Planteshop.dk Recensioni

TrustScore 2 su 5

1,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

min ordre skulle have været leveret i dag, der er intet kommet. Jeg skal lave det projekt her i min ferie og kan ikke vente med levering til næste fredag, så regner med at de lever ordren hurtigst... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har bestilt 4 stk. Rododendron i højden 40-50 cm, ved levering var den højeste af planterne 33 cm. Derefter skrev jeg en mail til Planteshop.dk for at finde en løsning på problemet, men er stadig... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Udvalget er fint, og jeg har fået de planter leveret, som jeg havde bestilt. Men kommunikationen halter. Jeg har mailet og sendt sms, og får ingen svar. Indehaveren svarer på telefonen, men det er... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Generelt positiv oplevelse, men en del skår i glæden fordi de 150 planter var pakket "som sild i en tønde" og derfor havde mange afbrækkede grene. Ved reklamation over dette fik jeg oplyst af pakning... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super fin service

Jeg købte for en uge siden fire træer og 50 vedbend til en hæk. Alt kom , som aftalt, som aftalt torsdag før bededagsferien. 4 dage efter bestilling. Pænt pakket og meget fine træer og planter. Jeg kom lidt i tvivl om plantning af det ene træ, jeg havde bestilt og ringede kl. 18.05 til virksomhedens kontaktnummer. De tog telefonen og gav venlig og professionel rådgivning. Venlig og ærlig service, der holder, hvad de lover.

24 aprile 2016

Japansk prydæble.

Alt var til ug.

8 dicembre 2014

Hej Tonni

Tak for din anmeldelse af Planteshop.dk Det betyder meget for os, at du har brugt tid på at dele din oplevelse, og det glæder os, at vi har levet op til dine forventninger.

Excellent!

Fremragende service, kvalitet produkt.

8 dicembre 2014

Hej John

Tak for din anmeldelse af Planteshop.dk. Vi sætter stor pris på, at du har valgt at bruge tid på at fortælle om din oplevelse som kunde hos os og at du er glad for både service og kvalitet hos Planteshop.dk

Fin og hurtig service

Varerne kom før lovet og i flere sendinger, den ene endda leveret 20.30 om aftenen. God service og hurtige svar på mail.

1 dicembre 2014

Hej Christian

Mange tak for din anmeldelse af Planteshop.dk, vi sætter stor pris på, at du har valgt at bruge tid på at fortælle om din oplevelse som kunde hos os. Vi er også glade for, at du er tilfreds med både levering og service hos Planteshop.dk

Super

Bøgehæk
Flotte planter leveret til døren.
Let og enkelt måde og få sin hæk leveret.

8 novembre 2014

Hej Bruno

Mange tak for din anmeldelse af Planteshop.dk. Vi sætter stor pris på, at du har valgt at bruge tid på at lave en anmeldelse. Det glæder os, at du oplever det som let og enkelt at handle på Planteshop.dk og at du er tilfreds med planterne.

Valutata 5 stelle su 5

super godt sted at købe planter

Jeg syntes det var nemt at finde rundt på hjemmesiden, nemt at søge og da jeg skulle have mine planter, kom de til tiden og alt kørte perfekt.
Så vil helt sikkert anbefalde dette sted .

27 ottobre 2014

Kære Kunde

Tak for din anmeldelse af Planteshop.dk. Det har stor betydning for os, at du har valgt at bruge tid på at lave anmeldelsen og det glæder os, at du er tilfreds med hele forløbet. Det betyder også meget for os, at du finder vores shop overskuelig.

Valutata 5 stelle su 5

Super fin service fra bestilling til levering!

Du kan virkelig nemt bruge palnteshop.dk, deres hjemmeside er overskuelig og varerne ret godt beskrevet. Ordrebekræftelse og levering gik fuldstændig som bestilt og bekrevet.
Jeg fik nogen super fine Japanske Kirsebærtræer, der umiddelbart virker sunde og raske! Glæder mig til at se dem blomstre på forsommeren...

22 ottobre 2014

Hej Catharina

Mange tak for din anmeldelse af Planteshop.dk Det betyder meget for os, at du har brugt tid på at dele din oplevelse, og det glæder os, at du er tilfreds med både planter og levering. Det betyder også rigtigt meget for os, at du har fået noget ud af de beskrivelser vi har på Planteshop.dk

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig service og information.

Har flere gange rykket for info om levering af min bestilling, dog uden nogen form for svar.
Havde bestilt vare til levering senest d.16/10, det skete så ikke.

Kan så hertil morgen ser at varen d. 20/10 se at den endeligt er leveret.
Desværre har jeg nu ikke længere brug af den!

20 ottobre 2014

Hej Kristian
Tak for din anmeldelse. Vi er rigtigt kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi prøver hele tiden, at holde så højt et serviceniveau som muligt, og også at give så god en information om både planterne samt leveringen som muligt. Derfor beskrives det flere gange i bestillingsforløbet, hvornår de bestilte planter leveres.
At vi ikke har nået at besvarer din henvendelse fredag eftermiddag, er selvfølgeligt ikke i orden, vi tilstræber altid at svarer på alle henvendelser, samme dag som de indkommer. I travle perioder kan der dog gå en dag ekstra.

