Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Købte en dyr t-shirt fra webshoppen mærke Anine Bing. Tryk/skrift er gået af efter 5 skånevask. Butikken vil ikke gøre noget før de har hørt fra Anine Bing - fordi de vil selvfølgelig ikke miste pen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super god kvalitet i både tøj, sko og smykker Kvaliteten lever helt op til prisen. Dejlig service og god branding. Spændende nyhedsaftenener hvor de går online og man dermed har god mulighed at fornem... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento donna
  2. Negozio di accessori di moda
  3. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere
  4. Negozio di scarpe

Scritti dall'azienda

⭐️ VELKOMMEN TIL NUMBER NINE En webshop med personlighed, høj kvalitet og gode energier. Hos Number Nine finder du et inspirerende udvalg af mode til kvinder, der elsker tidløst design, luksuriøse materialer og moderne silhuetter. Vi håndplukker styles fra både danske og internationale brands, så du altid kan skabe et klædeligt klædeskab med de helt rigtige detaljer. 🛍 WEBSHOP MED UDVALG FRA DE BEDSTE BRANDS Udforsk vores univers online – her finder du alt, hvad du drømmer om. Vi har ikoniske T-shirts fra Anine Bing, lækre basics fra American Vintage, feminine kjoler fra Ganni og eksklusive sneakers fra Axel Arigato. Du finder også varme vinterfavoritter fra Moon Boot og cool hverdagsstyles fra HALO, Sofie Schnoor, My Essential Wardrobe, Sportmax, IRO og The Garment. 💫 SHOWROOM I HOLBÆK Når du handler hos os, er du altid velkommen til at kigge forbi vores showroom i Holbæk – det ligger lige ved lageret, hvor du kan afhente dine ordrer. Her kan du prøve nyhederne, mærke kvaliteten og finde dine personlige favoritter blandt vores smykker, accessories og tøj. Vi elsker at møde vores kunder og hjælpe med styling, så du går herfra med god energi og en garderobe, der føles som dig. 👗 ET KLÆDELIGT KLÆDESKAB Vi tror på, at mode skal være nemt, sjovt og lækkert. En god garderobe består af nøje udvalgte styles – klassikere, der holder sæson efter sæson, og detaljer, der får dig til at føle dig både komfortabel og selvsikker. Derfor fylder vi shoppen med styles, vi selv elsker – fra bløde cashmere-strik til jeans, der sidder som de skal. ✨ VORES BRANDS Hos Number Nine finder du blandt andet: Anine Bing · Ganni · American Vintage · Sea New York · Iro · Sportmax · My Essential Wardrobe · Halo · Sissel Edelbo · Sofie Schnoor · Havaianas · Moon Boot · Dico · Herskind · The Garment · Gia Borghini · Odissi · Axel Arigato m.fl. Number Nine er skabt til dig, der elsker god stil, små luksusøjeblikke og den særlige energi, der opstår, når man finder det helt rigtige outfit. Vi glæder os til at klæde dig på.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

4,1

Tutte le recensioni

20 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Længste retur behandling jeg nogensinde…

Længste retur behandling jeg nogensinde har oplevet! Bestiller en returseddel d. 13.2 og sender en vare retur. D. 6.3 rykker jeg for mine penge. Får e-mail med oplysning om refusion. I dag, d. 7.3 er pengene stadig ikke gået ind! Virkelig dårlig stil!!!!

7 marzo 2024
Valutata 1 stelle su 5

Købte en skjorte som var beskrevet mega…

Købte en skjorte som var beskrevet mega dårligt får en kæmpe kæmpe stor skjorte som er 3 numre for stor.
jeg sender den retur og får flere dage efter en besked på min retur er modtaget og der kan gå op til 14 dage før jeg modtager pengene retur.
jeg rykker flere gange da det er mærkeligt at de ikke blot returnere når de har varen i hånden, men de trækker den til allersidste dag, jeg er dybt skuffet over den forretning, de trækker den bevidst til det sidste, jeg handler der ikke igen
Alle andre endnu større shops kan godt sende pengene retur asap.
ingen stjerner herfra.

19 febbraio 2024

Anine Bing med skævt tryk

Købte en Anine Bing sweatshirt hos dem hvor trykket foran sidder skævt. Jeg rettede kontakt og fik at vide jeg skulle sende billeder hvilket jeg gjorde. Det er nu omkring 4 en halv uge siden, og jeg har stadig ikke hørt noget. Super ærgerligt at købe så relativt dyr en vare, man så ikke bliver ordentlig glad for når det store tryk foran sidder skævt, og man ikke får nogen respons på reklamation. I min optik burde de ombytte varen og selv sørge for resten med leverandøren. Øv

14 agosto 2023
Valutata 5 stelle su 5

Servicen og pigerne hos Number Nine…

Servicen og pigerne hos Number Nine skuffer aldrig. For noget tid siden hjalp de mig med en taske fra Anine Bing og igen i dag oplever jeg helt sublim kundeservice. Jeg bestilte en trøje 15:02 og 15:09 var min pakke allerede på vej. Jeg kan kun anbefale Number Nine, og de vender altid tilbage på henvendelser på Instagram eller e-mail. Kæmpe anbefaling ❤️

24 maggio 2023

Hej Rikke,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for din gode oplevelse, og at servicen lever op til dine forventninger. Håber du er blevet glad for din nye trøje, du er altid velkommen.

