OnlineSki.dk Recensioni 873

TrustScore 5 su 5

4,8

En rigtig god oplevelse fra start til slut. Det var nemt at booke, og servicen hele vejen igennem var virkelig god. Simon er altid utrolig hjælpsom og tager sig tid til at svare på alle de spørgsmål,... Leggi di più

Vi har netop haft en forrygende tur til Wagrain med Onlineski. Jeg rejste med mine to døtre, og alt spillede bare fra start til slut. Det var nemt, trygt og utrolig velorganiseret for os som familie... Leggi di più

Nem og hurtig bestilling via nettet. Hotel indskrivning, lift kort udlevering skileje og skiskole registrering meget nemt og uden problemer. Hotel Dax er et vidunderligt sted at bo, især med mindre bø... Leggi di più

Nemt at bestille på hjemmesiden, Lækker skiferie, vi var på Hotel Dax og vi var på samme destination sidste år og kommer gerne igen, Skønt ski resort samt hotel med venligt og imødekommende personal... Leggi di più

1. Settimane bianche
  2. Agenzia viaggi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Danmarks billigste skirejser for hele familien til Lofer, Maria Alm, Wagrain, Schladming, Wilder Kaiser, Zell am See, Dachstein West. - og Berchtesgaden i Tyskland. Kør selv, bus eller fly direkte fra Billund, Aalborg eller Kastrup.

OnlineSki.dk

Vind et gavekort til OnlineSki.dk på kr. 2.500,-

"Synes godt om" OnlineSki.dk på Facebook

"Synes godt om" OnlineSki.dk på Facebook og deltag i konkurrencen om et gavekort til OnlineSki.dk på kr. 2.500,-
Vinderen på direkte besked 1/6 2018

Klik her: http://www.facebook.com/onlineski

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Vi har haft en dejlig skiferie

Vi har haft en dejlig skiferie. Vi var meget tilfredse med lejligheden (Solsiden i Hafjell). OnlineSki.dk har været meget venlige og behjælpelige med alle spørgsmål vi måtte have.

14 marzo 2022

God og nem proces med booking

God og nem proces med booking. Fik i første omgang aflyst ferien på grund af corona. Fik alle pengene refunderet uden problemer og uden ventetid. Super god service. Vi boede på hotel Dax i Østrig. God mad på buffeten, venlig service.

13 marzo 2022

Et godt hotel for hele familien.

Et rigtig hyggeligt hotel, hvor vi gerne vil bo igen. Dog havde vi ikke været opmærksom på, at det var en slæbelift og rød løjpe den lå ved, derfor var vi nød til at med skibussen, da vores børn ikke kan køre dette endnu. Det er også det eneste minus vi kan sætte på stedet. Hele familien har været glade for ferien her.
Obs. Der er rigtig mange hollænder i uge 9 og de kan til tider være lidt støjende;-)

7 marzo 2022

Nemt

Nemt, professionelt, lækker lejlighed der overgår beskrivelsen på hjemmesiden.

6 marzo 2022

Bedste service

Bedste service. Alt fra at bestille ferie, afhentning i lufthavn, service på hotellet. Alt har levet op til forventningerne.

4 marzo 2022

Her er kunden i centrum

Det her er et selskab der har kunden i centrum – de gør alt hvad de kan for at du skal få en god ferie.
De har ikke guider på stedet, men i stedet sørger de for at bruger partnere (hotel, skiudlejning, skiskole, etc), som har styr på tingene.
Vi have ikke på noget tidspunkt brug for en guide – der var styr på alt, og alt var af høj standard.
Et selskab vi helt sikker vil bruge igen.

28 febbraio 2022