Jeg er godt tilfreds med varerne jeg køber, leveringstiden er også perfekt. Personalet er gode til at melde tilbage hvis vareren er udsolgt alligevel, og det ikke vises på hjemmesiden - ved fx fej... Leggi di più

Har handlet hos online-mode.dk flere gange og hver gang har det været fantastisk at modtage deres varer. De lover de sender samme dag som bestilling, og de holder det hver gang. Har man brug for k... Leggi di più

Har handlet flere gange hos Online-Mode.dk og gør det gerne igen 😊. Priserne er fine, mine ordrer er blevet afsendt dagen efter bestilling, og mail med trackingnr. giver mulighed for at følge ord... Leggi di più

Jeg købte en kjole med afhentning i butik, hvilket var super nemt. Da jeg desværre ikke kunne passe kjolen kørte jeg tilbage og fik den bedste service af en dejlig smilende Carina. Hun tjekkede alle k... Leggi di più

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Elendig kundeservice ved reklamation

Jeg laver i begyndelsen af september en reklamation pga hul i en T-shirt. Der bliver ikke svaret på mailen kun sendt en returlabel og der bliver heller ikke svaret på efterfølgende mails. Da jeg sender blusen retur vedlægger jeg en seddel hvori der står, at jeg ønsker pengene retur. Da jeg igen skriver til kundeservice for at høre om de har modtaget min vare retur, svarer det at de har de og de har sendt en ny. De gider ikke svare på at jeg faktisk i den seddel der lå i pakken har ønsket pengene retur, men skriver kun at en ny bluse er på vej.
Man kan heldigvis handle det tøjmærke mange andre steder, så der gider jeg ikke handle igen.

Svar til jeres besked; Tak for jeg får pengene tilbage. Jeg kan som skrevet til jeres kundeservice kan jeg desværre ikke se disse mails heller ikke i spam. Jeg havde tjekket. Ligeledes var der heller ikke en besked om at I havde modtaget varen retur.

5 settembre 2024
Logo di Online Mode

Risposta di Online Mode

Hej Kristina,

Vi er kede af din anmeldelse, og din oplevelse, men vi synes dog ikke at det er fair at du skriver at vi ikke svarer dig, når jeg på mail har dokumenteret for dig at vi har svaret dig HVER GANG.

Du skriver d. 5/9 - vi svarer d 5/9
Du skriver d. 8/9 - vi svarer d, 9/9
Du skriver d. 2/10 - vi svarer d. 3/10
Du skriver igår - vi svarer idag

Det er altid en god ide at checke spam og reklame mapper, når man venter på svar..

Du havde bedt om en ny vare pga reklamation. Den blev reserveret til dig, og da vi får din returpakke, sender vi den nye afsted. Vi laver en fejl, da du har ombestemt dig og hellere vil have pengene stedet - det overser vi på din returseddel, men giver dig straks pengene tilbage, da vi bliver opmærksomme på det.

Net-svindel

1 ottobre 2024
Logo di Online Mode

Risposta di Online Mode

Hej Ann Sophie,
Vi er meget kede af din anmeldelse, som vi er meget uforstående overfor.
Vi har søgt i vores systemer og kan intet finde på dig, og er derfor overbevist om at du ikke har handlet her hos os.
Vi sender varer ud til vores kunder hver eneste dag, så hvis du har en ordre, som du ikke har modtaget så vil vi meget gerne have flere informationer fra dig, så vi kan undersøge det nærmere. Hvis det som forventet viser sig, at det ikke er hos os du har handlet, vil vi sætte stor pris på at du fjerner din anmeldelse igen, da det er ødelæggende for vores virksomhed med sådanne uberettiget anmeldelser.
Du kan skrive til os på info@online-mode.dk.

Købte to bluser og et par bukser.

Købte to bluser og et par bukser.. Uheldet var at der desværre var et hul i den ene bluse, skrev til kundeservice og fik straks en returlabel.
Jeg ville heller ikke have de andre varer, og spurgte om jeg måtte sende dem sammen med den bluse med hul ellers helt fair at jeg selv skulle betale for at sende de varer retur, svar tilbage at jeg bare sendte det sammen, så havde jeg ikke udgift til dette.
Super hurtig og meget god kundeservice

4 ottobre 2024

God kundeservice

God kundeservice. Modtog en defekt skjorte & lidt misforståelser, der straks blev rettet op på.
Hurtig levering.
Meget tilfreds - kan anbefales

5 settembre 2024

Super service fra venligt personale

Super service fra venligt personale, købte en bluse der ikke var så pænt udført som en tilsvarende i en anden farve jeg havde købt tidligere, ville returnere den, men vi aftalte at de ville sende en der var rigtig pæn, hvis jeg stadig ville have blusen, så retur med den ene og en ny og virkelig pæn ankom. Jeg er meget tilfreds.

9 agosto 2024