Het was, als vanouds, geweldig! Herbie Hancock speeld briljant, helaas 2x hetzelfde. Ik vond Michael Mayo een mooie ontdekking. Christian McBride was briljant, even als New Cool Coll.; helaas heeft... Leggi di più

Hoewel de tickets in 2019 gekocht voor de voorstelling van André Rieu, en uitbraak corona zonder gedoe werden omgezet voor 2021. Ook kon het toen nog niet doorgaan , maar werd ook toen probleemloos d... Leggi di più

Geweldige muziek ervaring met toch twee hoogtepunten tw. Anita Petrescu Roemeense zangeres met heel veel bereik in haar stem, vreemd genoeg had zij maar weinig publiek en Dianne Reeves. Tegenvaller is... Leggi di più

1. Rivenditore di biglietti per eventi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Officiële Kaarten voor Concerten, Dance, Festivals, Voetbal, Cabaret & Theater bij Onlineticketshop. De Beste Tickets Koopt U Hier Veilig Online!

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Voucher niet inwisselbaar

Ik heb in oktober 2022 4 kaartjes gekocht voor Stromae, afhandeling ging heel vlot, de kaartjes kwamen via de mail, tot zo ver alles prima. Helaas werd het concert geannuleerd. Hierover goede communicatie, ik kreeg een voucher voor het volledige bedrag dat ik betaald had die 2 jaar geldig is. Op de website van de Onlineticketshop worden echter geen concerten meer aangeboden, waardoor ik mijn voucher niet kan inwisselen. Ze zijn alleen nog per mail bereikbaar volgens de site, dus ik heb ze nu gemaild om het bedrag terug te vragen, nog geen reactie. Hebben andere mensen hier ervaring mee?

28 giugno 2024

Dårlig oplevelse

Købte billetter til koncert i København. Aflyst pga. COVID19. Ikke mulighed for at få penge refunderet - værdien af billetterne refunderet via voucher. I en lang periode har det ikke været muligt at bruge denne voucher, da selskabet ikke længere udbyder nogle former for koncerter eller events.

7 dicembre 2023

Concert was super

Concert was super, voorprogramma een stuk minder.
Precies zoals ik mij Sting voorstelde, een aanrader voor liefhebbers van 70, 80 en 90’s muziek!

30 novembre 2023

Svindel

Jeg har også købt for 7000 kr Celine Dion billetter og fået en voucher som jeg IKKE kan bruge fordi de ikke tilbyder nogen koncerter. Det er total tyveri!!!!! Jeg er rasende

31 agosto 2023

SCAM - Celine Dion

SCAM - Celine Dion
Der er klart tale om rendyrket svindel, som jeg agter at melde til det Hollandske politi.
Jeg har i 2019 købt 2 billetter til en samlet pris 6700 kr. og senest har vi modtaget en mail om at koncerten er aflyst.
Jeg har den 29/6 på selskabets opfordring sendt mine bankoplysninger til brug for refundering.
Der er intet sket i de 3 måneder.
Da jeg ved at Celine Dion ikke har modtaget en krone, kan jeg kun konkludere at billetbureauet er stukket af med kassen.
Jeg har tænkt mig at grave dybt i sagen, da jeg ikke vil finde mig i det.

11 ottobre 2023

First time using Onlineticketshop

First time using Onlineticketshop, I wanted Golden Circle tickets, ordered and paid. I was a bit worried as the order was "In Progress" for many months, however a few weeks before the concert the tickets were sent to my Ticketmaster account and they worked perfectly! I think if the entire process is explained better it would be 5 stars.

10 ottobre 2023

Alles was goed geregeld erg naar m'n…

Alles was goed geregeld erg naar m'n zin gehad.

Het geluidsniveau van de band in het voorprogramma was wel abnormaal hard. We konden niet in de zaal blijven en moesten gehoorbescherming aanschaffen bij de service balie.

Maar de service was veder goed.

8 ottobre 2023

Hold jer fra dem

Hold jer fra dem. Det er tyveri! Vi har fået voucher for aflyst Celine dion koncert, men de tilbyder nu ingen koncerter! Deres hjemmeside har ingen oplysninger og al kontakt er umulig. De har bogstaveligt talt stjålet vores penge.

9 ottobre 2023

Top service!

Na onverwacht in een rolstoel terecht gekomen te zijn en ik andere tickets nodig had, die zij niet konden leveren, werd keurig mijn geld teruggestort. Top service

14 luglio 2023