Super god service. Skulle have indstillet parabol. Og havde nogle flere ønsker da han ankom og klaret det hele. Bruger helt sikkert TV-APP.DK igen og anbefaler dem helt sikkert. 6 stjerner
Jeg kontaktede firmaet ang. dårlig TV-signal og en parabol der ikke fungerede. Allerede samme dag fik jeg svar og en aftale. Johnny kom selv, til tiden, og havde endda ringet før. Både antenne- og... Leggi di più
Ringede og fortalte om vores problem med kabel-tv og en gammel installation. Johnny sporede sig hurtigt ind på hvad der kunne være galt og gav et u forpligtigende tilbud over telefonen. Det lød virke... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Salg, montering og fejlretning, justering af eksisterende anlæg fra kr. 400,- Vi er autoriseret sælger og installatør af Canal Digital, Viasat, Boxer, og Kabel TV. Vi køre alle dage, også i weekenden og kan kontaktes 9-21 på 70 555 666 Hvad enten du har Antenne, Parabol eller Kabel TV ændrer signalerne sig konstant, det kan være kanal ændringer, HD som kræver mere og udefrakommende (LTE-4G) forstyrrelser, så tillad os at komme med en sammenligning... Hvornår fik du sidst tjekket dit TV signal og hvornår fik du sidst lavet service på bilen? Som alt andet bør TV signaler også vedligeholdes hvis man vil undgå problemer. Med et halvt århundrede på bagen er vi stolte af at kunne sige, vi er så gode at selv vores kollegaer kopier os :) Er du i tvivl så brug vores TV-APP.DK ©
Haslevvej 357, 4100, Ringsted, Danimarca
- kontor@tv-app.dk
- www.parabol-antenne.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Super god service
Super effektik og serviceminded
Super effektiv og meget venlig og behagelig antenne montør Johnny fik ordnet ny antenne hos min far og gav sig tid til at forklare og besvare spørgsmål undervejs i forløbet. Inden ankomst blev der ringet omkr ca. ankomst tidspunkt hvilken er fantastisk service. Alle kanaler indstillet og tjekket 100% inden afgang. Vi kan kun anbefale Johnny på det varmeste og så er han en stor hundeven, hvilket husets firbenede fik at mærke med lækre godbidder…

Risposta di TV-APP.DK
Vi havde en ualmindelig god oplevelse…
Vi havde en ualmindelig god oplevelse da vi ikke kunne finde ud af at installere og indstille et smart tv.
erfaren, behagelig, dygtig.
Hvis vi igen har brug for hjælp udefra ringer vi dertil, selv prisen er fin.
Professionel og hurtig hjælp
Professionel og hurtig hjælp. Kan varmt anbefales.
Yderst behagelig samtale med brugbar…
Yderst behagelig samtale med brugbar information over telefon.
Perfekt arbejde og super god service
Perfekt arbejde og super god service. Kan anbefales.
Fjernelse af gamle antenner på skorsten…
Fjernelse af gamle antenner på skorsten og installation at ny på loftet.
Kom til til aftalte tider, venlig, effektiv og rimelig priser
Super oplevelse kan kun anbefale firmaet
Udsøgt professionel håndtering af…
Udsøgt professionel håndtering af komplekse problemerpå hæderlige og ærlige vilkår.
Klart anbefalingsværdig og prisvenligt oven i hatten
Stor ros til Johnny
Stor ros til Johnny. Løste vores problem til perfektion. Super behagelig, hjælpsom og professionel.
Jeg har aldrig tidligere oplevet en…
Jeg har aldrig tidligere oplevet en virksomhed med sådan en hurtig, venlig og kompetent service. Det er helt fantastisk, og jeg kan varmt anbefale at bruge dem. Vi er særdeles tilfredse. Mvh Frank, Ringsted.
Dejlig oplevelse
Johnny kom hurtig, da han hørte min gamle mor mangle tv signal.
Grundig, dygtig og helt utrolig venlig og behagelig mand.
Det blev den allerbedste løsning og min mor er glad og tilfreds.
Fremragende service !
Super professionel håndelag
Johnny kom selv, til tiden, og havde endda ringet før.
Både antenne- og parabolinstallationen er noget værre gammelt rod.
Alligevel fiksede Johnny det hele. Uden unødige store udgifter. Meget professionel udførelse.
Han havde alt hvad han skulle bruge ved hånden. Og så er han en rar mand.
Fiber, bredbånd og parabol-TV
Super service! Johnny er personligt til stede og har stor erfaring. Han er omhyggelig, præcis, ordholdende og sørger for mindst mulig synlighed af kabler og installationer uden at gå på kompromis med den rigtige løsning for dig. Prisen er aldeles rimelig. 100 % anbefaling.
Fremragende service og professionalisme.
Har fået den bedste service man kan…
Har fået den bedste service man kan ønske sig tak for det hilsen Kim
VESTPAS.DK løser dine antenne problemer
God og behagelig betjening.
Går ikke før problemet er løst!
Prisen er overkommelig.
Jeg anmelder normalt ikke på Trustpilot, men her er en af undtagelserne 😉
Vil give mine bedste anbefalinger!
Første klasse service,
Første klasse service,. Blev ringet hurtigt op, man blev helt glad i låget, af Johnnys gode humør, nogle få minutter efter jeg havde afslutte samtale kom der bekræftelse på at jeg ville få mit mobilebred bånd, helt igennem fantastisk. Tak for jer.....
Fantastisk service af Vestpas antenne service
Fantastisk service. Trods svære betingelser gav montøren ikke op. Det lykkedes at skaffe signal og få tilsluttet vores nye Canal Digital Box som virker perfekt.
Tusind tak for en god service til Johnny fra Vestpas
Tommy Larsen
Vallensbæk
Også en tak til en dygtig teknikker hos Canal Digital.
Og så på en lørdag.