TrustScore 2.5 su 5

3. Produttore di autoricambi
  4. Mercato degli autoricambi
  5. Autodemolitore
  6. Negozio di accessori per auto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Gebruikte auto-onderdelen? U vindt ze via OnderdelenZoeker.nl. Ook voor motorfiets-onderdelen en truck-onderdelen

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

19 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 1 stelle su 5

Uitlaataspruitstuk met cat besteld en…

Uitlaataspruitstuk met cat besteld en betaald,€360 euro. Voordat het deel werd verzonden heb ik het onderdeel afgezegd en verteld dat het niet meer nodig was. Denk dat de eigenaar boos was en na velen contacten en mails te hebben gehad na bijna 3 maanden nog steeds geen geld terug gehad. Kan iemand mij het juiste telefoonnummer geven. Wat is de volgende stap wat ik nemen om mijn geld terug te vorderen. Ben het helemaal zat. Mail adres mag niet genoemd worden helaas.

Wie weet een oplossing.

5 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Autodemontage Ferwert

Ik heb een review geschreven over autodemontagebedrijf Ferwert. Deze was zeer negatief. Op basis van mijn ervaring en beleving volkomen terecht. Hierna is er met de eigenaar per mail contact geweest en blijkt dat alles op een communicatie misverstand gebaseerd is. Ik heb zijn excuses aanvaard, waarna hij alles in het werk heeft gesteld om voor mij op zoek te gaan naar het juiste (zeldzame) onderdeel. Het bleek niet mogelijk mij te helpen. We hebben op een fatsoenlijke wijze afscheid genomen en gaat mijn zoektocht verder. In ieder geval is deze zaak netjes afgehandeld.

3 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Auto Recycling Ferwert: Oneerlijke Handelspraktijk. Verkeerd onderdeel ontvangen. Gemeld bij ACM

Op 9 augustus 2024 heeft Auto Recycling Ferwert (KVK-nummer: 01166887) mij een alarmlichtschakelaar voor peugeot 206 aangeboden voor €15 en €10 verzendkosten. Ik heb de aanbieding geaccepteerd en €25 betaald op 13 august dmv een paymentlink.

Daarna bleef het stil en op e-mails met verzoek om een verzenddatum werd niet gereageerd. Op 26 august heb ik telefonisch contact gehad met Auto Recycling Ferwert en de alarmknop lag op z'n bureau en zou -natuurlijk- meteen opgestuurd worden.

Op 27 august was er nog steeds niets gebeurd en heb ik het volgende bericht gestuurd:
----------------------
Goededag,

Gisteren 26 augustus telefonisch contact gehad met medewerker over levering van al op 13 augustus betaalde schakelaar.

Ligt klaar volgens medewerker en wordt opgestuurd. Vandaag 27 aug. weer niets gehoord.

Waarom duurt dit allemaal zo lang? Dit is gewoon niet normaal om na 2 weken nog niets opgestuurd te hebben terwijl ik betaald heb.

Ga je me nu werkelijk oplichten worden voor €25?

SERIEUS?

Als er problemen zijn bel me: MIJNMOBNUMMER
--------------------------------
Hier is niet op gereageerd. Vrijdag 30 august heb ik om 09:30u 's ochtends gebeld, maar de telefoon wordt niet opgenomen. Ik heb hierop dezelfde dag een mail gestuurd om de koop te ontbinden omdat het allemaal te lang duurt. Hier werd niet op gereageerd.

Maandag 9 september zag ik via Postnl dat er donderdag 5 september een track&trace door Auto Recycling Ferwert was aangemaakt.

Uiteindelijk heb ik op woensdag 11 september het onderdeel ontvangen. Ondanks dat ik bij de aanvraag een foto van het benodigde onderdeel had bijgesloten en Auto Recycling Ferwert bevestigde dat zij mij hetzelfde onderdeel met het gevraagde nummer zouden opsturen hebben ze toch een verkeerd onderdeel opgestuurd. De stekker is anders en komt niet overeen met het onderdeel op mijn foto. En ik kan het niet gebruiken.

Dezelfde dag (11 september) heb ik Auto Recycling Ferwert per mail om teruggave van de €25 verzocht omdat ik niets heb aan het onderdeel wat ze verkeerd hebben opgestuurd.

Ik heb via een webformulier ook mijn beklag gedaan bij onderdelenzoeker.nl. Die reageren verder ook niet en vinden het blijkbaar wel prima hoe Auto Recycling Ferwert zaken doet want daar komt ook geen reactie van.

