Banner for Parkos.dk

Parkos.dk Recensioni 336

TrustScore 4 su 5

4,2

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Nem bestilling, god løbende information. Bestilling var nem og ligetil, god information om bestilling dagen før man skulle parkere, ring 15 minutter før du er der, så kører vi dig til lufthavnen.... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

God og nem service. Alt fungerede som aftalt og til tiden. De var endda flesksibel ved afhentning, da vores fly blev ombooket og vi afhentede bilen 2 timer senere, skete det hele uden problem og ing... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Har flere gange benyttet TRC Parkandfly - og det fungerer upåklageligt hver gang. Nem kommunikation, god chauffør og minimal ventetid på transfer. Meget imponerende. Sidste gang parkerede vi via an... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Overordnet Ok. Lidt svært at finde pga skilt var lidt gemt væk bag en busk (Papenrye 3). Ved ankomst, rigtig fin og hurtig service, samt levering ude i lufthavnen. Afhentning i lufthavenen da ferien... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Sito di comparazione dei prezzi
  2. Servizio di navetta per l'aeroporto
  3. Parcheggio coperto
  4. Parcheggio
  5. Servizio di parcheggiatore

Scritti dall'azienda

Parkos hjælper rejsende med nemt og trygt at finde og booke parkering ved lufthavnen. Vi sammenligner nøje udvalgte parkeringsudbydere og hjælper dig med at træffe det rette valg baseret på dine behov og tusindvis af anmeldelser fra andre rejsende. Parkos håndterer bookingen, mens selve parkeringstjenesten leveres af vores partnere. På den måde ved du, hvad du kan forvente, og kan rejse med ro i sindet.

Informazioni di contatto

Brug for hjælp? Kontakt os

Se kundeservice åbningstider på vores kontaktside.

4,2

1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 4 stelle su 5

Søde medarbejdere

Søde medarbejdere, som var hjælpsomme da vi skulle aflevere og hente bilen.Turen fra parkeringspladsen til lufthavnen tog kun 2min i deres shuttlebus, og det også var nemt at få fat i den da vi ankom til lufthavnen den sidste dag

Valutata 3 stelle su 5

Afgangen gik super fint men forsinkelse og beskidt bil retur

Afgangen gik super fint - de var der on time. Men da vi skulle hjem, kom de først med bilen kl. 22.15 - dette tiltrods for at jeg havde skrevet vi vil være klar til at hente bilen kl 21.30 og ringer første gang kl 21.35.
Da vi får vores bil retur er den fyldt med gule pletter overalt og rester fra løv fald i bagagerummets kant.
Billeder kan fremvises af bilens tilstand ved afhentning.

Valutata 2 stelle su 5

Vi ankom til en meget tætpakket…

Vi ankom til en meget tætpakket parkeringsplads. Biler holdt til højre og venstre.
Der stod på bookingsiden, at der hele tiden kørte transitbusser, men flere valgte blot at gå? Umuligt.
Da vi ankom tilbage til Hamburg Lufthavn, ringede vi som aftalt ved landing og igen efter bagageudlevering. Alligevel ventede vi fra 23.12 til 00.20, før vi blev afhentet i lufthavnen. Det er ikke, hvad man drømmer om, når vi har en lang køretur hjem.

Heldigvis var bilerne i fin stand, da vi fik dem retur.

Perfekt service og timing

Perfekt service og timing. Alt forløb uden problemer. Måske overså jeg info, men en klar præcisering af aflevering og afhentning i korttidsparkering Terminal 2 ville være helt optimalt. Kan kun anbefale denne parkeringsservice højt!!

Valutata 3 stelle su 5

Okay men ikke et sted jeg ville bruge igen…

Fint da vi afleverede bilen men kunne ikke ringe dem op da vi landede, så vi måtte tage en taxi derud- herefter måtte vi vente til de “åbnede” kl 07.00 så vær opmærksom hvis du rejser om natten!
Bilerne står MEGET tæt op af hinanden så du skal kravle ind over sæderne for at komme ind i din bil igen.

