Super god service. Skulle have indstillet parabol. Og havde nogle flere ønsker da han ankom og klaret det hele. Bruger helt sikkert TV-APP.DK igen og anbefaler dem helt sikkert. 6 stjerner
Jeg kontaktede firmaet ang. dårlig TV-signal og en parabol der ikke fungerede. Allerede samme dag fik jeg svar og en aftale. Johnny kom selv, til tiden, og havde endda ringet før. Både antenne- og... Leggi di più
Super effektiv og meget venlig og behagelig antenne montør Johnny fik ordnet ny antenne hos min far og gav sig tid til at forklare og besvare spørgsmål undervejs i forløbet. Inden ankomst blev der rin... Leggi di più
Ringede og fortalte om vores problem med kabel-tv og en gammel installation. Johnny sporede sig hurtigt ind på hvad der kunne være galt og gav et u forpligtigende tilbud over telefonen. Det lød virke... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Salg, montering og fejlretning, justering af eksisterende anlæg fra kr. 400,- Vi er autoriseret sælger og installatør af Canal Digital, Viasat, Boxer, og Kabel TV. Vi køre alle dage, også i weekenden og kan kontaktes 9-21 på 70 555 666 Hvad enten du har Antenne, Parabol eller Kabel TV ændrer signalerne sig konstant, det kan være kanal ændringer, HD som kræver mere og udefrakommende (LTE-4G) forstyrrelser, så tillad os at komme med en sammenligning... Hvornår fik du sidst tjekket dit TV signal og hvornår fik du sidst lavet service på bilen? Som alt andet bør TV signaler også vedligeholdes hvis man vil undgå problemer. Med et halvt århundrede på bagen er vi stolte af at kunne sige, vi er så gode at selv vores kollegaer kopier os :) Er du i tvivl så brug vores TV-APP.DK ©
Haslevvej 357, 4100, Ringsted, Danimarca
- kontor@tv-app.dk
- www.parabol-antenne.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Super service
Fantastisk god service til en yderst rimelig pris
Så en rigtig god oplevelse , et firma jeg gerne vil anbefale
M.V.H Peter Nielsen
Hurtigt og professionelt
Skrev til Vestpas.dk i mandags og fortalte om mine problemer med udfald i TV-signalet. Og allerede nu kører det hele perfekt. Jeg har aldrig haft bedre TV i de 16 år jeg har boet her. Så lynhurtig service, professionelt arbejde og helt rimelig pris, er min oplevelse af firmaet, som jeg helt klart anbefaler.
Meget fin og hurtig service.
Meget fin og hurtig service. Godt udført arbejde.
Aftaler og pris blev overholdt og der …
Aftaler og pris blev overholdt og der blev ryddet pænt op.
Professionelt kvalitets arbejde til god pris! (parabol montering & opsaetning)
Johnny svarede lyn hurtigt paa min kontakt email og kunne give mig en god pris samtidig med at han var fleksibel vedr dato/tidspunkt for opsaetning/montering af parabol. De var hurtige og gode til at faa det hele til at spille.
Flinke og professionelle - kan kun anbefale dem!
Excellent service and very accomodating in terms of coming-up at your place to set all up
Excellent service and very accommodating in terms of coming-up at your place to set it all up!
Førsteklasses service!
Johnny nedtog en gammel antenne på min skorsten og monterede en ny til DR-kanalerne. Arbejdet blev udført til punkt og prikke, og prisen blev overholdt.
Jeg er glad for at have fundet en så samvittighedsfuld og hjælpsom antennemand og kan give ham min bedste anbefalilng.
Behagelig og rådgivende sælger
Jeg har haft en rigtig behagelig oplevelse af sælger, som rådgav mig ang hvilken pakke der bedst ville være til mit behov.
Tak for en super service :)
Super service
Jeg mailede til Vestpas og kort tid efter lå der en besked fra Johnny på min svarer.
Jeg ringede op og på 10 min havde han sørget for at
tv og internet var bestilt og han tilbød ydermere at komme fra Hvidovre til Kalundborg for at sætte det hele til , det kalder jeg service
Hurtig og god service
Sendte forespørgsel om pris på justering af parabol. Blev ringet op inden for en halv time, men kunne desværre ikke besvare opkaldet, så han havde givet en pris på telefonsvareren, men der var et par ting han gerne ville vide. Ringede derfor tilbage 1 times tid senere, og han fik svar på sine spørgsmål og sagde, at så holdt den den pris, han allerede havde opgivet. Han kunne komme så snart han var ude hos - men han ville kontakte mig, når han kørte derfra, så han kunne sige hvornår han ville være hos mig. Han var der til den tid han ahvde opgivet og han fik hurtigt justeret parabolen. Alt i alt en hurtig og super service.
Fremragende arbejde!
Jeg vil gerne sige tusind tak til Johnny, som kom ud og løste problemet hurtigt og smertefrit.
En meget flink herre, som går op i ordentlig kundeservice. Jeg kan anbefale VESTPAS.DK, hvis man nogensinde får problemer med sit signal til TV eller internet.
GODT ARBEJDE!!
Super service
Super service, hurtig udrykning og passede ind efter hvornår vi var hjemme
Professionelt arbejde.
På en søndag udførtes et fortræffeligt og professionelt arbejde, med en indgående viden om problemet og mange års erfaring på antenne området.
Effektivt og godt
Hurtig hjælp, effektiv og god, venlig og informerende også billige priser og kører i weekenderne! Er fuld tilfreds
God service. Glad og venlig montør.
Kan kun anbefale Vestpas til alle andre.
johnny hjalp os på den bedst tænkelige måde, venlig og professionel.
Vi havde ikke noget signal til de danske kanaler. Vi fik hurtig hjælp og Johnny montøren er ud over at være dygtig til sit arbejde, også et godt menneske og god kammerat.