Wat is deze organisatie slecht geworden. Geen klantenservice bereikbaar, ik moest een geschil escaleren, nergens te vinden hoe dit moet. Ze zeggen ''betaal veilig met paypal'' maar ben benieuwd of ik... Leggi di più
Jammer dat je geen min score kan geven. PayPal hoort er voor haar klanten te zijn, maar is dat niet. Ik heb geschil met Birmingham Wear. Ik heb item geretourneerd naar door verkoper opgegeven adres, v... Leggi di più
Soms is het handig en veiliger om bijvoorbeeld bij een buitenlandse winkel te kopen. Aan de andere kant verlengt Paypal jaarabonnementen eigenhandig ook al heb je de betaling geannuleerd en ben je no... Leggi di più
Inloggen gaat niet (op geen enkele manier) Allerlei problemen met de twee traps verificatie. Kon tot voor kort bij mijn rekening; nu helemaal niet meer. Denk dat we als consument "met de voeten" moet... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Met PayPal kunt u geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. PayPal is gratis voor consumenten en werkt naadloos samen met uw betaalrekening en creditcard. U kunt vorderingen schikken, geld lenen en facturen of onkosten delen met vrienden zonder contant geld nodig te hebben of een geldautomaat te hoeven zoeken.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Paypal is a very scary company
Paypal is a very scary company. I ran my business with them for years. But all of a sudden they have decided to hold my funds. There are no open disputes or claims I have creditcard and bank connected and I do €5k of outgoing transactions with them.
Forced into currency conversion by…
Forced into currency conversion by PayPal and not offering for it to be done by the bank. This is a scam.
Confusing, unhelpful and not client friendly
Ordered something online last month but cancelled it because there had been a mistake during the ordering process and one of the items I did want was actually already sold out. (This was not PayPal's fault of course).
I was refunded for the order by PayPal because I cancelled the order, but now almost a month later they tell me I have a debt to pay for that order.... Which was cancelled.... Meaning I never got anything that I'd have to pay for....
So after messaging and calling them they basically tell me it's my own responsibility (which doesn't make sense because I paid the full amount and was then refunded BY PAYPAL). But no, that's the way it works so pay up or the debt will grow. I apparently 'lost' my buyer protection they speak so fondly of somehow. The only possibility was asking the online seller to refund me. Which is just ??????
Customer service was utterly confusing and unhelpful. They just lost themselves a client with this stunt, that's for sure.
Zeer
Zeer, zeer slecht!! Echt geen zaken mee doen! Zonder machtiging te hebben gegeven aan een extern partij, is er via Paypal geld afgeschreven. Ik heb direct dit bedrag geretourneerd en aangekaart dat ik geen diensten of goederen heb ontvangen! Maar Paypal blijft nu kosten wat het kost het geld van mijn rekening afschrijven, en belaagd mij met dreigementen dat ik MOET betalen, of dat ze het uit handen geven aan een incassobureau / gerechtsdeurwaarder! Maar nogmaals! Ik heb niks besteld, en niks geleverd gekregen!!!!! Ik ken de partij in kwestie niet eens!!!! Oplichters.
Kortom! Ik ben zojuist overstag gegaan en heb Paypal 233 euro overgemaakt! Puur omdat ik niet wil dat mijn gezin de dupe wordt van incassobureaus aan mijn deur.
Niet meer het Paypal van vroeger.
Alles. Onduidelijke afhandeling van transactie, onduidelijke/onbereikbare 'klantenservice'. Paypal voelt minder betrouwbaar dan een paar jaar geleden.
Klantendienst is enkel tijdverlies
Driemaal ( 3 ) een betaling gedaan naar een bedrijf en driemaal ( 3 ) hetzelfde bedrag teruggekregen door dat bedrijf via Paypal . Volgens Paypal had ik betalingen dubbel terug gekregen . De bank gaf dan enkel aan 3 negatieve transacties en 3 positieve transacties , dus geen bijkomende positieve transactie voor mij . Maw. dus geen dubble teruggave of teruggaven .
Voor Paypal is 3 plus en 3 min niet gelijk aan nul !
PP-R-FMC-525983770 Claim geweigerd
Mijn claim over een bij Aliexpress aangekocht t-shirt, waar de rechthoekige print 1,2 cm schuin staat werd geweigerd. (Waarvan het bewijs aan beiden werd voorgelegd).
