haft en samtale med jeres kundeservice, og de vil heller ikke hjælpe med at finde en Kvitteringen i deres system..
Så et er at 50% af deres blomster er død inde for ca 3-4 uge, Så står man med en fornemmelse at at de lidt lever af at folk ikke får gemt deres bon !!!

Søde medarbejdere
Søde medarbejdere, når man ringer i fb. M ordreafgivelsen og læsning af problem. Fin betjening og hurtig levering
Altid top klasse hjælp og levering af…
Altid top klasse hjælp og levering af planter, det bedste sted at handle planter online til både gode penge men os nogle gode planter man får. Anbefaler stærkt at bruge dem til en sikker levering af dine planter.
Nemt og effektivt
Alt er nemt og effektivt .. bortset fra login når man skal sende denne anmeldelse !
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.