Valutata 1 stelle su 5

Wat is deze organisatie slecht geworden. Geen klantenservice bereikbaar, ik moest een geschil escaleren, nergens te vinden hoe dit moet. Ze zeggen ''betaal veilig met paypal'' maar ben benieuwd of ik... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jammer dat je geen min score kan geven. PayPal hoort er voor haar klanten te zijn, maar is dat niet. Ik heb geschil met Birmingham Wear. Ik heb item geretourneerd naar door verkoper opgegeven adres, v... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Soms is het handig en veiliger om bijvoorbeeld bij een buitenlandse winkel te kopen. Aan de andere kant verlengt Paypal jaarabonnementen eigenhandig ook al heb je de betaling geannuleerd en ben je no... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di pagamento
  2. Servizio di trasferimento di denaro

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Met PayPal kunt u geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. PayPal is gratis voor consumenten en werkt naadloos samen met uw betaalrekening en creditcard. U kunt vorderingen schikken, geld lenen en facturen of onkosten delen met vrienden zonder contant geld nodig te hebben of een geldautomaat te hoeven zoeken.

1,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,3

Tutte le recensioni

45 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Very expensive, long and dreary costumer service call

I forgot my password and security questions.
I looked very well for the answer to this problem but the website offers no solution. This meant I had to call customer services. I took me ages to be able to speak to a person because I kept getting useless answers and being rerouted by the phone bot. Both the people on the phone where hard to understand in English because of heavy accents (my English is on fluent level). They also struggled to understand me. It took a 25 minute phone call to Canada, from The Netherlands, which cost me 15 euro, to get my password reset. Why is this so difficult, time consuming and expensive in an age where security questions are super outdated and everyone forgets their password once in a while? And why does such a big international company only have a Canadian phone number to call?

Unfortunately I have to use Paypal for my artist account on Bandcamp. Otherwise I'm not going to use this service anymore.

30 giugno 2023

Kopersbescherming????

Ik had een hotel geboekt én vooraf betaald via mijn Paypal account. Het hotel was 'Stornierbar bis 18 Uhr am Anreisetag'. Eén dag voor afreis veranderden onze plannen en heb ik het hotel onmiddellijk geannuleerd. Hiervan heb ik een bevestiging, ook van de betaling heb ik een bevestiging. Omdat het hotel niet antwoordt op mijn mails heb ik bij Paypal aan de bel getrokken. Ook zij doen voorlopig niets. Hoe zit het dan met de kopersbescherming? Ik wacht ondertussen nog steeds op de refund. Het gaat hier tenslotte wel om 148,50 euro.

20 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Na 13 jaar laat PayPal zn klant opeens in de kou staan.