Verkoper op Aliexpress geeft fout toe, doch minimaliseert het probleem, antwoord niet op mijn vraag de retour te regelen. (Tenslotte adverteert Aliexpress gratis retourneren) en sluit de chat af met een sorry. Paypal heeft géén oren naar mijn claim omdat ik het t-shirt op niet op mijn kosten heb geretourneerd en zij de verkoper niet kunnen aanzetten tot het regelen van de retour.
Met andere woorden ik kon géén verhaal halen bij Aliexpress en ook Paypal trekt maar al te graag de paraplu open. Klantenbescherming ? Een dikke 0 (NUL) !!
Kopersbescherming is een farce
Contact met paypal opgenomen omdat het bedrijf waar ik een bestelling had gedaan, na retourzending mijn betaling niet terugstort en niet meer reageert op telefoontjes en e-mail.
Online melding gedaan bij paypal en ook gebeld. Medewerker paypal heel vriendelijk en behulpzaam, ik zou recht hebben op aankoopbescherming.
Dit heeft me veel tijd en moeite gekost, mailverzoeken van paypal en telefoontjes beantwoorden.
Ik heb zeer sterk de indruk dat degene die mijn dossier behandelde het niet had gelezen. Alle benodigde informatie had ik vooraf aangeleverd en nog kreeg ik het verzoek om deze informatie opnieuw aan te leveren.
In het laatste contact gevraagd welke reactie zij van de verkoper hadden gekregen. Daarop kreeg ik per mail, de standaard mail die ik zelf had geupload. Volgens mij heeft paypal hier echt niets mee gedaan, behalve mijn tijd verspillen.
Bijna 2 maanden later standaard mail dat ik niet in aanmerking kom voor aankoopbescherming.
Paypal maakt hier groot reclame voor.
Maar lees goed de kleine lettertjes, het stelt dus echt niets voor!
Verboden om je dollars op te nemen
PayPal forbids you to send your dollars to a dollar bank account. Forced currency exchange.
Kopersbescherming Paypal is een Farce.
Ik kocht een moederbord dat volgens de verkoper gloednieuw zou zijn. Bij aflevering bleek dat gebruikt- en ernstig defect te zijn. Ik kon dat bewijzen. Bijna twee maanden duurde het voordat Paypal een beslissing nam in mijn nadeel. Ik ontving een automatisch gegeneerd berichtje zonder toelichting en reactiemogelijkheid op dat besluit. Als klap op de vuurpijl verzoekt Paypal aan mij om het moederbord terug te sturen naar de verkoper!!. Volgens mij hebben ze mijn klacht en verweer nog niet eens gelezen. Kortom, mijn geld kwijt en weer een frustratie rijker. Zo ga je niet met je klanten om.
Koper krijgt ALTIJD gelijk als ze kopersbescherming gebruiken, ongeacht hoeveel bewijs je als verkoper indient!
Ik kreeg een product teruggestuurd, omdat de koper had aangegeven dat het product afweek van de omschrijving. Hier was (en is) geen enkel bewijs van.
Ik heb wél bergen aan bewijs bij Paypal ingeleverd, om aan te tonen dat het product in orde was. Toch mocht de koper het gewoon weer terugsturen en kreeg het geld terug.
Ik ben het product meer dan een maand kwijt geweest en heb uiteindelijk geen geld, terwijl er werkelijk niets mis was met het product.
Voor mij NOOIT weer paypal, wanneer ik iets verkoop!!!
Foutje kost zomaar 800 euro
Maak vooral geen fouten want je betaald.
Ik had perongeluk 9000 ipv 90 euro over gemaakt door de komma veekeerd te plaatsen.het geld dat ontvangen is is terug gestuurd maar wel met een veeschil van 800 euri door de wisselkoers heen en weer
Walgelijk en twee dagen aan de telefoon gezeten vijf verschillende personen gesproken en uitgelegd om te horen dat je gewoon noet betalen.dit betreft mijn moeder van 92. Harteloos bedrijf.
Nu pay...totaal geen pal...weer opnieuw...het bedrijf temu…
Nu weer opnieuw...het bedrijf temu heeft geld terug gestort op mijn paypal rekening op 10 april
Maar het is niet zichtbaar op mijn bankrekening. Ook vandaag nog niet.
Je kan hun onmogelijk vertrouwen. Want het vorige geld is nog steeds niet terecht.
