Mijn bestellingen bij Parfum Outlet zijn altijd succesvol geweest, de producten worden op de aangegeven dag afgeleverd, ze doen wat ze beloven. Jammer dat er telkens weer op hun website gevraagd wor... Leggi di più
8 dagen verder mail gestuurd niks gehoord, nog steeds geen track en trace en telefoonnummer werkt niet . Zelfs bij shein komt het binnen 5 dagen aan .Graag reactie op mn mail heb al betaald Lolita le... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Parfum besteld bij parfum outlet vanwege de scherpe prijs verzending, kwam binnen 3 dagen,product helemaal naar wens dus deze klant is zeer tevreden, 100 % volgende keer weer bij parfum outlet shop... Leggi di più
ik heb bij jullie parfum gevonden uit het verleden, die je bijna nergens kon vinden. bedankt Nick Van de Putte
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Parfum Outlet.nl - Lekker ruiken hoeft niet duur te zijn!
Bargelaan 200, 2333CW, Leiden, Paesi Bassi
- info@parfumoutlet.nl
- www.parfumoutlet.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Gebruiksvriendlijke site & Snel
Eerlijke levering.
Snelle levering, juiste produkt, goed verpakt.
De prijs viel ook best mee.
Bij bestellingen van parfum ben ik dikwijls wat achterdochtig. En deze prijs is de laagste die ik vond. Elk jaar koop ik deze parfum sinds ik gestopt ben met roken, nu 15 jaar geleden. En dit jaar ben ik alweer gelukkig met de levering, prijs en produkt.
Goede prijs en levering!
Helemaal top
Had in de avond besteld, volgende ochtend had ik het in huis, prijs is erg goed en parfum ruikt echt supergoed!!
Mooie prijs!
Duidelijke communicatie over de levering. Mooie prijs voor een mooi product.
Heb niet eerder deze hogere prijs…
Heb niet eerder deze hogere prijs betaalt. Maar t lijkt dat deze aftershave er uitgaat, en dan geldt weer: beter duur als niet te koop!
betrouwbare verkoper
Goede verkoper. Levering binnen 3-4 dagen. Ik zal meer bestellen.
Vlotte levering en een heerlijk parfum…
Vlotte levering en een heerlijk parfum toegestuurd gekregen. Het parfum is zeker geen nep zoals sommigen beweren. Een klein minpuntje....ik moest wel verzendkosten betalen terwijl het toch al over een som boven de 55 euro ging. Het feit dat ik in België woon zal hierbij waarschijnlijk een rol spelen.
Stuurde e-mail met vraag..
Stuurde e-mail met vraag..
Gelijk duidelijk antwoord..
En een heel ruim assortiment..
producten top
producten top, levering minder.
de bestelling van producten is gemakkelijk en zeer duidelijk. Maar met de levering via postnl heb ik iedere maal super veel problemen. Ze leveren niet op het gevraagde adres en leveren ergens in een postpunt, maar je krijgt dan ook geen mail om te zeggen waar je pakje is, dus je moet zelf op zoek gaan naar je pakje en dat is super vervelend.
Fijn om hier te kopen !
Fijne site om te shoppen. Netjes verpakt, en zeer vlot bezorgd.
Snelle en correcte service
Zoals altijd correcte en snelle levering en je wordt met mails op de hoogte gehouden van de verwerking van je bestelling
Ben zeer tevreden over Parfum Outlet
Ben zeer tevreden over Parfum Outlet. Ze hebben mijn bestelling met zorg goed verpakt en netjes geleverd volgens afspraak. 👍

Risposta di Parfum Outlet.nl
Goede ervaring
De verzending was snel en de prijzen zijn goed. Twee belangrijke dingen. Ik bestek hier regelmatig en het is altijd goed.
Дружини Задоволена
Все як в описі,замовляв для дружини,вона задоволена,рекомендую усім даний магазин. Дякую Вам.
Meerdere keren hier parfum besteld
Meerdere keren hier parfum besteld. Duurde dit keer iets langer, waarschijnlijk door de drukte maar na een mailtje, dat direct beantwoord werd, was het binnen twee dagen bezorgd.
Top service