Communicatie is zeer slecht van Auto Recycling Ferwert. Omdat er niet gereageerd wordt op mijn e-mail heb ik maandag 16 september ze weer gebeld. Ze bieden aan om een correct onderdeel te sturen nadat ik het verkeerde onderdeel geretourneerd heb. Op mijn opmerking dat ik niet ga betalen voor het retourneren van een verkeerd onderdeel bleef het letterlijk stil. Ik heb gevraag om te reageren op m'n laatste e-mail. Daar werd bevestigend op gereageerd. Natuurlijk wordt er niet gereageerd. Op dinsdag 17 september heb ik hen per e-mail aan ons gesprek herinnert en gevraagd of en hoe ik het verkeerd onderdeel op kan sturen.

Er wordt nergens op gereageerd door Auto Recycling Ferwert.

Op 24 sept. heb Auto Recycling Ferwert een laatste mogelijkheid geboden dit op te lossen met de volgende opties:

-------------------
-Nadat u €5.95 naar mij heeft overgemaakt retourneer ik u het verkeerde onderdeel (de retourkosten zijn voor u omdat u een fout heeft gemaakt). Daarna stuurt u mij kosteloos het correcte onderdeel
-Nadat u €5.95 naar mij heeft overgemaakt retourneer ik u het verkeerde onderdeel (de retourkosten zijn voor u omdat u een fout heeft gemaakt). U stuurt mij geen nieuw onderdeel en maakt het reeds betaalde bedrag van €25 naar mij over.
-Ik hou het verkeerde onderdeel en u stuurt mij kosteloos het correcte onderdeel
-Ik hou het verkeerde onderdeel en u maakt het reeds betaalde bedrag van €25 naar mij over.

Graag ontvang ik voor dinsdag 8 oktober 12:00u uw reactie per e-mail welke oplossing uw voorkeur heeft.
-------------------
Hier is door Auto Recycling Ferwert niet op gereageerd. Hierop heb ik een klacht ingediend bij de ACM. Ik zal de ACM ook wijzen op de reviews hier van Auto Recycling Ferwert.

30 agosto 2024

wel betaald, niet geleverd

Via deze website een motor gekocht voor een ruitenwisser. Auto Recycling Ferwert heeft mij dit onderdeel vervolgens aangeboden. Na betalingen van 112 euro, daterende op 19 juni j.l. heb ik nog niks mogen ontvangen. Na meermaals contact en belofte om uit te zoeken waar het mis is gegaan blijf ik in afwachting van een reactie. Oplichters, ga hier niet mee in zee.

19 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

Een luchtfilterhuis besteld ,dadelijk…

Een luchtfilterhuis besteld ,dadelijk na de bestelling hebben zij de verzending in orde gebracht en het geleverde onderdeel was net zoals was vermeld. Een aanrader om iets te bestellen en reageren dadelijk op een mail

22 marzo 2024
Valutata 4 stelle su 5

Deurrubber

De bestelde deurrubbers zijn in zeer goede staat aangekomen. Over het algemeen ben ik tevreden met de transactie, maar ik heb één voorbehoud. Ik heb het onderdeel op 16 februari besteld. en het onderdeel arriveerde pas op 2 maart. Maar zo'n lange levertijd vind ik niet erg. Maar ik moest meerdere keren controleren of het pakket al verzonden was. Het is bekend dat dit geen winkel is waar honderden producten vandaan komen. worden per dag besteld. Elk onderdeel moet gedemonteerd en gereedgemaakt worden. voor verzending uiteraard. Het is beter als de verkoper vermeldt dat het pakket binnen 2 weken geleverd zou worden en dat het goed zou komen. Contact met de verkoper was zeer goed, slechts klein correcties in de voorbereiding en verzending van het pakket zouden geweldig zijn. Ik raad de verkoper aan als iemand om originele onderdelen geeft.

2 marzo 2024
Valutata 1 stelle su 5

Bij bestelling van een mistachterlicht…

Bij bestelling van een mistachterlicht Colt 1995 bericht ontvangen van autosloperij Ferwert. Aanbod €60. Erg duur maar niet te krijgen in nl. Zeer snel post ontvangen. Bij open maken van de post is alleen een glaasje ingesloten. Nog niet eens een van de Colt. Gebeld en het berustte op een misverstand. Oke dus nalevering. Helaas niets meer gehoord. Ook niet na verschillende mails en telefoontjes. Dus tuin er niet in de sloperverhalen van Ferwert. Geld kwijt en geen goede levering. Ook zou ik niet in zee gaan met onderdelenzoeker.nl.