Sinds 2010 een PayPal account: Nooit problemen mee gehad, alleen voordelen, tot begin dit jaar.....
In januari ben ik onverhoopt slachtoffer van phishing geworden; bank gebeld waarna de gepaste procedure volgt (tijdelijk, +/- een week, je bankrekening geblokkeerd, totdat je een nieuwe bankpas en PINcode hebt ontvangen).
Het toeval wil dat tijdens mijn uit-tijd PP een vaste betaling wilde uitvoeren, maar wat dus niet slaagde wegens de tijdelijke blokkade: Ik bleek sufgebeld te zijn door PP, zelfs mijn moeder (wiens tel.nr. ik als back-up nr. in mijn PP had staan) werd herhaaldelijk door hun gebeld (die vrouw is gehandicapped en heeft afasie, kan dus moeilijk of niet praten), de gotspe! Ik heb toen ik weer bij mijn bankrek. kon, handmatig geld naar het PP-saldo gestort (want normaliter gingen al mijn betalingen rechtstreeks van mijn bankrekening) zodat de achterstand aangevuld was.
Goed, nadat ik weer een aktieve bankrekening had met nieuwe pas en PIN, begonnen de problemen...
Om nu niet heel mijn middag te verspillen met de legio (G)UI-Bugs, absurditeiten, en kl.service fratsen waarmee ik te kampen kreeg in de daarop volgende weken, zal ik proberen de meest essentieele kernpunten op te sommen (die zich BLEVEN voordoen, ongeacht:
-Kon in eerste instantie geen saldo 'top-up' (van iDeal) bespeuren, en tijdens mijn aanvankele geslaagde contacten kreeg ik te horen dat dat vaker voorkwam omdat PP een Amerikaans bedrijf was en dat iDeal een Ned./Europees platform was(?!).
-Als ik probeerde mijn bankrekening te koppelen kreeg ik weliswaar mijn bank's inlogscherm, en kon ik toestemming tot auto incasso en PP machtigen tot (maandenlange) inzage in mijn meest privacy-gevoelige data. Maar als ik daarna mijn "voorkeurs betalingwijze" wilde wijzigen van PP-saldo naar directe bankafschrijving, kreeg ik een 'keuze' optie tussen credit card en bankrekening, maarrrrrr... het veld wat (nog steeds) verschijnt gaf dan de keus uit: PayPal saldo en... niets (dus geen bankrekening), dat is geen "keus"!
PP liet weten dat mijn mijn bank wel "gekoppeld" was en toestemming te hebben tot auto incasso, maar niet "geactiveerd" (dmv een centen bedrag af te laten schrijven en terug te laten boeken), maar die optie is op geen enkel moment aangeboden. Toestemming aan PP tot inzage bank account en verificatie dat PP toestemming tot auto incasso had, zou afdoende moeten zijn, tenminste, dat is logischerwijze en normaliter de gang van zaken, maar nee.
-Dan maar (toen de iDeal knop wél weer zichtbaar was geworden) mijn PP saldo met 20 euro aangevuld, zodat ik iig donaties en kleine betalingen kon doen, een pizza van Dominos met PP gaf geen enkel probleem.
-Toen ik software wilde betalen twv 33 euro stuurde de webshop mij direct naar PP, en kreeg ik voor de zoveelste keer een "keus"die geen "keus" is, gezien "kiezen" gebaseerd is op meer als één optie, en die kwam er nooit: De pop-up vroeg dan om de gewenste rekening te koppelen aan de betaling, en zodra ik op "kiezen" klikte kreeg ik
(en krijg ik nog steeds onverminderd) de keus uit "credit card" en... niets, dus geen bank rekening (die gekoppeld was, incl. auto incasso machtiging en inzage)!
Omdat ik die software dringend nodig had heb ik het PP saldo met 50 euro verhoogd, gezien mijn "voorkeur" sowieso al niet gewijzigd kon worden naar bankafschrijving; afgewacht dat het duidelijk op mijn PP zichtbaar was en opnieuw geprobeerd mijn betaling te doen (met mijn PP saldo): Lange neus, terwijl er zo'n 20 euro meer op stond als wat ik moest betalen! Pizza: Ja, software aankoop: Nee!

Ik heb tot in den treure wekenlang geprobeerd hulp te krijgen, kreeg dan berichten in het "aktiecentrum" waar je helemaal niks aan had, en geen enkele vraag beantwoordden. Er werd beloofd mij te bellen de dag daarop, maar het bleef bij het geluid van krekels.

Vervolgens, als ik zelf de kl.service probeerde te bereiken, mbv een tijdelijke code "om sneller geholpen te kunnen worden", de bekende PP contact methode dus, werd steevast ELKE keer nadat ik het tel. menu was doorlopen en in de wachtrij kwam, de verbinding verbroken! E L K E keer! Ik heb ze later ook laten weten dat dit niet klopte, en dat ik het verdacht had "geshadow-banned" te worden (omdat de code natuurlijk laat weten welke gebruiker er achter zit), dus zelf contact zoeken om RL hulp te krijgen is ook niet meer mogelijk; alle vervolg pogingen via het "aktie centrum" draaiden op op niets uit, op het laatst kreeg ik wel nog een "gut wat vervelend, tja wij kunnen u ook niet verder helpen"....

Ik heb die verrekte PayPal bijna 13 jaar zonder ooit een enkel probleem te hebben gehad, noch eentje te hebben veroorzaakt, gebruikt, en men heeft BEHOORLIJK aan mijn aankopen verdiend, maar na 13 jaar kan je gewoon in de modder zakken van PP! Ben er H E L E M A A L klaar mee nu!

