Ik heb in oktober 2022 4 kaartjes gekocht voor Stromae, afhandeling ging heel vlot, de kaartjes kwamen via de mail, tot zo ver alles prima. Helaas werd het concert geannuleerd. Hierover goede communic... Leggi di più
Het was, als vanouds, geweldig! Herbie Hancock speeld briljant, helaas 2x hetzelfde. Ik vond Michael Mayo een mooie ontdekking. Christian McBride was briljant, even als New Cool Coll.; helaas heeft... Leggi di più
Hoewel de tickets in 2019 gekocht voor de voorstelling van André Rieu, en uitbraak corona zonder gedoe werden omgezet voor 2021. Ook kon het toen nog niet doorgaan , maar werd ook toen probleemloos d... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Officiële Kaarten voor Concerten, Dance, Festivals, Voetbal, Cabaret & Theater bij Onlineticketshop. De Beste Tickets Koopt U Hier Veilig Online!
Bornholmstraat 82 , 9723AZ, Groningen, Paesi Bassi
- 050-2011520
- info@onlineticketshop.nl
- www.onlineticketshop.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Geweldige avond gehad en alles was…
Geweldige avond gehad en alles was perfect georganiseerd.
Geweldige muziek ervaring met toch twee…
Geweldige muziek ervaring met toch twee hoogtepunten tw. Anita Petrescu Roemeense zangeres met heel veel bereik in haar stem, vreemd genoeg had zij maar weinig publiek en Dianne Reeves. Tegenvaller is Erycah Badu heel vlakke schelle stem
Geweldige show
De orginisatie was perfect en de show was helemaal geweldig. We hebben er enorm van genoten en komen zeker nog een keer terug, wij vonden het 1 groot feest. Het enige minpuntje was dat wij op B1 rij 3 zaten (stoel 3 en 4) en dat wij precies tegen de lichtmast aan zaten te kijken en aangezien ik niet heel groot ben was dat wel jammer.
Kaarten kwamen op tijd
Kaarten kwamen op tijd, dus de service was prima.
de aanhouder wint
Na een 1ste poging om naar het concert van Tom Jones te gaan, die helaas op het laatste moment niet doorging, nu eindelijk na 3 jaar wachten een geweldige avond gehad met een geweldig optreden van Tom Jones in de Ziggo Doom.
Bijzonder om met zoveel…
Bijzonder om met zoveel muziekliefhebbers samen je passie te delen!!
Helemaal Top
Uitstekende service en betrouwbaarheid…
Uitstekende service en betrouwbaarheid als het om tickets gaat!
Kaartjes gekocht voor een redelijke…
Kaartjes gekocht voor een redelijke prijs en direct ontvangen in de mail. Hebben het heel fijn gehad, dank!
ik hoop dat ze terug kom maar maar mis…
ik hoop dat ze terug kom maar maar mis Charlie watts.Bedank
The Rolling Stones: Ongeëvenaard
Ongeëvenaard, The Rolling Stones! Diep respect. Wat een show, energie en passie. Enorm genoten!! You get old when you stop dancing 😀
Fantastisch optreden van een artiest op…
Fantastisch optreden van een artiest op leeftijd.
Zijn stem en performance blijft geweldig, we waren aan zijn lippen gekluisterd
Eindelijk weer concerten!
Na 2 keer verschuiven door Corona, was het dan eindelijk zover! Tom Jones alive and kicking! Keurig een herinnerings mailtje met alle details ontvangen van onlineticketshop, dus top geregeld!
Super snelle info en en goede service
Prima ervaring
Prima ervaring, goed op de hoogte gehouden van de ontwikkeling betreft het concert.
Topconcert gezien
Tickets waren mooi op tijd info vanuit…
Tickets waren mooi op tijd info vanuit ticketshop prima geregeld hielden me goed op de hoogte qua het concert