Free shipping to GLS shops. Always fast and seamless. They've generally better prices than in supermarkets and helsekost shops. Good variety of products, even though I'm missing some great multivi... Leggi di più
Rigtig fin online øko-shop! Anbefalelsesværdig at give et besøg; fx hvis du går ind for mindre madspild, gratis varer og gratis leverance - dog ved køb for 300,- (Ellers kan du anvende deres anbef... Leggi di più
Gode økologiske kvalitetsprodukter. Hvidt udvalg. Forholdsvis hurtig levering, som var fuldt ud tilfredsstillende for mig. Især var jeg glad for at se at papkasser blev genanvendt til forsende... Leggi di più
Jeg købte øko tandpasta og Himalaya salt og er meget tilfreds både med varerne , sortiment og leveringstid
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Vi har flyttet dit lokale (økologiske) supermarked hjem i din dagligstue, med et vareudvalg på over 9000 økologiske varer.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
The product is of a good quality
The product is of a good quality, matches desription, the delivery was quick.
Fin og hurtig servise
Super service
Bestilte en hverdag inden kl 14, og som lovet havde jeg pakken dagen efter👍
God service. Hurtig bestilling og udlevering .Fin vare..
Jeg har bestilt en pude til min nakke…
Jeg har bestilt en pude til min nakke men den er alt for tynd og er slet ikke dejligt at sove på.
Pakken blev leveret hurtigt (inden for…
Pakken blev leveret hurtigt (inden for få dage), og varen lever til fulde op til vores forventninger.
Købte en sunrise lamp af mærket…
Købte en sunrise lamp af mærket Innovagoods på økologisk supermarked, den ankommer defekt og modtager hurtigt en ny, efter jeg gjorde opmærksom på dette. Den nye var dog også defekt, og her fik jeg så at vide, at det nok var mig selv der gjorde noget forkert, selvom jeg meget grundigt læste brugsanvisningen op til flere gange.
Da jeg krævede mit beløb tilbage var dette ikke muligt og jeg måtte selv betale for at få den returneret. Min refundering modtog jeg ret hurtigt, dog ikke beløbet for leveringen, selvom deres hjemmeside selv påpeger, at hvis man har valgt den billigeste levering, så får man også dette retur. Jeg måtte endnu en gang kontakte dem, og har nu modtaget resten af beløbet, dog uden noget svar på mail.
Ved ikke om de prøvede at snyde mig eller hvordan, for måtte skrive en del gange før jeg fik det hele tilbage.
Køber i hvertfald ikke derfra igen…
Hurtig og nemt bestilling og hurtig levering
Det var nemt at bestille varerne og nemt at vælge levering og hurtig ekspedition og hurtig levering med den valgte leverandør
super super
uprofessionel adfærd
Bestiller du en vare online, og varen er ufuldstændig eller defekt, er det kun rimeligt og frem for alt kundevenligt at tage denne vare tilbage og bytte den til en ny fejlfri vare. Det var præcis det, der ikke skete, da jeg fik leveret en defekt flaske dyr baobabolie, omkring halvdelen af olien var i kassen. Efter adskillige mails frem og tilbage blev kontakten simpelthen afbrudt. Jeg finder denne adfærd simpelthen skandaløs og arrogant. Sådan behandler du ikke dine kunder, aldrig mere.....!!!!!
Andrea Comper
Økologisk Supermarked og ufine metoder
Økologisk Supermarked benytter sig for tiden af nogle tvivlsomme salgsmetoder
For det første:
Når man lægger varer i kurven (fx for 200,-), står der
"Fragt 0 DKK"
og efter de sammenregnede varer:
"I alt inkl. fragt 200 DKK"
Ingen af delene passer! Tilbuddet om betalt fragt gælder kun køb over et vist beløb (pt 699,-), og senere i købsprocessen afkræves man penge for forsendelsen.
For det andet:
I slutningen af købsprocessen tilbydes man at betale 10,- kr for bæredygtig emballage. Det er jo et fint tilbud, men det er reelt en pålagt ekstraudgift til kunden, for tilbuddet kan ikke fravælges - det er med andre ord ikke muligt at købe sine varer, hvis man ikke lægger 10 kr mere i kurven for emballage.
I eksemplet er det endelige beløb inkl fragt 278,75 kr.
Det ville klæde Økologisk Supermarked at bringe disse forhold i orden. Selve varerne har jeg kun gode erfaringer med.
Gode varer og hurtig afsendelse 👍🏻
Alt gik ok
Alt gik ok. Produkt og levering levede op til forventningerne.
Fantastisk og hurtig levering
Jeg bestilte en pedaltræner en Torsdag og jeg fik den allerede dagen efter.
Det var meget hurtigt.
Jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre. I er meget billige.
Premium service super produkter
Super butik med alt du har behov for. Super priser.
Bedre end rygtet
Søgte en varer som viste sig at være billigst hos Økologisk Supermarked. Læste anmeldelserne på Trustpilot som ikke var prangende, men gav dem en chance. Den greb de! Jeg havde varen få dage efter og alt var fint!
Lægger 10 kr på betalingen "emballage"…
Lægger 10 kr på betalingen "emballage" står der... det er hvis ikke lovligt at lave gebyret på selve "belatings valget"....