Dårlig service som i ingen Kom og ville købe fisk til havedam og planter tænker vi ville bruge 2-3000kr og vi kom så godt nok 17.45 altså et kvarter før lukketid og ingen ville hjælpe og fik man øje... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Elsker Plantorama. Det er gode kvalitetsprodukter og de gange jeg har haft brug for råd, har medarbejderen været virkelig flink og god. Jeg bruger både at kæbe planter, ting til hunden, dekoration og... Leggi di più
Jeg havde en virkelig god oplevelse i fiskeafdelingen hos Plantorama Aalborg – og det skyldes især Anders. Anders er simpelthen et forbillede på god kundeservice. Han er professionel, grundig og eks... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet
Informazioni di contatto
Fiskene 34, 9200, Aalborg, Danimarca
Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
I buy from plantorama all the time
I buy from plantorama all the time, I love the products & shipping is on point. 10/10 would buy again
Varerne var som forventet
Varerne var som forventet. Levering hurtigt. Vender tilbage en anden gang.
Dårlig service som i ingen
Dårlig service som i ingen
Kom og ville købe fisk til havedam og planter tænker vi ville bruge 2-3000kr og vi kom så godt nok 17.45 altså et kvarter før lukketid og ingen ville hjælpe og fik man øjenkontakt med en løb de nærmest væk fra os
Men til sidst fik vi fat i en og der var den så 3 min. Før lukketid og hun sagde de var lukket trods de stadig fangede fisk til kunder ved akvarie afdelingen og fik afvide vi kunne komme igen i morgen men sagde så vi havde kørt en time for at komme dertil så det gør vi nok ikke og folkene sad stadig ved kasseapparatet så vi kommer nok ikke der igen mere
Lige til og gå til og hyggeligt og være…
Lige til og gå til og hyggeligt og være i butikken
Fantastisk sted og stort udvalg
Fantastisk sted og stort udvalg. Men der er næsten ingen til at betjene. Vi har måtte vente i næsten 1 time for at få lov til at købe 2 guldfisk. Ideen med at få folk til at blive i butikken er god nok.... Men ikke med så lang ventetid, når man har børn med.
Derfor kun 1 stjerne herfra.

Venlig betjening
Havde handlet online, men var kommet til at bestille afhentning i en forkert by. Ringede til Plantorama, der venligt og hurtigt hjalp med at ændre afhentningsstedet. Meget nem betjening ved klik og hentskærmen i butikken og ventede under et minut inden jeg havde varen i hånden. Fik en meget sund og flot plante.
Bestil aldrig til levering fra Plantorama
Ved bestilling af varer til levering er Plantorama helt håbløs ! Jeg sidder og bestiller nogle varer, der åbenbart skal leveres med 2 forskellige fragtfirmaer. Da jeg sidder og bestiller får jeg en dato for hver levering, og tjekker at de dage passer mig fint. Da jeg afslutter og betaler min bestilling kommer de datoer ikke med videre, og den tekst der handler om levering erstattes med : fragtfirmaer kontakter dig. Dagen efter modtager jeg en mail fra Plantorama om at min ene levering kommer den pågældende dag ( 2 x 1500 liter jord/ 2 bigbags ) på det tidspunkt sidder jeg 300 km fra min bolig, og som jeg iøvrigt tog som en selvfølge at de blev leveret med en kran, men det er en anden historie. Jeg ringer til det oplyste tlf. I Tilst som åbenbart er afdelingen for levering osv. Her får jeg den sødeste medarbejder i telefonen, som bruger 1/2 dag på at prøve at løse problemet. LISBETH i Tilst burde have en meget STOR buket blomster af sin chef for venlighed, tålmodighed, arrangement i at få tilfredse kunder, jeg tror jeg talte med Lisbeth ca 10 gange over et par dage. Min bestilling bliver leveret mens jeg ikke er hjemme, men som oplyst var det IKKE bigbags, men noget meget mindre. I øvrigt hørte jeg aldrig fra fragtfirmaet som oplyst. Tænk at det stress jeg kunne have undgået.
Da bigbags leveres er det heller ikke den oplyste dato på bestillingen og ingen mulighed for at stille dem andre steder end ude på vejen. Må bare sige jeg ALDRIG køber varer til levering i Plantorama mere.
Mit forholdsvis ny opdaterede hjerte var i den grad på overbelastning.

Fantastisk kundeservice af Anders, Aalborg
Anders er simpelthen et forbillede på god kundeservice. Han er professionel, grundig og ekstremt omhyggelig i sin rådgivning. Man kan mærke med det samme, at han ved, hvad han taler om – hans faglige niveau er højt, og han deler sin viden på en rolig og overskuelig måde, så man føler sig tryg hele vejen. Samtidig møder han én med et smil og en oprigtig interesse. Der er ingen hurtige standard-svar – han tager sig tid. Det er sjældent, man oplever den kombination af ekspertise og menneskelig varme. Stor ros til Anders. Plantorama Aalborg skal være glade for at have ham i fiskeafdelingen. Jeg kommer helt sikkert igen.
Dårligt levering tider
Dårligt levering tider
To gange skriv i at I vil levere mine instkter og ingen kom med dem god nok skuffet over det her

