Valutata 5 stelle su 5

Iemand met passie voor zijn werk, iedere keer als ik mijn (hele vieze) schoenen bracht kwamen ze schoon terug, wanneer er moeilijke plekken waren nam hij hier extra tijd voor. Communiceert goed. Aanra... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Deze beste meneer weet wat hij doet en je ziet duidelijk dat hij er erg veel verstand van heeft. Hij geeft duidelijke en goede adviezen wat de mogelijkheden zijn betreft het cleanen en eventuele r... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik kom al een tijd bij deze sneaker cleaner en ben altijd tevreden. De service is snel, betrouwbaar en mijn sneakers zien er altijd weer top uit. Eigenaar is vriendelijk en professioneel. Zeker een aa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snel, professioneel en duidelijk in communicatie. Een echte aanrader voor iedereen die zijn sneakers een tweede (of derde) leven wil geven en er weer als nieuw uit wil laten zien!

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di pulizie

Scritti dall'azienda

YOUR PERSONAL HOBBY SNEAKER RESTORER ‖ CONTACT VIA DIRECT MESSAGE • Deventer based

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Topservice en vakmanschap

Oloescleaning levert echt topkwaliteit. Mijn sneakers zagen er versleten uit, maar kwamen terug als nieuw. De eigenaar werkt met passie, communiceert duidelijk en levert snel. Service is vriendelijk en professioneel. Echt een aanrader voor iedereen die zijn schoenen weer fris en perfect wil hebben.

4 settembre 2025

The best shoe cleaner!!

Ik wil jullie graag laten weten dat ik ontzettend tevreden ben met de schoonmaakservice van mijn schoenen. Ze zien er weer als nieuw uit! De kwaliteit van het werk is uitstekend en ik ben zeer onder de indruk van het resultaat. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

8 ottobre 2025

Uggs

Oude schoenen weer als nieuw? Dan raad ik Oloescleaning zeker aan! Hij weet wat hij doet en ik heb echt een topervaring gehad. Mijn UGGs zagen er niet meer uit, maar ze zijn weer helemaal schoon, net alsof je nieuwe UGGs koopt!

25 giugno 2025

Top service

De service was top, snelle reactie en chille communicatie. Mijn schoen was dood maar is weer tot leven gebracht!

3 giugno 2025

Top werk geleverd

Top werk geleverd! Schoenen zijn weer gloednieuw. Ik zou iedereen het aanraden om zijn/haar schoenen te brengen! Naast de kwaliteit die geleverd word is de service ook top geregeld!

1 maggio 2025

Mooi schoon geworden!!

Ik ben helemaal tevreden met het resultaat! Mn schoenen waren best vies. En zijn nu weer helemaal fris! Goede communicatie en goed resultaat! Bedankt!

16 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Al meerdere keren mijn schoen laten…

Al meerdere keren mijn schoen laten schoon maken oprecht beste cleaning service voor je schoenen, tot in de details schoonmaken en snel weer me schoenen terug voor een goede prijs. Helemaal top!!

15 marzo 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più