Undgå at handle med dem Problemet med ordre annullering, ligesom andre skriver. Lang leveringstid. Levering uden besked at planterne bliver leveret. Meget dårligt kvalitet vs. pris. Man kan få meg... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Mest vanvittige oplevelse! Bestilte planter d. 27/4 fortrød (efter at have læst anmeldelser) og annullerede min ordre d. 8/5 altså inden 14 dage. I nat 15/6 er der blevet stillet to kasser sølle u... Leggi di più
Vi havde bestilt forskellige planter til grunden ved sommerhuset. Planterne blev derfor bestilt til sommerhusets adresse. Da vi kommer ud i sommerhuset et par uger senere, viser det sig, at planterne... Leggi di più
Vi har efterhånden købt mange træer hos Planteskoler.dk, over flere bestillinger. Vores første oplevelse, var en træls oplevelse, da de 1800 træer vi havde bestilt, kom flere uger før aftalt, og b... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 22% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Hurtig og uhøjtideligt levering af gode…
Hurtig og uhøjtideligt levering af gode og levedygtige planter. Vi fik en fin service undervejs
Enebær kommer flot
Jeg planter enebær på en skråning jeg har, som er meget sandet. Fik fra planteskoler .dk og fra nogle andre. Dem fra planteskoler .dk kom fantastisk flot. De andre står bare i stampe. I må gerne komme og se dem! Derfor total anbefaling til planteskoler .dk!
Planteskoler.dk kan ikke anbefales.
Jeg købte to træer som julegave, og planteskoler.dk forsikrede mig om, at de godt kunne skaffe dem hjem i tide. I januar havde jeg stadig ikke modtaget træerne og skrev en e-mail for at spørge, hvor de blev af. Den e-mail fik jeg aldrig svar på.
I marts – altså to måneder senere – modtager jeg en besked om, at træerne vil ankomme inden for et par uger. Jeg svarer, at jeg ikke længere ønsker træerne, da jeg for længst har givet en anden gave i stedet. Denne besked får jeg heller ikke svar på.
I maj bliver jeg ringet op af planteskoler.dk, som i en ret aggressiv tone fortæller, at jeg har to træer, der skal hentes. Jeg har dog aldrig fået besked om, at træerne var ankommet. Jeg forklarer, at jeg på grund af den lange ventetid og den dårlige kommunikation har afbestilt træerne tilbage i marts. planteskoler.dk påstår, at de aldrig har modtaget mine e-mails, og han har generelt en temmelig truende tone.
Jeg vælger at lade mine forældre hente træerne, fordi jeg er nervøs for, hvad der vil ske, hvis jeg ikke betaler regningen. Min far aftaler med planteskoler.dk at træerne bliver stillet udenfor, så de kan afhentes efter lukketid. Desværre viser det sig at træernes tilstand langtfra er hvad man må forvente fra en planteskole. Især den ene var meget udtørret, og det, der var bestilt som et opstammet træ, mindede mest af alt om et tørt fastelavnsris.
Mine største problemer med Planteskoler.dk er den mangelfulde kommunikation og den efterfølgende meget truende tone, når noget går galt.
Ordre annulerering på mail anerkendes ikke
Bestilte den 26. april planter og fik straks en systemgenereret ordrebekræftelse. Da vi ikke hører mere omkring leveringstid, sendes den 1. maj mail med annulering af ordren. Den 4. juni ankommer så alligevel GLS pakke med planter. Ved telefonisk kontakt oplyser Planteskoler.dk, at de ikke anerkender annulering på mail og man ifølge "salgs og leveringsbetingelser" både skal sende mail og ringe i tilfælde af annulering. Virksomheden fastholder at den leverede ordre er betalingspligtig, selvom der er modtaget en annulering på mail mere end 1 måned før levering.
Det virker som en helt bevidst strategi at mails med annuleringer ikke læses, selvom varerne først leveres 1 måned senere. Køb jeres planter et andet sted.
…og i tillæg mødes man så med svar og en attitude, som kan læses i virksomhedens respons herunder. Vi har aldrig modtaget nævnte mail fra virksomheden, men har med sikkerhed sendt en annullering. Der er tilsyneladende ikke styr på mailhåndteringen hos Planteskoler.dk.

Risposta di www.planteskoler.dk
Planter og levering levede op til mine…
Planter og levering levede op til mine forventninger
Manglende service
Opdateret:
Sælger mener de har svaret 5 minutter efter jeg har ringet. Det er direkte løgn, da jeg ringede udenfor telefontid (desværre) og de slet ikke svarede før jeg skrev en mail, som direkte svar på fakturaen 😆
Jeg har faktisk stadig ikke fået svar på min mail fra d. 21.
Desuden har de overhovedet ingen ide om, om jeg har plantet planterne, for det har vi aldrig talt om, så jeg ved ikke hvilken fantasiverden de lever i:
Resultat: -1 for endnu dårligere kundeservice
Oprindelig anmeldelse:
Udgangspunktet er 5 stjerner, hvis alt spiller.
-1 for ikke at besvare den mailadresse de oplyser på deres hjemmeside.
-1 for mug på nogle af planterne.
-1 for ringe og postulerende såkaldt kundeservice.

