Hjælpsomt personale! Vi kom afsted med dobbeltklapvon med ikke mindre end 4 flade dæk. Spurgte i kiosken om de vidate om der var trykluft vi kunne bruge. Pigerne tjekkede beredvilligt, og vi... Leggi di più
Advarsel: Pas på aktivt vildledende abonnementsmodel. Odense Zoo har lavet en smart forretningsmodel, hvor du får dit årskort 100 kroner billigere, hvis du opretter det uden udløbsdato. Den... Leggi di più
Var i zoo 8.juni det var kun grillen der havde åben isboder cafe mv var lukket darvins hus var lukket og man kunne ikke gå ind til de små aber på trods heraf tager man fuld entre og der er heller i... Leggi di più
Har lige tilbragt et døgn i Odense ZOO, med familie og venner. Camp Kiwara var vores base med guidet tur rundt i parken efter lukketid, hvor vi fik lov at komme helt tæt på flere af dyrene. Efterføl... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Fantastiske oplevelser i Danmarks hyggeligste ZOO!
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Dårlig oplevelse
Fik en dårlig modtagelse ved billetlugen, samt en ret dyr indgangsbillet. Vi synes flere af dyrene har for lidt plads. Næste gang vælges der helt klart en af de andre dyreparker i DK.
Det er for dyrt
Prisen kan tage pusten af en…
Prisen kan tage pusten af en børnefamilie 😅 men ellers er det et enormt hyggeligt sted.
Mega nice zoo
Mega nice zoo, det eneste der mangler er et sted at parkere konen. Hun havde 5000 spørgsmål om nogle åndssvage dyr jeg ikke kunne svare på. Så ku ikke rigtig drikke min flaske snaps i fred. Ellers tip-top på alle fronter! Keep it up, jeg elsker jer
For dyrt
Flotte dyr; god plads til nogle og ikke til andre. Min mand og jeg havde nogle hyggelige timer derinde. Vi synes dog, prisen er høj - 230 kr pr voksen - og ingen rabat til efterlønner/pensionister 🥴 og så skal man oven i købet betale ekstra, hvis man vil se dyrene blive fodret!
Har været på en dejlig tur i Odense Zoo…
Har været på en dejlig tur i Odense Zoo med min søster idag. Vi var begge positivt overraskede. Et smukt og spændende miljø med mange gode pladser og bænke til at spise sin mad eller holde en pause. Der var mange spændende dyr at se og de forskellige anlæg til dyrene var virkeligt flot og troværdigt lavet. Det virkede også som om at dyrene trives rigtig godt i de flotte anlæg. Vi mødte flere dyrepassere og de var meget imødekommende og fortalte gerne og de dyr vi kom forbi. Vi sluttede turen af med at købe en billet til en sejltur langs åen frem og tilbage i byen, det var også en rigtig flot sejltur. Så vi kan kun anbefale at besøge haven.
Gastronomie war erschreckend schlecht
Gastronomie war erschreckend schlecht, Personal unfreundlich zu für 30€ Eintritt erwarte ich mehr. Leider nur 1 Stern 😕✌️
Vi havde en dejlig dag, men
Vi havde en dejlig dag, jeg synes dog det virkeligt bekymrende hvor mange rotter der løber rundt i parken ved højlys dag.
Vi har haft en fantastisk dejlig…
Vi har haft en fantastisk dejlig oplevelse i Odense Zoo, som vi altid plejer. Sødt og imødekommende personale og en skøn park at komme i, hvor man kommer tæt på dyrene.
Blot lige en lille opfordring til butikken - få lige tjekket jeres prisskilte. Min søn fandt en bamse hvor prisen var angivet til 50 kr og da han kommer til kassen koster bamsen så 450 kr. 4 tallet var helt falmet væk, og kunne ikke læses. Det er ikke så heldigt. Og giver lidt en træls afslutning på dagen.
- glutenfri
Jeg skriver her da jeg ikke kan finde jeres kontaktinformationer på jeres hjemmeside.
