Perfecte Leverancier. Vanuit mijn werkgever bestellen we hier al meer dan 10tal jaren onze telefoons voor zakelijk en prive gebruik. Zeer tevreden en bij problemen bv met verzending bij PostNL dan doe... Leggi di più
Ik was een grote neuroot en ging mailen omdat ik dacht geen bevestigingsemail ontvangen te hebben. Die stress kwam voornamelijk door het shady uiterlijk van de site. Maar die mail zat natuurlijk gewoo... Leggi di più
Kreeg er eerst een Britse oplader bij met een verloopstukje (enorm ding) toen werd ik gecontacteerd door Phoneshop omdat ze liever 5 sterren hebben dan 3 en ze vroegen of ik nog een europese oplader w... Leggi di più
Ik ben, mede omdat ik in de buurt woon, langsgegaan bij de Phoneshop - normaliter wordt de smartphone thuisbezorgd. Keurige adviezen over beschermhoezen en bovenal hulpvaardige inzet om de sim-kaart... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Bestel nu gratis je mobiel in combinatie met een abonnement. Gratis iPhone, Sim Only, De beste aanbiedingen.
Elbe 25, 2491 BT, Den Haag
- 070-427.62.62
- sales@phoneshop.nl
- www.phoneshop.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Snel
Op dezelfde dag als de bestelling kon ik de telefoon ophalen. Dat verliep snel en correct.
Na de bestelling is mijn telefoon de…
Na de bestelling is mijn telefoon de volgende dag al geleverd. Ik ben zeer tevreden. Ga zo door!
Nokia 225 blue is goed apparaatje
Nokia 225 blue is goed apparaatje, prima.
Maar de vorige ging stuk en ik weet niet meer waarom. maar hij is handig & hanteerbaar.
Supersnelle afhandeling
Phoneshop is altijd zeer behulpzaam en…
Phoneshop is altijd zeer behulpzaam en klantvriendelijk met groot assortiment
Zeer goed en nette behandeling
Zeer goed en nette behandeling. Ga zo door en keep it simple!
Snel geleverd en (voor mij) goede…
Snel geleverd en (voor mij) goede plaats om af te halen
De telefoon was snel beschikbaar
De telefoon was snel beschikbaar, Zeker snelle reactie op mijn e-mailverkeer.
Jammer dat in een bevestigingsmail gemeld werd dat mijn telefoon verzonden was, terwijl ik had aangegeven dat ik deze in Leidschendam zou ophalen. Verder daar prima te woord gestaan en geholpen.
Supersnelle levering!
Volgende dag in huis
Behulpzaam en super aardig aan de…
Behulpzaam en super aardig aan de telefoon.
Ook bestelling snel geleverd. Kortom Top!!
Snelle levering, alleen jammer dat de prijzen boven de Apple prijzen liggen en dat er ook nog verzendkosten betaald moeten worden.
Oplaadprobleem in 30 min.(reinigen…
Oplaadprobleem in 30 min.(reinigen aansluiting)prima verholpen en voor een correcte prijs.
Prima telefoon-shop en vriendelijke service.
Top afhandeling van de bestelling en…
Top afhandeling van de bestelling en zeer snel geleverd
tres bien tres rapide
quick and sound delivery
The phone was delivered on the next business day. Properly packaged and undamaged.