Valutata 5 stelle su 5

Voorheen heb ik nog nooit eerder gebruik gemaakt van een schoonmaak service op locatie voor mij auto. Na het online maken van een afspraak was is zeker benieuwd of ze mijn auto nog in een fatsoenlijke... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Het reinigen van me auto heb ik al enkele weken/maanden uitgesteld. Online heb ik snel en gemakkelijk een afspraak kunnen maken via de website. De medewerkers kwamen aan op het aangeven tijdstip. De... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vorige week vrijdag is mijn auto van binnen en buiten schoongemaakt. Ben uiterst tevreden over de jongeman, die drie uur lang hard zijn best heeft gedaan met als eindresultaat dat de auto bij wijze v... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di restauro e pulizia auto
  2. Autolavaggio
  3. Servizio di pulizie
  4. Servizio di pulizia commerciale
  5. Servizi di pulizia per la casa

Scritti dall'azienda

Een auto reiniging service die naar u toe komt! Fast Clean Service staat voor een snelle topservice op locatie. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen met stoom. Wij reinigen uw voertuig waar en wanneer u maar wilt. Dit kan zijn: thuis, op het werk, de sportclub en zelfs tijdens het winkelen, hierdoor bespaart u tijd en energie.

4,8

2 stelle
1 stella

Valutata 4 stelle su 5

goede service

Wij maken nu al een aantal jaren gebruik van Fastclean als zakelijke klant. Wij zijn erg blij met ze, de auto's zijn schoon, en ze hebben een prettige duidelijke administratie. Geen verrassingen met de facturen alles netjes zoals afgesproken.

2 ottobre 2025

Hardnekkige geur volledig verdwenen

Ik ben enorm tevreden over de service van FastCleanService! Mijn auto zat met een hardnekkige terpentinegeur, maar zij hebben dit probleem perfect opgelost. De wagen is van binnen en buiten grondig schoongemaakt en ruikt weer helemaal fris. Het voelde voor mij echt alsof ik mijn auto opnieuw uit de showroom kwam ophalen. Professioneel, vriendelijk en met oog voor detail – absoluut een aanrader!

2 ottobre 2025

Uitgebreide schoonmaak!

Gekozen voor het meest uitgebreide pakket. Er is heel veel tijd en energie gestoken in de grondige reiniging en het polijsten van de auto. Professioneel en heel vriendelijk! Het resultaat is super, een echte aanrader!

4 giugno 2025

Zeer toegewijde jongens

Zeer toegewijde jongens. De grondige schoonmaak is de prijs helemaal waard. Zelfs de moeilijkst verstopte hondenhaartjes kreeg hij er bijna allemaal uit!

5 maggio 2025

Alles verliep perfect

Alles verliep perfect: het maken van de afspraak, de werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. We zijn zeer tevreden over het resultaat!

26 gennaio 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più