20 gennaio 2023

Paypal

ik heb al 3 weken lang 2 nieuwe bankrekeningen gekoppeld aan paypal mocht ik iets online vinden, paar dagen geleden kwam er een goed offer op een website waar ik iets wou kopen, eindstand word mijn betaling steeds door paypal geweigerd omdat hun "Beveiligings systeem" de iban eerst wilt verifieren. natuurlijk kan ik het ook niet via de paypal saldo betalen, Bedankt voor jullie geautomatiseerde hulp heeft me precies 0 geholpen

26 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Inloggen gaat niet (op geen enkele…

Inloggen gaat niet (op geen enkele manier) Allerlei problemen met de twee traps verificatie. Kon tot voor kort bij mijn rekening; nu helemaal niet meer. Denk dat we als consument "met de voeten" moeten stemmen. D.w.z afscheid nemen van deze slechte service verlener en kiezen voor Open Bank (klantnummer in Tilburg) of Google pay. Je mag van een dienstverlener als deze "bank" vertrouwen en een correcte dienstverlening verwachten

26 giugno 2023
Valutata 2 stelle su 5

Kopersbescherming nep

Betalingen gaan goed, maar kopers bescherming is nep... Moest nepartikel retourneren naar China, gedaan, maar chinese post weigert ontvangst te bevestigen...schijnt vaker voor te komen. ... PayPal betaald niets terug ondanks verzendbewijs van post.nl ... Services goed te bereiken en vriendelijk maar hebben niets te zeggen en geen macht..... Dus kopersbescherming is nep.

3 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Slechtste service van een site ooit!

Rekening die permanent beperkt is. Ik bel ernaar toe en wordt gezegd dat als ik een nieuw account aanmaak dat het dan weer gewoon zal moeten doen....dus niet! Vandaag weer gemaild en blijkbaar kunnen ze er niks meer aan veranderen. Eenmaal beperkt=altijd beperkt bij hun. Slechtste service die ik ooit heb gezien.

18 giugno 2023

Slecht bedrijf!

Ik had net ene vrouw (zal haar naam maar niet zeggen) met Belgisch accent aan de lijn en die praatte zoveel en kwam uiteindelijk met slecht nieuws.

Terwijl iemand net geld overboekt, moet ik 3 weken wachten, voordat het gestort wordt, zodat zij het kunnen vasthouden.

Wat een slecht bedrijf!

De reviews liegen er niet om, blijkbaar.

Normaliter, plaats ik nooit reviews, maar goed.

15 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Ik krijg geen toegang tot mijn account…

Ik krijg geen toegang tot mijn account sinds ik een nieuwe wachtwoord moet instellen en de beveiligingsvragen moet beantwoorden wat ik al jaren niet heb gebruikt.
De klantenservice gebeld; hij heeft 3 mail uitgestuurd om de wachtwoord te resetten. Dit lukte niet wegens systeemproblemen. Ik heb geen mail ontvangen en de klantenservice adviseert om morgen opnieuw te bellen. Probleem is doorgestuurd naar de technische dienst. Hij vertelde ook dat dit probleem sinds een week bij Paypal bekend is. Terwijl op internet mensen klagen al maanden hierover.
Dit is niet wat ik van Paypal gewend ben!!!

13 giugno 2023

WAT EEN VERSCHRIKKELIJKE SERVICE

Wat een verschrikkelijke poep service zeg, 5 keer aan de telefoon gehangen om mijn beperkingen van mijn rekening af te halen. Wordt mijn rekening permanent beperkt. Zeggen ze dat ik mijn resterende saldo kan overschrijven naar mijn bankrekening, DOET IE HET NATUURLIJK OOK NIET. Wat een grote puinzooi bij dat paypal. Mag ik weer wachten tot volgende werkdagen en kan ik weer uren aan de telefoon hangen.

9 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

WTF is er aan de hand met Paypal??