Risposta di www.planteskoler.dk
Lang leveringstid og tvivlsomme planter
Fra jeg bestilte til jeg modtog planterne gik der over halvanden måned. Jeg ringede en måned efter bestilling for at være sikker på, at min ordre ikke var faldet ned mellem to stole, men jeg blev forsikret om, at han stod og kiggede på min ordre, og den ville nok blive sendt i indeværende uge. Der blev ikke givet besked om forsendelse eller levering, da jeg to uger senere kom hjem til en "pakke" ved min dør. 12 planter, syv af tvivlsom kvalitet hvoraf to nu er døde, i ødelagte potter mast ind i hinanden og viklet om med plast.
Manden jeg snakkede med var ganske flink, derfor to stjerner.
Meget useriøst
Meget useriøst. Har ventet i over 2 måneder på min bestilling og har endnu ikke modtaget eller hørt noget om hvornår jeg kan forvente levering, selvom jeg har rykket 3 gange.
Sikke en skuffelse.
altid gode planter ved tidligere køb
altid gode planter ved tidligere køb, dog ikke modtaget ordre endnu.
særdeles langsommelig og mangelfuld levering
Den 19-9-24 bestiller jeg en del forskellige stauder. Udover ordrebekræftelsen hører jeg intet, førend der over 4 måneder senere d. 30-1-25 bliver leveret ca. halvdelen af stauderne.
Den 3-2-25 ringer jeg til planteskoler.dk og snakker med en medarbejder, som fortæller, at de først kan levere resten af planterne om nogle måneder. Nu 7 måneder efter bestillingen har jeg stadig ikke hørt fra planteskoler.dk
Om ventetid skriver planteskoler dk:
" Ventetiden kan være helt optil 2-3 måneder. Nogle sorter bliver kun lavet en gang om året, hvorved leveringstiden kan være helt op til 1 år, da disse sorter kun laves i det tidlige forår og først er klar til levering, hvert år i marts måned. Så bestiller du den i april vil de først blive leveret året efter. Da mine varer blev bestilt i september burde jeg have fået mine varer for slet ikke at tale om en meddelelse, om at de vist slet ikke kommer.
Jeg vil ikke bruge dette sted igen, jeg sparede ikke engang penge, men har været udsat for alt for meget ventetid og besvær.
Grønblomsterende kirsebær ag rigtig god…
Grønblomsterende kirsebær ag rigtig god kvalitet.
Anbefales
Fine planter
Fine planter
Eneste minus, man ved ikke hvornår de bliver leveret.
Er meget tilfreds
Er meget tilfreds. Jeg kunne selv bestemme, hvor mange barrodsplanter jeg ville købe. Det var rart, så man ikke skulle købe et helt bundt. Ligeledes en god service.
Brug dine penge og tid et andet sted
Lad for Gud skyld vær med at spilde dine penge her. Dårligste kundeservice jeg har oplevet i mit liv.
Nul stjerner
Nul stjerner. Fik mange forkerte varer, varer der var syge/død ved ankomst. Hold dig langt væk. Varerne sendes angiveligt fra Østeuropa uden manglende tilsyn.
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse: Jeg købte et æbletræ, som skulle være et barrodstræ. Det betyder normalt, at træet er gravet lige op af jorden. Barrodstræer har normalt et meget stort og fint rodnet med fine og spredte rødder. Jeg fik dog et træ, hvor rødderne var grove, og det var tydeligt, at de havde været most ned i en potte. Planteskoler lyver over for mig, og påstår, at træet er et barrodstræ. Desværre tog jeg ikke et billede af rødderne, før jeg plantede.
Desuden manglede plantepasset. det betyder, at jeg ikke kan være sikker på at æbletræet er af den sort, jeg ønskede mig. Planteskoler sendte mig et billede af et plantepas - men hører det til træet? Det ved jeg først om fem år, når de første æbler kommer. Skal jeg vente fem år? Eller skal jeg bare smide træet ud og købe hos en bedre leverandør?
Bryllupsgave blev leveret hjem til brudeparret før brylluppet
Jeg købte et blommetræ i bryllupsgave, hvor brylluppet skulle foregå midt februar. Jeg ringede til Planteskoler.dk den 31. januar og snakkede med dem om, hvornår et godt leveringstidspunkt ville være og fik at vide, at træet kunne tåle at komme i jorden så længe, at det ikke var hård frost flere dage i streg. Samtidig fik jeg også at vide, at de gerne ville have en bestilling i god tid, så de bedre kunne planlægge leveringerne, men at jeg kunne få leveret træet senere, så længe jeg skrev det som bemærkning til ordren. Derfor bestilte jeg træet samme dag og angav under ordren, at det var en bryllupsgave og jeg ville have træet leveret sidst i februar Derudover bestilte jeg det hjem til brudeparret, da træet ville være over tre meter højt og derfor svært at transportere rundt. Jeg fik en ordrebekræftelse og tænkte ikke mere over det. Lige indtil jeg fik en besked fem dage før brylluppet om at nu var ordren leveret! Jeg ringede Planteskoler.dk op igen og fik en anden medarbejder i telefonen, der kunne oplyse at træet var leveret og de desværre havde overset min besked. Derudover fik jeg ikke mere end en lidt ubehjælpelig undskyldning. Ved en efterfølgende samtale fik jeg at vide at den oprindelige medarbejder havde misforstået hvornår jeg ville have træet leveret, men så kunne de have ringet og spurgt, hvornår jeg ønskede træet leveret, da jeg havde skrevet det meget tydeligt i min bestilling.
De får to stjerner, da træet er flot, men det er bestemt ikke et sted jeg vil handle igen, da det også er svært at vurdere hvad den endelige pris vil være, når emballage ikke er med i prisen man får oplyst ved bestillingen af ordren. For jeg fik at vide at jeg åbenbart var blevet sparet for en palle til 200 kr, hvilket jeg er meget glad for.

Risposta di www.planteskoler.dk
Fik leveret 2 stk. træer, som desværre var transportskadet.
Efter henvendelse til planteskoler.dk og GLS, kom der efter kun 5 dage 2 stk. nye træer.
God service, så anbefalinger herfra👍
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.