Nem bestilling, god løbende information. Bestilling var nem og ligetil, god information om bestilling dagen før man skulle parkere, ring 15 minutter før du er der, så kører vi dig til lufthavnen.... Leggi di più

Scopri cosa dicono le persone
God og nem service. Alt fungerede som aftalt og til tiden. De var endda flesksibel ved afhentning, da vores fly blev ombooket og vi afhentede bilen 2 timer senere, skete det hele uden problem og ing... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har flere gange benyttet TRC Parkandfly - og det fungerer upåklageligt hver gang. Nem kommunikation, god chauffør og minimal ventetid på transfer. Meget imponerende. Sidste gang parkerede vi via an... Leggi di più
Overordnet Ok. Lidt svært at finde pga skilt var lidt gemt væk bag en busk (Papenrye 3). Ved ankomst, rigtig fin og hurtig service, samt levering ude i lufthavnen. Afhentning i lufthavenen da ferien... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Sito di comparazione dei prezzi
- Servizio di navetta per l'aeroporto
- Parcheggio coperto
- Parcheggio
- Servizio di parcheggiatore
Scritti dall'azienda
Parkos hjælper rejsende med nemt og trygt at finde og booke parkering ved lufthavnen. Vi sammenligner nøje udvalgte parkeringsudbydere og hjælper dig med at træffe det rette valg baseret på dine behov og tusindvis af anmeldelser fra andre rejsende. Parkos håndterer bookingen, mens selve parkeringstjenesten leveres af vores partnere. På den måde ved du, hvad du kan forvente, og kan rejse med ro i sindet.
Informazioni di contatto
Boumaboulevard 77, 9723 ZS, Groningen, Paesi Bassi
- www.parkos.dk
Brug for hjælp? Kontakt os
Come questa azienda usa Trustpilot
Alt gik ifølge aftale.
Alt gik ifølge aftale.
Det virkede måske lidt kaotisk på pladsen, hvor bilerne var opmagasineret, men det fungerede👍
Ikke bygget til store biler
Nemt og bestille.
Nem adgang og skiltning til P2.
MEGET smalt p-hus og direkte svært og komme rundt i en stor bil. Der var plads, men vi måtte kører længe for at finde en.
Lang ventetid
Da vi kom af flyet ringede vi efter dem, som vi skulle.
Vi fik at vi vi ville blive afhentet efter 20 min. ved terminal 1.
Vi ventede meget lang tid, og ringede flere gange for at høre hvor de var.
Den ene gang blev røret bare smækket på, da jeg spurgte hvor de ville hente os.
Efter en times ventetid, fik vi fat i en anden medarbejder, som så endelig kunne fortælle os, at vi skulle gå til terminal 1 ovenpå, og ikke nedenunder, så efter næsten halvanden times ventetid, blev vi endelig afhentet og kørt til bilen.
Nemt og god service
Parkeringshuset havde vandskade så vi…
Parkeringshuset havde vandskade så vi fik parkering på en åben parkeringsplads hvor vi skulle aflevere bilnøglen hvilket vi specifikt havde betalt for ikke at skulle. Det tog mega lang tid inden vi blev hentet i lufthavnen.
Det går ALT for hurtigt…
Ganske som aftalt - ingen problemer og meget flink og hjælpsom personale. Vogn var vasket og med strøm på 👍
MEN… ingen grund til at køre som hjernedød idiot igennem Hamburgs gader selvom klokken er 0340 om natten, talte 11 klip i kørekortet og 1 tilfælde af vanvidskørsel (108 km/t i 50-zone) i en sprinter med 9 passagerer foruden chauffør. Reagerede på min bekymring ved at skrue op for radioen 🤣
vi fik afvide ved aflevering vi bare…
vi fik afvide ved aflevering vi bare skulle ringe ved ankomst, men det var håbløst svært at komme igennem til virksomheden, og trods jeg kom igennem på en chat var det en træls situation at stå og blive usikker på om vi kunne få vores bil igen og med små trætte børn presse alt vores bagage ind i en taxa nu vi ikke fik fat få dem og håbe nogen kunne hjælpe ude hvor vi havde sat bilen..