Bedre bliver det næppe

Havde bestilt 8 hasselnøddebuske og en masse bøg. Alt gik som det skulle og jeg er meget imponeret over både størrelse og tilstand af de ankomne planter. Det ser virkelig godt ud! Har også været meget glad for den telefoniske rådgivning jeg fik af Søren. Virkelig kvalitet!
Jeg kan ikke være mere tilfreds og vil bestemt aktivt anbefale Planteshop.

19 ottobre 2014

Hej Per

Tak for din anmeldelse af Planteshop.dk Det betyder meget for os, at du har brugt tid på at dele din oplevelse, og det glæder os, at du er tilfreds med både planter og levering. Det betyder også rigtigt meget for os, at du har fået noget ud af den vejledning du har fået gennem Planteshop.dk

Perfekt service ved reklamation

Sidste efterår fik jeg leveret to opstammede rødbladet spidsløn som straks blev plantet i vores forhave. Her til foråret spang begge pænt ud. Dog begyndte det ene hurtigt at visne og hen over sommeren gik det gået helt ud trods ekstra pleje og pasning.
Da jeg henvendte mig til planteshoppen erkendte de at det kunne skyldes en podnings-fejl. De sendte mig hurtigt og uden nogen beregning et nyt træ. Sådan skal det da bare være!

15 ottobre 2014

Kære kunde

Mange tak for din anmeldelse af Planteshop.dk Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse, så vi prøver hele tiden, at holde en høj kvalitet i planter, men skulle der forekomme en fejl, skal den rettes.
God fornøjelse med dine spidsløn.

Indfriede forventninger

Let at bestille, levering til aftalt tid og sted - planter af rigtig god kvalitet!!

14 ottobre 2014

Hej Helene

Mange tak for din anmeldelse af Planteshop.dk, vi sætter stor pris på, at du har valgt at bruge tid på at fortælle om din oplevelse som kunde hos os, og at du er glad for både pris og kvalitet hos Planteshop.dk

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering med god kvalitet

Bestilte hækplanter af taks (taxus baccata), 20 - 40 cm høje. De ankom barrodede som forventet og var omhyggeligt pakkede med flot rodnet og sunde toppe. Og så tilmed til en god pris.

11 ottobre 2014

Kære kunde

Mange tak for din anmeldelse af Planteshop.dk, vi sætter stor pris på, at du har valgt at bruge tid på at fortælle om din oplevelse som kunde hos os og at du er tilfreds med både pris, levering og kvalitet.

God planteskole

Alt fungerede. Gode varer , levering til tiden

10 ottobre 2014

Hej Arne

Mange tak for din anmeldelse af Planteshop.dk Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse. Vi ser frem til at betjene dig igen en anden gang.

Fin service men....!

Opdatering....!!!
D.11.05.2017
Alle planter overlevede og står flot, så hermed en stor ros for fin kundeservice og opfølgning på vores nye hækplanter.

Planteshop leverede fin service og leverede vores 180 hækplanter dagen før lovet, men planteshop skal godt nok tage fat i deres leverandører af hækkeplanter, vi modtog en åben Palle med 180 barrodsplanter der var kun en smule plastik i hver ende af Pallen og alle rødder var totalt blottet, enhver der ved lidt om planter ved det er nok til at slå dem ihjel, det er en grund til barrodsplanter normalt leveres i en lukket plantesæk, det er under alt kritik at planterne leveres i en åben Palle som stilles i solen med alle rødder blottet.

Torben Jensen

10 ottobre 2014

Hej Torben

Mange tak for din anmeldelse af Planteshop.dk. Det betyder meget for os, at du har brugt tid på at dele din oplevelse med os. Det er naturligvis ikke i orden, at dine planter dels ikke var emballeret ordentlig og heller ikke, at de blev sat i solen ved leveringen. Vi har fulgt op på din henvendelse, og indskærpet vores pakkefolk om, at planterødder, som du skriver, altid skal være pakket forsvarligt ind. Samtidigt er det blevet indskærpet over for vores distributør, at planter ved levering, så vidt muligt skal placeres i skygge.

Jeg vil efterfølgende tage kontakt til dig, og sikre mig, at du får en tilfredsstillende hæk.

Fin service

God rådgivning og præcis levering trods kort varsel

1 ottobre 2014

Hej Karsten

Tak for din anmeldelse af Planteshop.dk Det betyder meget for os, at du har brugt tid på at dele din oplevelse. Det glæder os, at du er tilfreds med både rådgivning og levering.

Valutata 4 stelle su 5

professionel håndtering og gode varer

Jeg bestilte et udvalg af forskellige planter og et træ. Jeg var vældig bekymret for kvalitet og størrelse da det var min første e-handel med planter.
Jeg blev heldigvis positivt overrasket over planterne og over håndteringen.
Gode planter, til en fin pris samt hurtig levering

1 ottobre 2014

Hej Tilde

Tak for din anmeldelse af Planteshop.dk Det betyder rigtigt meget for os, at du har valgt brugt tid på at dele din oplevelse. Det glæder os også, at du er tilfreds med både planter, pris og levering.

Sunde planter

Leveret til døren og planterne så gode og sunde ud. Efter en uge i jorden er de alle friske.

22 settembre 2014

Hej Hans Peter

Mange tak for at du har valgt at bruge tid på at lave en anmeldelse af Planteshop.dk. Det byder meget for os, at du er tilfreds med dine planter - og at du har været tilfreds med leveringen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più