Free shipping to GLS shops. Always fast and seamless. They've generally better prices than in supermarkets and helsekost shops. Good variety of products, even though I'm missing some great multivi... Leggi di più
Rigtig fin online øko-shop! Anbefalelsesværdig at give et besøg; fx hvis du går ind for mindre madspild, gratis varer og gratis leverance - dog ved køb for 300,- (Ellers kan du anvende deres anbef... Leggi di più
Gode økologiske kvalitetsprodukter. Hvidt udvalg. Forholdsvis hurtig levering, som var fuldt ud tilfredsstillende for mig. Især var jeg glad for at se at papkasser blev genanvendt til forsende... Leggi di più
Jeg købte øko tandpasta og Himalaya salt og er meget tilfreds både med varerne , sortiment og leveringstid
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi har flyttet dit lokale (økologiske) supermarked hjem i din dagligstue, med et vareudvalg på over 9000 økologiske varer.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg har købt 1 kilo økologisk medjoul…
Jeg har købt 1 kilo økologisk medjoul dadler hos økologisk supermarked. Da jeg åbner pakken lugter alle dadlerne gærede og der er små sukkerkrystaller deri. Jeg klager over dem, da de er dårlige og ikke kan spises og får svaret. Du kan roligt spise dem og de er opbevaret korrekt. Jeg har købt denne slags dadler i 7 år og kender både duft og konsistens og det er dybt uprofessionelt at blive mødt på den måde, når jeg kommer med en klage over en forkert opbevaret vare.
Nem bestilling & hurtig levering ✔️
Ingen problemer og pakken kom hurtigt
Ingen problemer og pakken kom hurtigt. Synes også prisen var okay👍🏻
Varen var i orden
Varen var i orden, og leveringen gik hurtigt, så det gør jeg nok en anden gang.
Hvis man køber et wellness-produkt der…
Hvis man køber et wellness-produkt der ikke virker som det bør, skal man selv betale portoen ved returnering.
Derfor er jeg ikke speciel tilfreds med mit sidste køb.
Fint og hurtigt
Vær på vagt.
Jeg finder Ecooking dagcreme til kr. 99,00 på Google fragtfrit.
Jeg kontakter økologisk supermarked for at høre om cremen fejler noget. Jeg får fortalt at den er sat ned pga. cremen er den sidste. Så går jeg videre i bestilling og nu kommer der fragt på min. Kr. 48,75. Jeg ringer igen… får at vide at det er pga. min ordre er under kr. 499,00. Okay jeg bestiller så videre og kommer op over kr. 500,00
Jeg bestilte en drikkedunk den er allerede i stykker, toiletpapir var rullerne halv så store som normale ruller og minsandten om ikke at min creme var brudt og der mgl. 25 % fra min creme. Endvidere lovede de lev. På 1-2 dage. Men der gik en uge. Hvor har jeg fortrudt at jeg ikke læste Trust inden køb. I dag reklamere de med fri fragt fra kr. 99,00 men når du bestiller skal du op over 499,00
Øv surt at få leveret en åbnet og brugt…
Øv surt at få leveret en åbnet og brugt creme hvor 50g ud af 200g var forsvundet.
Kundeservice benægtede at der kunne være tale om en åbnet creme.
Ellers var næsten alle andre varer i orden.
Altid i orden med levering
Altid i orden med levering. Og så er det SKØNT, at leveringen er gratis.
Fine varer til rimelige priser 👍
Fine varer til rimelige priser 👍. Hurtig levering. Kan varmt anbefales
Harske produkter
Jeg modtog collagen, som var harsk. Økologisk supermarked nægter at erstatter eller refundere produktet. Kan VIRKELIG IKKE anbefale denne hjemmeside. Det kører fint med levering og bestilling, men når man efterfølgende står med et produkt, som man ikke kan bruge til noget, så det er penge ud af vinduet
Fantastisk produkt :D
Helt fantastiske
Aldrig har jeg oplevet så hurtig levering af bestilte varer. 🚒
Samtidig med at deres service er helt i top 👍
Det er ikke sidste gang jeg handler der og kan kun anbefale ALLE andre at gøre det samme. I vil ikke blive skuffet 😊👍
Harske og uspiselige varer
Harske og uspiselige varer.
Skulle serverer ricecrackers til mine gæster i weekenden. De lugtede grimt og var uspiselige. Jeg henvender mig på mail hvor svaret er, at det må være smag og behag. Jeg ringer efterfølgende da jeg har svært ved at forstå den tilbagemelding.
De påstår hårdnakket at de ikke fejler noget, de bliver opbevaret korrekt osv osv……og jeg måske skulle købe et andet mærke i fremtiden. Prøver at sige at jeg er taler om netop de poser jeg har købt og hvordan de er håndteret ikke har noget med min smagsoplevelse. Men ak….det må være mine gæster og mig der ikke kan lide harske ildelugtende varer.
Hmmm🤔
Jeg er meget tilfreds med de bestilte varer.. handler der gerne igen.. I bør måske lige slette den med at i sender samme dag inden kl 14...
Super fint firma
Jeg vender helt sikkert tilbage og køber flere varer. Virkelig god service og mails bliver hurtigt besvaret og det samme gør telefonen. Sådan er det absolut ikke alle steder 👍👍
På google shopping har Økologisk…
På google shopping har Økologisk Supermarked skrevet de har gratis forsendelse. Når jeg når frem til at skulle betale ordren på 375kr står der at forsendelse til pakkeboks koster 57kr.
Jeg annulerede straks min ordre..
Kan kun fraråde at benytte dette firma!!
Jeg bestilte 30 kviktest d. 3/12, fik straks en ordrebekræftelse hvor der stod at varerne ville blive afsendt om 1-3 hverdage.
Da jeg stadig intet havde hørt d. 15/12, skrev jeg en mail og spurgte efter pakken…
Fik blot en mail retur med en track and trace kode, og at jeg ville få varen efter senest 2 hverdage….
Ikke en gang en beklagelse af at der var gået al for lang tid…!
Nu er det så d. 20/12, har stadig intet hørt, og på t&t nr. står der at den endnu ikke er hos GLS!!!!
Økologisk supermarked kan godt bruge mine penge - men at levere varerne kniber det gevaldigt med.
Virkelig amatører!! Jeg kan kun fraråde at benytte dette firma.