Vores datter kan ikke tåle gluten og derfor havde jeg hjemmefra undersøgt spise muligheder ved jer. Jeg var super positiv overrasket over at ved alle spisesteder har i allergenelister, og det giver virkelig en ro som forældre. Derfor havde vi hjemmefra besluttet hvor vi skulle spise og min datter vidste hvad hun skulle have.
Da vi bestilte vores mad i café chunga var den glutenfri panini som i reklamerede med ikke en mulighed. Hun kunne kun få en burger. Jeg spørger om det er muligt at lave en glutenfri burger med det indhold som der skulle være i paninien. Det er det ikke. Min datter får derfor pomfritter til frokost. Det er så sindsygt ærgerligt når vi var forberedte hjemmefra at opleve det så ikke stemmer overens med virkeligheden.
Vi elsker zoo og har årskort
Vi elsker zoo og har årskort. Gode toiletfaciliteter, legepladser og fine områder. En fornemmelse af en lokal zoo i modsætning til dyreparkerne rundt i landet.
Bestilte to kyllingeburgere i Café…
Bestilte to kyllingeburgere i Café Chunga. Begge kyllinger var rå, så går ind for at få en anden. Jeg bliver mødt af en manager der meget arrogant fortalte mig at det var sådan deres kylling så ud, og han kunne garanter mig for at de ikke var rå. Så jeg spiste et par bider, men det var simpelhen for klamt. Et par timer senere fik jeg mavekramper og dårlig mave. Så meget for den garanti…
Kedelig omgang
Voldsom kedelig omgang til prisen og dårlige spisesteder til for høj pris. Aldrig neee
Total nedslidt og forsømt zoo have
Vi var en tur i zoo med vores 3 børnebørn og var meget overrasket over forholdene som er tydeligt meget nedslidte og forsømte og med lukkede områder under ombygning. Priserne er ikke okay i forhold til dette og det gælder både indgangspriser, samt priser på øvrig forplejning i hele haven. Udgangsbutikken er lavet som en pengemaskine hvor priserne for en souvenir ligger i priser som er 100% over normalen. Det kan kan kun lade sig gøre da kun ganske få siger nej til sit barn eller barnebarn når de kommer til en og beder om et stykke legetøj.
Bestyrelsen må tage ansvar inden dette sted mister deres ellers gode ry fra tidligere år.
Jeg syntes det er urimeligt I tager…
Jeg syntes det er urimeligt I tager fuld pris på indgangsbilletter, når hele haven er under renovering, alt fra legepladser og dyreanlæg. Vi var 14 mennesker der betalte 2600. kr for så ringe en oplevelse, vi kommer ikke igen
Jeg var meget skuffet over hvor nedsl…
Jeg var meget skuffet over hvor nedsl anlæggende. Til duerne var det er meget dyrt At betal 230 kr pr oersin fir den oplevelse man får god dag til Odense zoo
Maden i odense zoo
Maden i odense zoo er virkelig ikke god pomesfritterne er ikke færdig og det er virkelig ikke pengene værd
Super fødselsdag i zoo
Vi har i dag holdt fødselsdag i Odense zoo for Darya 9 år 😋 det var bare en super god fødselsdag, alt klappede perfekt og i et sprog der anerkendende alt var i børnenes øjenhøjde 😋
Der var dækket fint op og maden var klar da vi kom. Mange tak til Emma som er då sød og dygtig 🎂
Kunne være bedre
Kunne være bedre, hvad angår spiseoplevelser. Ellers ganske godt.
God service ved billetsalget.
Gløgg advarsel
Var ude for at se juleudsmykningen, og den er flot, og når det nu er jul blev vi draget af boderne med æbleskiver og gløgg. Det er dog grunden til kun 4 stjerner. Gløggen er det mest forfærdelige omgang gløgg jeg nogen sinde har fået, jeg kan ikke anbefale andre at bruge 40 kr på det. Det røg direkte til jorden. Heldigvis var det kun mig der normalt drikker gløgg der købte det. - Jeg vil også anbefale Zoo at markere en tur-rute, så vi ikke 4 gange skal rende forbi samme steder, meget forvirrende og trættende.