Never again!

We waited 30 minutes for the taxi when we called to ask how long it would take, then we were just told that it was on its way and the conversation was cut off. This happened twice.
Unfortunately, we were standing 50 meters from the sign where the taxi was supposed to pick us up. This resulted in a 5-7 minute argument/discussion with the taxi driver, where he shouted at us. Along the way, my wife tried to explain, very calmly, that we were not standing in the wrong place on purpose. This made the taxi driver ask her to shut up, while he continued to scold. Finally, I had to shout (louder than him) and say that we did not want to hear any more about it!
After a few sarcastic comments, he finally shut up, but drove the last part of the way in a pure death drive.
While all this was happening, our 2 children were sitting in the back seat and covering their ears.

18 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Denne form for parkering virkede rigtig…

Denne form for parkering virkede rigtig godt. Vi ankom til Hamborg lufthavn kl 2.30 med to biler og der stod to søde gutter klar til at tage i mod vores bil.

Da vi kom retur til lufthavnen ugen efter, var vores fly forsinket med 1,5-2 timer og derfor var det også lidt svært for parkeringsteamet at få tiden til at passe. Vi ringede og gav besked da vi havde fået vores bagage. Grundet forsinkelsen af flyver, måtte vi stå og vente på bilerne, men vi var godt informeret under hele ventetiden.

Dårlig shuttle

Bilen var ok efter parkering, men deres shuttle er toltalt amatør aktigt, vu måtte vente 45 min og flere opkald fik at vide at chauffør havde været der 3 gange!!! Og vi skulle holde øje med en sort mercedes 🤨 dem er der ca. 100 af og deres shuttle har INGEN kendetegn som de andre selskaber på trods af 3 opkald og hver gang nævnt at der skal 4 med så havde de kun plads til 3 da vi endelig fandt chaufføren som vidste vi var men ikke ringende for at finde os på trods af vi stod på det aftalte sted.... før de får styr på deres shuttle kan de ikke anbefales.

Valutata 1 stelle su 5

Finder helt sikkert en anden løsning næste gang.

Finder helt sikkert en anden løsning næste gang.
To dag før afrejse bliver vi flyttet til anden parkering adresse. Her havde de ikke styr på noget og det var også besværligt at finde selv med GPS.
Ved hjemkomst ringer vi som aftalt da vi landede. Stadigvæk ventede vi i 20 min udenfor terminal 1. Da bilen endelig kom havde chaufføren ikke styr på hvem der skulle med bussen og hvor mange der skulle med.
Istedet for en shuttle tid på 5-10 min til parkeringspladsen havde vi istedet 15-20 min.

18 luglio 2025

Hamborg

Hamborg;

Adressen var forkert i relation til afleveringen af bilen. Det er ret utjekket, og det var først, da vi ringede, at vi fik oplyst en anden korrekt adresse - dog tæt på. Vi havde god tid, men hvis man kun havde et par timer inden departure, så kan det give sved på panden og en dårlig feriestemning.

Herfra fungerede det fint, omend personalet ikke var de mest veloplagte personer. Begge gange jeg ringede til transferen, lød det som om, at vi generede dem lidt ved opkaldet.

Men ingen forsinkelser.

17 luglio 2025

Lidt mange opkald

Vi var kørt i god tid og skulle afsted fra terminal 2. Ringede 30 min før som der stod man skulle. Men vi måtte ikke komme 11:30 da vi havde angivet kl 12. Var der så 10 min i 12 og måtte af 2 omgange køre ud af 10 min zonen og tage en runde indtil vi fik afhentet bilen. Da vi kom retur ringede jeg da vi kom ud af flyet og fortalte her vi kun havde håndbagage. Skulle ringe igen når vi stod hvor vi afleverede. Alligevel gik der 20 min fra 2 opkald til bilen kom.

10 luglio 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più