WTF is er aan de hand met Paypal??
Kreeg eerst een smsje of ik mijn gegevens wilde aanvullen en nu moet ik allerlei gegevens doorsturen en kan ik niet bij mijn geld.
Echt waardeloos dit.
Was altijd erg tevreden en nu kan ik mijn 20 euro niet innen!!!!

8 giugno 2023

Ongelofelijk oplichters

Ongelofelijke oplichters. Zowel voor zakelijke als prive gebruik. Zovee comissie en elke 2 weken allerlei documentatie opbregen. Ze vragen elke 2 weken om:
- facturen
- bankafschriften
- van elke transactie allerlei gegevens
- inkoop en verkoopfacturen
Je moet nog net niet noteren wat je dagelijks eet.

BEGIN ER NIET AAN

5 giugno 2023

TERRIBLE

Although it speaks for itself that paypal apparently doesnt care about their costumers, just by looking at the fact they havent replied to any of the (negative) reviews here. I would just like to add a bad review as a warning for other people like you and me. This company does whatever they want with YOUR money, contacting support will only get you frustrated, since they dont know anything, they will just tell you they "forwarded it to internal department" which is, of course, not available to talk with directly... DONT EVER USE THIS COMPANY

14 maggio 2023

Aankoopbescherming is een lachertje

Antivirusapp Total AV aangeschaft en ineens werd er 10 euro per maand bij me afgeschreven. Ik heb een beroep gedaan op aankoopbescherming maar Paypal weigert de claim omdat ik niet binnen 3 dagen met aanvullende informatie kom. Ik heb Paypal sinds 2003 maar ik kap ermee. Waardeloze service. Ik gebruik voortaan mijn creditcard wel.

26 maggio 2023
Valutata 3 stelle su 5

Financiële check?

Ik gebruik Paypal al vele jaren voor mijn webshop, en nu moet ik ineens allerlei bewijzen indienen. Track en trace informatie van een hele rij pakketjes en zelfs mijn inkoopfacturen.
Na 70 minuten zoek- en klikwerk alles ingediend, waarna ik een mail krijg dat het binnen 3 dagen ‘beoordeeld’ wordt. De volgende ochtend krijg ik een nieuwe mail en moet ik alles weer van voren af aan invullen??? Het lijkt erop dat Paypal z’n eigen graf aan het graven is.

26 maggio 2023

weer eens slechte service

Meer dan voldoende geld op mijn rekening moeten ze een zogenaamde echeck uitvoeren. Niet dat ze je dat laten weten nee ze laten je gewoon wachten. Na contact met de verkoper die aangeeft het geld niet van van paypal te hebben ontvangen maar gaan kijken op mijn paypal account tot mijn verbazing staat daar iets van Echeck nog nooit van gehoord blijkbaar een beveiliging van paypal of ze hun geld wel krijgen. Nou paypal heeft het geld al een week geleden meteen na betaalopdracht al van mijn rekening afgeschreven. Wat willen ze dan nog controleren ze hebben hun geld al????? ALs je dan belt krijg je ook nog eens te horen dat ze niet weten waarom dat dat zo is gegaan maar dat het nog eens 5 dagen gaat duren voordat de controle is afgerond. Aangezien dit niet het eerste slechte contact service van paypal is geweest heb ik mijn bank opdracht gegeven om het bedrag terug te storten op mijn rekening en ga ik de webwinkel wel zelf via ideal betalen dan heb ik vanaf nu iniedergeval binnen 5 dagen mijn artikel in huis ipv dat ik nog 5 dagen moet wachten tot paypal heeft gecontroleerd of mijn geld dat zij van de bank hebben afgeschreven wel echt geld is ofzo.

25 maggio 2023

Ben klaar met Paypal.

Nooit problemen gehad met Paypal, vorige week nog een betaling gedaan en nu kan ik helemaal niks meer. Betaling wordt niet geaccepteerd omdat ze de financiele informatie i.v.m. m'n bankrekening niet kunnen achterhalen. Nu kan ik mijn familie niet helpen die wanhopig geld nodig hebben. Wat een puinhoop, vervloek dit bedrijf.

22 maggio 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più