(da vi ankom med taxa, var det lykkedes chat robotten at skabe kontakt, det var bare for sent)
Man får hvad man betaler for…
Let og ubesværet booking af denne parkeringsydelse i forbindelse med flyvning ud af Hamburg lufthavn. Oplevelsen får kun 3 stjerner da den parkeringsadresse vi skulle køre til var forkert, vi måtte køre til en anden adresse 10 km. væk. Der er for få transfer biler, så ventetider bliver for lange. Ellers søde og behagelige mennesker, både på telefonen og ved afleveringsted.
Super service.
Alt fungerede bare. Nemt af aflevere, hvor vi ankom kl. 04.30 om morgenen. De vidste vi kom og transport til lufthavnen stod klar til at køre os videre med det samme.
Ankomst igen til Hamborg, og et opkald ved landing gjorde vi ventede 10 min i terminal før vi blev afhentet. Ingen problemer og det fungerede også bare.
Super service og venlige chauffører. :-) Vi kommer helt sikkert igen
Vi blev positivt overraskede da det var…
Vi blev positivt overraskede da det var første gang vi benyttede denne parkering.
Da vi ankom blev vi taget godt imod og bilen blev gennemgået for evt ridser/skader.
Vi blev kørt til lufthavnen - en tur på ca 5 minutter og sat af ved indgangen.
Vi var uheldige da vi landede da vores fly var forsinket. Vi fik fat i en medarbejder som allerede holdt parat, da der kun var 20 minutter til at de lukkede (lukket ml kl 00-04).
Vi nåede lige akkurat at hente bilen takket været medarbejderen, så vi ikke fik et ufrivilligt ophold i lufthavnen om natten.
Virkelig nemt og super god service. Vi vil helt sikkert komme igen 🤩🤩🤩
Hurtig levering i lufthavnen og…
Hurtig levering i lufthavnen og afhentning da vi kom retur. Bilen var kørt frem og klar til at køre hjem. Alt i alt super service
Godt afsted men problemer med at komme tilbage
Det at aflevere bilen og komme afsted med deres transit mod lufthavnen gik helt efter bogen.
Da vi skulle afhentes igen, måtte vi ringe flere gange efter dem uden at der kom en bil. Vi var bare heldige med at der lige kom en af deres biler forbi, som tog os med tilbage efter at jeg havde henvendt mig til chaufføren
Uproblematisk at aflevere bilen. Men problemer ved afhentning
Det var dejlig uproblematisk at booke en parkering, og ved ankomsten til parkeringspladsen blev jeg godt modtaget, og aflevering i lufthavnen forløb fint.
Der var nogen forsinkelse ved afhentningen i lufthavnen, og jeg måtte vente mindst en halv time på at komme med bussen retur til parkeringspladsen. Der manglede information om hvilken bil der kørte til den konkrete parkeringsplads
Parkering i Hansa Parking Parkhaus- &…
Parkering i Hansa Parking Parkhaus- & deck
Vi måtte ringe adskillige gange efter shuttle. På vejen ud blev vi hentet 30 minutter senere end aftalt og på vejen hjem måtte vi vente 45 minutter. Virkelig uprofessionelt og virkelig dyrt. Ikke nogen vi vil bruge igen.
Parkering og shuttel bus perfekt
Parkering og shuttel bus perfekt, men vi havde booket parkering i P hus men Parkos ændrede den få dage inden afrejse til et billige åben område uden at ville betale differensen tilbage.
Det hele kørte uden problemer
Det hele kørte uden problemer. Let at komme til og fra. Billigt. Vi kom endda hjem 3 dage før aftalt. Ingen problemer. De stod klar med bilen. Skal helt sikkert bruge dem igen.
Fin parkering på p1
Fin parkering på p1 - lidt forvirrende at finde ud af hvilken bom man skulle køre ind af - og adressen på bestillingen viste et helt andet sted hen end P1.
Lidt dyrt sammenlignet med parkering ved danske lufthavne.
Alt var godt og betjeningen var hurtigt…
Alt var godt og betjeningen var hurtigt og venlig💪🏻
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.