25 agosto 2023

Helaas slechte ervaring

Helaas slechte ervaringen met de website. Ik heb een zoekopdracht geplaatst, netjes diverse aanbiedingen ontvangen maar ik heb voor een verkeerde demontage bedrijf gekozen nl Auto Recycling Ferwert. Via email reageert de persoon niet, als je belt belooft de persoon een hoop maar verstuurd niks. De klantenservice gemaild, netjes antwoord ontvangen maar geen feedback, wat beloof was
Toch naar weer naar Onderdelenlijn.

04-06-2023;
Plotseling liggen er spullen in de tuin. Uiteindelijk, na 8 weken dus toch onderdelen geleverd maar helaas waar ik niet om gevraagd heb en van zeer teleurstellende kwaliteit. Beschuldigt van smaad en laster, deze tekst aangepast maar mijn mening, ervaring en advies blijft ongewijzigd.

20 maggio 2023

Koop niks bij hun

Koop niks bij hun!
Wat een slechte service!
Ik had op 7 feb via Ferwert een contactslot met sleutel gekocht. Nu een week later nog niks ontvangen. Ze bleven mij maar aan het lijntje houden met een verzendcode die ze wel hebben aanmeld via post.nl maar die dus na tig keren gebeld te hebben met post.nl nooit bij hun is afgeleverd voor verzending. Vandaag Ferwert opgebeld en mijn geld terug geist! Nu in afwachting van mijn terugbetaling….

13 febbraio 2023
Valutata 1 stelle su 5

FERWERT AUTO RECYCLING ZIJN …

FERWERT AUTO RECYCLING ZIJN ..... PAS OP.
Ze hebben bewust een verkeerde bumper opgestuurd verkeerd model die max 50 euro waard is maar ons 250 laten betalen. Vooraf bewust de verkeerde kleurcode bevestigd. Zodat we akkoord zouden gaan omdat het ons veel geld zou besparen ivm spuiten. Vervolgens meerdere malen voorgelogen met levering maar na 4 weken hebben ze midden in de nacht de bumper in de voor tuin gegooit. Buiten dat ook nog beschadigd verkeerde kleur en verkeerd model. Daarna werd nergens meer op gereageerd. Heb je hetzelfde met hun meegemaakt neem contact met me op ik help je. Online aankopen mag je binnen enkele weken ongedaan/annuleren maken. Dit is de wet.

4 ottobre 2022

Ferwert Auto Recycling

We hebben 4 weken geleden een bumper besteld. Nog steeds niets ontvangen. Meerdere malen wordt je voorgelogen dat het onderweg is en die week nog binnen is maar dat zeggen ze elke week. Ook dat het weer die ochtend vertrokken is en dat het die dag zal aankomen. Maar nee hoor, het zijn leugenaars. Je krijgt ook geen enkele track en trace code en word gewoon aan het lijntje gehouden. Gelukkig hebben we bewijs van betaling en bewijs communicatie. Ik ga me geld binnen 24 uur terug vragen of aangifte.

8 ottobre 2022

auto onderdeel

zoekopdracht voor een autoonderdeel via onderdelenzoeker,krijg netjes wat resultaten via de email. gereageerd op Auto Recycling Ferwert.
na 2 weken niks ontvangen, na bellen SMS en email werdt er geen verzendecode gegeven . online een bericht achter gelaten bij onderdelenzoeker(klantenservice hebben ze niet) de reden die ze uiteindelijk opgeven via de mail was.... pakket zit vast in verzendsysysteem . update, na 4 weken toch gekregen onderdeel zat onder de viezigheid en vet. kon deze weggooien omdat er inmiddels een nieuwe gemonteerd was door de garage. zeer slechte service van bedrijf ferwert ! voor de slechte communicatie en achter houden van de verzendcode hoop dat anderen een betere ervaring zullen hebben.

6 agosto 2022
Valutata 2 stelle su 5

Leuke site, alleen jammer van de bedrijven die reageren!

Handige website als je een onderdeel voor je auto zoekt.
Bedrijven nemen zelf contact met je op.

Helaas ben ik benaderd door een bedrijf die mij een kapot/beschadigd product heeft opgestuurd. Bedrijf wil mij niet tegemoet komen.
Contact opgenomen met Onderdelenzoeker over deze teleurstelling en of zij iets konden betekenen.

Krijg ik als antwoord: "ja dat is aan jezelf te wijten, dan had je maar naar de staat van het onderdeel moeten vragen."

Alsof ik op een kapot/beschadigd onderdeel zit te wachten (waarom zou ik in hemelsnaam mijn eigen onderdeel willen vervangen?)!

Blijkbaar werkt deze branche zo: als leek moet je over elk onderdeel vragen of het werkt/niet kapot is anders sturen ze gewoon een kapot ding naar je op (want dan had je het gewoon maar moeten vragen).
Verschrikkelijke mentaliteit! Bah!

2 aprile 2012
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più