Misvisende information...
Vi havde desværre en rigtig kedelig oplevelse, da vi skulle ud og købe fisk. Vi gik i første omgang efter en honninggurami, som ville passe godt i vores akvarie, med dens fredelige natur. Men Plantorama havde ikke denne fisk alligevel, så vi blev i stedet vejledt til, at vi også sagtens kunne købe en dværggurami, da den var lige så fredelig som den anden art og at honningguramien for øvrigt også blev større (hvilket ikke er rigtigt). Vi fik dernæst at vide at fisken trives bedst i par (han/hun), at et 60 l akvarie var rigeligt stort og at vi sagtens kunne have dem med små rejer, hvis bare rejerne havde gemmesteder.
Flere af tingene matchede ikke helt hvad jeg havde læst om på nettet, men vi valgte at stole på at Plantorama havde bedre tjek på det. Stor fejl...
Vi kom hjem med en han og hun dværggurami og de første dage gik fint, men så gik hannen i yngle-mode og blev pludselig voldsomt aggressiv overfor hunnen. Han angreb hende hele tiden og efterlod skader. Vi var ikke blevet informeret om at det kunne ske og er normal adfærd. På nettet er dværgguramien faktisk klassificeret som semi-agressiv, hvorfor adskillige kilder siger, at man skal være forsigtig med at sætte en han og hun sammen, medmindre at man har et meget stort akvarie og kan have 2-3 hunner til en han, ellers kan hannen angribe hunnen så meget at man må fjerne den, for at hun ikke stresses til døde. Flere kilder siger også at man sagtens kun kan have én dværggurami og anbefaler det endda. Så jeg forstår ikke Plantoramas vejledning?
Vi endte med at kontakte butikken og aflevere fiskene tilbage, da vi synes det er synd og dyrplageri at holde dem under de forhold. Vi havde ikke selv mulighed for at sætte hunnen i et andet akvarie og vi er rigtig ærgerlige over at få sådan en oplevelse og at måtte udsætte de stakkels fisk for alt det. Det havde vi ikke gjort, hvis vi vidste det vi ved nu.
Derudover advarer mange også mod at holde dværgguramien med rejer, da de kan finde på at spise dem (ikke kun ungerne). Alle vores rejer viser sig stortset ikke længere og min. 2 er døde efter vi fik dværgguramierne.
En rigtig kedelig oplevelse. Fra nu af gør jeg min egen research før jeg stoler på andet. Det er rigtig ærgerligt at Plantorama ikke har bedre styr på tingene, for generelt har vi været rigtig glade for at handle der.

Risposta di Plantorama - Aalborg
Plante spredte mider i hele huset
Hej Plantorama
Vi er en rigtig ulykkelige familie i dag 😢
I efteråret købte vi en Kroton hos jer til rigtig dyre penge.
Da vi kom hjem, begyndte bladene at falde af. Planten havde spindemider, lærte vi.
Siden har vi flere gange forsøgt os med forskellige behandlinger. Bl.a. har vi købt dyre rovmider flere gange og hængt på træet.
Her i weekenden måtte vi så sande, at nu havde spindemiderne fundet vej ud i planterne i resten af huset. Derfor lægger alle vores fine planter og potter nu på terassen. Om lidt bliver de kørt på lossepladsen.
Vi var ude ved jer i efteråret, da vi først opdagede, at Krotonen tabte blade. For at bede om råd. Jeg fik bare at vide, at jeg nok vandede for lidt. Nu har vi, på den hårde måde, lært at der er noget, der hedder spindemider 😢
Louise & familie

Risposta di Plantorama - Aalborg
Vi besøgte jeres Aalborg afdeling…
Vi besøgte jeres Aalborg afdeling 1/12-25. Butikken og udsmykningen er generel rigtig flot og fin. MEN!!! Jeres legeland er så sindssygt ulækkert og beskid ALTID??? Luk det eller gør det rent! Føj..

Risposta di Plantorama - Aalborg
En af figurerne var defekt
En af figurerne var defekt, venter stadig på en ny
Nem hjemmeside og hurtig levering
Sikke en gang dyrplageri
Sikke en gang dyrplageri
Det areal krybdyrene har, er så småt at knap nok kan vende sig.
Det bliver ikke vedligeholdt eller bliver plejet.
Dette er under al kritik, vedkommende som holder dette - skulle skamme sig.
Det er så sørgeligt og jeg bliver så vred. At dette kan foregå 😡😡😡
Tog billeder men kan vist/desværre ikke vedhæfte dem denne anmeldelse.
Samt - min partner brugte jeres toilet.
Hun sagde der ingen toiletpapir var. Der lugtede af … og gulvet var rigtig ulækkert

Risposta di Plantorama - Aalborg
Fejlagtig anmeldelse af jer..
Jeg vil lige undskylde for den dårlige anmeldelse jeg skrev forleden. Det viste sig, at være sket i Billig Blomst og altså ikke hos jer.
Det gik hurtigt og jeg tog fejl, det beklager jeg!
Tak for leveringen super cool…
Tak for leveringen super cool medarbejder og flot venus fly traå, tak tak herfra. thumps up
Flotte store planter men stort rodnet i…
Flotte store planter men stort rodnet i det bestilte antal.
Lille minus var, at de kom med to dages mellemrum og den ene slags var pakket i en lukket sæk, der var knap så let at holde fugtig, som dem i plastsække.
Vi kørte fra Struer til Plantorama i…
Vi kørte fra Struer til Plantorama i Aalborg, for at købe en mølle som på hjemmesiden var på lager, men som vi desværre har prøvet før, blev vi igen skuffet.
Tænker at de skal oppe sig!

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.