Vi er kjempefornøyde etter å ha gått over til Oliver’s! Våre to jaktcockere elsker det! Godt utvalg av smaker man kan variere mellom uten at det går utover næringsinnhold. De er også veldig glade i g... Leggi di più
Jag är väldigt nöjd med Olivers Hundmat! 🐾 Mina hundar äter med riktigt god aptit och maten fungerar väldigt bra för deras magar. Jag tycker även att de håller ett fint hull och har fått en fin,... Leggi di più
Väldigt smidig beställning och leverans. Fick superfina välfyllda valpaket till våra valpar som ska levereras nästa vecka. Är väldigt nöjd med både service och kvalitén på fodret. Våra hundar är pigg... Leggi di più
Vi valgte å gå over til Olivers hundefor tidligere i år, og benytter dette til vår Strihåret Vorsteh på 10 år og Working Springer Spaniel på 5 mnd. Vår erfaring er veldig god. Det viktigste: Hundene l... Leggi di più
Olivers er en dansk virksomhed med en historie, der går helt tilbage til 1998. I alle de år har der været fokus på at levere kvalitetsmad til hunde og katte for at give dem de bedste ernæringsmæssige forudsætninger for et godt liv. Der er mange gode historier fra tiden, der er gået, men vi holder allermest af de mere end 16.000 hjertevarmende tilbagemeldinger, som vi har modtaget i årenes løb.

Herstedøstervej 9, 2600, Glostrup, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Jeg har brukt Oliver's på mine jakthunder i snart et år, og er veldig fornøyd! Den ene hunden har alltid hatt veldig ustabil mage, og har vært utredet for allergi og det meste, men etter hun begynte på Oliver's har magen vært rolig og avføringen er fast og fin.
Jeg er over snittet opptatt av god ernæring på hund, og har derfor prøvd flere av de forene som skal være av best kvalitet, men dette er det jeg har vært mest fornøyd med av tørrforene! Det har høy smakelighet, så hundene tar det gjerne som belønning i trening, og man kan enkelt bytte mellom de ulike forene uten å ta gradvis forbytte. Dette gjør at man får litt variasjon i både smak og proteinkilder, og kan gi for tilpasset aktivitetsnivået i perioder.
Godbitene er helt magiske - jeg hadde et valpekull som fikk prøve litt godbiter i enkel kontakttrening, og de ble helt ville av iver for å få godis!
Toppen av alt er levering på døra hjemme, og super kundeservice hvis det er noe som har gått galt - for det hender jo med alle.

Risposta di Oliver's Petfood
Super lækkert foder som hundene elsker. Fin service og hurtig levering 😊

Risposta di Oliver's Petfood
Nem bestilling af hunde Fodder. Og det er dejligt at fragtfirmaet informere om hvornår varen forlader forhandler og hvornår pakken ankommer hos mig.
Og hurtig levering. Det er dejligt.

Risposta di Oliver's Petfood
Altid hjælpsomme når jeg ringer og fast levering fungerer også 👍

Hurtig levering! Upåklagelig service. Og definitivt min hunds livret ❤️

Risposta di Oliver's Petfood
Gode råvarer. God service. Min hund elsker både Jeres godbidder og tørfoder. Kornfri produkter. Tak for Jer.

Risposta di Oliver's Petfood
Vores hund elsker jeres foder! Dejligt med mulighed for fast levering.
Og altid lækkert når der kommer en ekstra lille godte/gave med til hunden fra jer - tak for det 🐶

Risposta di Oliver's Petfood
Der leveres altid til tiden på vores faste ordning, så vi aldrig går tør på foder. Rigtig godt for os i en travl hverdag og ikke mindst for vores hund.

Risposta di Oliver's Petfood
Kvalitetsfoder på abonnoment. Når man har sat sin aftale op, så kører det. Det er så rart at man ikke skal komme ud til en butik og se at netop min hunds foder er udsolgt

Risposta di Oliver's Petfood
Vi og min hvalp på 13 uger er tilfreds og han elsker maden og gufferne fra jer og dejligt vi kan få det leveret hjemme

Risposta di Oliver's Petfood
Det er ikke produktet eller Olivers jeg er utilfreds med, for jeg har ikke noget dårligt at sige til det, men det er leveringen af mine varer jeg er utilfreds med. Jeg skriver hver gang jeg handler at mine varer skal sættes på etagen uden for min hoveddør, og jeg har nu flere gange oplevet at de bliver sat nede i opgangen, og jeg så selv skal slæbe det op, hvilket jeg har rigtig svært ved, da jeg ikke har kræfter til at løfte og bære det op.

Risposta di Oliver's Petfood
Loyal kunde igennem 10 år.
Det seneste år er der lavet om i produkterne, så deres basis foder har fået nyt navn og udseende.
Poserne er blevet mindre i vægt, fra 12 til 10 kg. Priserne er steget og nu er klub Oliver’s fjernet så du nu betaler 20% mere end normalt,
Det fjerner argumentet for at de vil levere billigt dansk kvalitets foder til dyr.
Jeg føler at man nu bliver røvet, da det ikke kun er et sted de skærer ind og øger pris for et mindre produkt

Risposta di Oliver's Petfood
Snabb och bra service. Trevlig support. Hunden älskar sitt foder.

Risposta di Oliver's Petfood
Det er super godt foder som mine hunde i forskellige aldre spiser med største glæde og deres pelse er virkelig fine! Kan kun anbefale det! Det er super fine råvare der er i foderet!