Niet aan beginnen verdienen bakken geld met niks doen
Ze adverteren voor kopersbescherming, maar wanneer er door een datalek via mijn account iets van €650!!! word besteld, wat niet van mij is, doen ze NIKS. Want “het is besteld en bezorgd”???
Nu via een wereldwijde online marktplaats iets verkocht, werd ik uitbetaald via Paypal, houden zij 2,9% in en hanteren ze daarbij een veel lagere wisselkoers dan de banken. Elke bank en overal online, staat €1 = $0,94. Maar Paypal besluit even voor zichzelf dat het $0,91 is, waardoor er extra wordt ingehouden op mijn geld (het gaat om een erg groot bedrag). Zij houden dus al 2,9% in alleen om het geld over te boeken naar m’n bankrekening, wat al een absurd hoog bedrag is EN nemen dan extra 3 cent per euro in. Onzin bedrijf, NOOIT meer.
PayPal is getting worse!
PayPal was good but now it is getting worse. It protects frauds online. When supplied proof to PayPal of the fraud they use old systems like signature from a local police agent and written paper.
The fraud person will not be blocked by PayPal and can proceed with their frauds.
Criminals are protected on this platform. and bad customer assistance. The fee for using this system is absurd! Only use it for small payment. Big payment should be done though you bank account, Klarna or Wise. Buyers protection is a joke.
When all goes well it is a good platform to use and the app work good (therefore 2 stars) but do the following if you want to use PayPal:
- Use a prepaid Credit card preferably.
- Or open and extra account at you bank and no possibility to go below zero.
- Deposit the money on that bank account or prepaid Credit card when you buy something.
- Keep the amount low.
- When you have problems redraw any money from this account so they cannot redraw it.
- Do not deposit money on your PayPal account for the above reason.
regards,
A 10 Years+ user of PayPal.
wat slecht ik had 3 bedragen…
wat slecht ik had 3 bedragen overgemaakt maar er worden er maar 2 vermeld.
als je beld krijg je kl..e bandje waar je niet verder mee komt
vervolgens kan je een bericht sturen waarna je na een aantal uren pas bericht op krijgt (dat is nog afwachten)
ik ben gelijk klaar met paypal zal nooit meer iets doen wat via paypal loopt
Zo lang alles geleverd wordt gaat het…
Zo lang alles geleverd wordt gaat het goed. Opeens een duur produkt niet ontvangen. Hoewel aantoonbaar was dat er een fake verzendingsnummers van Fedex werd gebruikt, bleef Paypal erbij dat het was afgeleverd en deden niets om het op te lossen. Toen ik aangaf wel naar de rechtbank te stappen omdat ik zelfs een schrifelijke bevestiging van Fedex heb ontvangen dat er bij niets is afgeleverd, is er nog geen stap verzet. Je betaalt zogenaamd voor aankoopbescherming maar dit stelt helemaal niets voor.
Ik kies nu wel voor Klarna of After Pay.
Graag een grondig onderzoek naar PayPall
In februari en in maart 50 euro overgemaakt naar mijn account. De overschrijvingen zijn te zien op mijn persoonlijke pagina, maar niet bijgeschreven bij het saldo. Ik ben dus 100 euro kwijt! Dit riekt naar diefstal!
Een tv programma als Radar zou dit 'bedrijf' eens goed onder de loep moeten nemen! Volgens mij gaat er dan een beerput open!
Paypal beschermt oplichters/kopersbescherming is wassen neus
Online horloge besteld in China (toen waren reviews goed van dat bedrijf - later niet meer. Bedrijf blijkt oplichter). 2x defect horloge ontvangen. Claim gemeld bij Paypal maar ze doen niks. Pas als ik goederen terugstuur (wat ik niet doe want dan nog meer geld kwijt en vertrouw verkoper niet dat ik geld terug krijg) zou ik geld terugkrijgen via kopersbescherming. Claim gewoon door Paypal gesloten, ondanks mijn verdere uitleg. Als het kan ga ik Paypal voortaan vermijden want kopersbescherming stelt niets voor/oplichters worden beschermd!
Jaren gekocht met paypal, maar nu zijn ze echt niet meer behulpzaam
Jaren gekocht met paypal.
Nou heb ik een probleem en wat denk je ze nemen de informatie zomaar aan van de verkoper en helpen je dus totaal niet.
er jammer en niet wat ik van vroeger uit ben gewend van hun.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.