OnlineSki.dk Recensioni 873

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

En rigtig god oplevelse fra start til slut. Det var nemt at booke, og servicen hele vejen igennem var virkelig god. Simon er altid utrolig hjælpsom og tager sig tid til at svare på alle de spørgsmål,... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har netop haft en forrygende tur til Wagrain med Onlineski. Jeg rejste med mine to døtre, og alt spillede bare fra start til slut. Det var nemt, trygt og utrolig velorganiseret for os som familie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nem og hurtig bestilling via nettet. Hotel indskrivning, lift kort udlevering skileje og skiskole registrering meget nemt og uden problemer. Hotel Dax er et vidunderligt sted at bo, især med mindre bø... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nemt at bestille på hjemmesiden, Lækker skiferie, vi var på Hotel Dax og vi var på samme destination sidste år og kommer gerne igen, Skønt ski resort samt hotel med venligt og imødekommende personal... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Settimane bianche
  2. Agenzia viaggi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Danmarks billigste skirejser for hele familien til Lofer, Maria Alm, Wagrain, Schladming, Wilder Kaiser, Zell am See, Dachstein West. - og Berchtesgaden i Tyskland. Kør selv, bus eller fly direkte fra Billund, Aalborg eller Kastrup.

OnlineSki.dk

Scritti dall'azienda

Vind et gavekort til OnlineSki.dk på kr. 2.500,-

"Synes godt om" OnlineSki.dk på Facebook

"Synes godt om" OnlineSki.dk på Facebook og deltag i konkurrencen om et gavekort til OnlineSki.dk på kr. 2.500,-
Vinderen på direkte besked 1/6 2018

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Bestil skiferien uden bekymringer 👍

Vores skiferie måtte desværre aflyses grundet Covid-19 restriktioner, men det afholdte ikke OnlineSki for at yde en fremragende service. Vi valgte at få pengene retur, da vi var usikre på om vi kunne komme afsted næste år.
Pengene stod på kontoen 3 dage efter aflysning. Der er service i topklasse.

Vi har før været på skiferie med OnlineSki, og det vil bestemt ikke være sidste gang.

Skal jeg anbefale en skiferie via et rejsebureau, så vil de være de første jeg nævner.

Jeg håber på at vi kan komme afsted til næste år. Hvis ikke, så ses vi i hvert fald i 2022.

Fantastisk service

Fantastisk service, hele vejen igennem. Fik den hjælp vi skulle have ifbm bookning af vinterferie. Ferien blev desværre aflyst pga covid-19, men igen fik vi god service og vejledning omkring annullering af rejsen og alle pengene var retur på vores konto, ganske få dage efter. Kan varmt anbefale OnlineSki.dk

Valutata 5 stelle su 5

Super god service onlineski leverer

Super god service onlineski leverer. Vi har været trygge hele vejen igennem ved at booke ved dem. Der er løbende kommet informationsmail ud, hvordan vi skulle forholde os, og hvilke muligheder vi havde. Vi valgte at få vores rejse refunderet, da verden blev rød. Dagen efter havde vi pengene på kontoen. Når verdenen åbner op igen, vil vi bestemt booke igennem onlineski igen.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har netop været nødsaget til at…

Vi har netop været nødsaget til at afbestille vores skiferie pga. COVID-19 og er fuldt ud tilfreds med online ski og denne proces. Pengene stod på kontoen kort tid efter. Vi glæder os til forhåbentlig at kunne rejse med online ski næste år.

Corona aflysning

Pga. Corona-pandemien og deraf følgende ned-lukning i Østrig er vores skiferie i uge 7, 2021, desværre aflyst. ☹
Onlineski har været hurtige til at informere om dette og tilbød samtidig at vi kunne få flyttet vores ferie eller få pengene retur. Vi valgte at få pengene retur og kun få dage senere var de igen vores konto. 😊

Valutata 5 stelle su 5

Super service, ikke sidste gang vi skal rejse med dem, ingen problemer med tilbage betaling pga corona aflysning. Pengene var på kontoen efter få dage

Valutata 5 stelle su 5

Kun de allerbedste erfaringer med Online ski

Vi har været meget glade for at bruge Online Ski. Altid søde og hurtige til at hjælpe. Og så har vi oplevet nogle gode skipakker til nogle virkelig favorable priser.

Vi skulle have været med Online ski for tredje gang her i 2021. Desværre aflyst, men Online ski var hurtige til at give os muligheden for enten at rykke ferien til næste år eller refundering. Vi valgte refundering og fik vores penge lynhurtigt.

Vi glæder os til kunne komme på skiferie med Online ski igen !!

Skiferien i uge 4 2021 blev aflyst

Skiferien i uge 4 2021 blev aflyst pga. rejserestriktionerne. Fik henvendelse lidt over 2 uger før, bad om pengene retur og de kom prompte og uden bøvl med rigtig god og personlig service oveni hatten. Vil helt klart bruge dem igen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Nem bestilling og afbestilling..

I forbindelse med aflysning af vores ski ferie har Onlineski.dk være meget proaktiv og oplysende om forløb, og har returneret vores betaling i løbet af få dage. Vi glæder os til at rejse med Onlineski til næste år.

Rigtig god kommunikation

Selve bestillingen af skiferie var der absolut ingen problemer med, alt gik som smurt.

De svarer hurtigt på mails og kommunikerer generelt rigtig godt.

Grundet corona kunne vi ikke komme afsted, vi var 8 mand, og skulle derfor have pengene tilbage. Vi havde flere valgmuligheder, såsom at vælge en anden uge i år, eller næste år eller få pengene ud igen. Vi valgte at få pengene, som kom inden for få dage.

Alt i alt rigtig god oplevelse, selvom omstændighederne gjorde, at vi ikke kunne komme afsted.

Kan klart anbefales, ihvertfald I forhold til bestillingen af skiferie.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più