Helt sublim kundeservice

Helt sublim kundeservice - sjældent set andre steder!
Selvom der var lidt udfordringer med ordren, så blev det løst på bedste vis.
Så hér handler jeg helt sikkert igen.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

28 aprile 2023

Hej Heidi,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Er glad for vi fandt frem til en løsning sammen, og servicen lever op til dine forventninger. Du er altid velkommen.

Valutata 4 stelle su 5

Ærlig kundeservice

Jeg startede ud med at have en dårlig oplevelse, men butikken har efterfølgende rettet direkte henvendelse til mig. Min reklamation er blevet taget seriøst, jeg er blevet hjulpet og jeg tør godt vende retur en anden gang og lægge en ordre hos her.

28 aprile 2023

Hej Linette,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at vi sammen kunne finde en løsning på din reklamation, og vi ser frem til at pakke ordrer til dig igen.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Imødekommende og personlig betjening langt over standard, og stor venlighed og fleksibilitet ved returnering. Håber at komme forbi jeres fysiske butik engang.

16 febbraio 2023

Hej Anne,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe dig, og at vores service lever op til dine forventninger.

Virkelig hurtig levering.

Virkelig hurtig levering. Havde fået en hilsen med i pakken, hvilket viser at man tager sig tid til hver kunde 😊 handler klart her igen!

31 luglio 2022

Hej Ann-Sophie

Mange tak for at du tog dig tid til at lave en bedømmelse. Vi er glade for at du har fået en positiv oplevelse af levering mm.
Vi glæder os til at se dig som kunde igen. :D

Virkelig virkelig god betjening

Virkelig virkelig god betjening. Meget nemme at komme i kontakt med på mail og fuldt ud løsningsorienteret.

20 luglio 2022

Hej Amalie.

Tak for anmeldelsen. Jeg er glade for at vi fik fundet en løsning så du blev tilfreds, og alt bare spiller :D

Valutata 5 stelle su 5

Min kollega og jeg var for første gang…

Min kollega og jeg var for første gang inde og besøge hjemmesiden og var ret begejstret, men blev i tvivl om betalingen til mobilepay. Vi kontaktede firmaet og fik den mest imødekommende, forstående og tålmodige service jeg nogensinde har mødt. Vil anbefale siden til alle.

20 gennaio 2022

Hej Pia.

Mange tak for din rigtig skønne anmeldelse af os. Vi er glade for at kunne hjælpe når der er brug for det. Selvom det var første gang i besøgte os, så håber vi ikke at det er sidste ;)

Virkelig et besøg værd

Virkelig et besøg værd.
Jeg har bestilt en del, og det er pakket ind i virkelig lækker indpakning. Og et håndskrevet kort.
Jeg har skulle sende noget tilbage og været en spade og sendt det til selve butikken i stedet for lagret, og alligevel er de mega søde og hjælpsomme.
Hvis du ikke har shoppet der, så gør det!

22 novembre 2021

Hej Mette-Marie.

Tusind tak for at tage dig tiden til at skrive en flot anmeldelse. Vi er rigtig glad for at du er tilfreds med vores hjælp. Vi gør hvad vi kan for forsat at hjælpe hvis behovet skulle opstå.

Vi håber at se dig som kunde igen :D

Rigtig god dag til dig.

/Numer Nine

Super kundeservice

Super kundeservice - rigtig rigtig hjælpsomme og hurtig levering.
Beste anbefaling herfra.

6 ottobre 2021

Hej Malene,

Mange mange tak for din søde tilbagemelding. Godt at vi kunne hjælpe, og at du er tilfreds.

Sig endelig til hvis vi kan hjælpe fremover.

Rigtig god dag :-)

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk kunde- og service!

Jeg havde små problemer med min første ordrer. Jeg kontaktede derefter kundeservice og kom i kontakt med en Morten, som forsikrede mig at hvis jeg prøvede igen ville det gå igennem. Det gjorde det og jeg havde skoene allerede dagen efter og en venlig hilsen fra Morten med 10% for problemet. Fantastisk service!

24 giugno 2021

Hej Sarah

Tusind tak skal du have for din flotte anmeldelse.
Vi er super glade for at det hele lykkedes med din ordre, og håber at du bliver glade for skoene.

Rigtig dejlig sommer til dig :-)

Vh Morten

Valutata 5 stelle su 5

Super fine ting på webshoppen og…

Super fine ting på webshoppen og VIRkelig god og hurtig service når man kontakter dem... Det er hvertfald ikke sidste gang jeg handler der🤩

10 gennaio 2021

Hej Natalia
Mange mange tak for de rosende ord omkring vores webshop og service. Jeg lover at give roserne videre. Vi glæder os til at du handler hos os igen. :-)

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service og så hjælpsom!

31 dicembre 2020

Hej Henriette.
Mange tak for din flotte anmeldelse. Den varmer i denne kolde januar måned.
Vi håber at se dig som kunde igen :-)

Rigtig godt nytår

Kæreste Number Nine❤️

Tak for en ualmindelig og fantastisk service ud over det sædvanlige -de varmeste anbefale til jer på både lækre varer, service, overskueligt webshop, hurtig respons på Instagram, så fantasi hjerte varme og tillid❤️

21 dicembre 2020

Hej Inger-Thala,

Mange mange tak for din virkelig flotte anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på :-)
Vi er glade for at vi lever op til dine forvetninger, og vi håber meget på at se dig som kunde en anden god gang igen :-)

Rigtig glædelig jul

Flot hjemmeside

Flot hjemmeside, super god service og hurtig levering. Alt i alt rigtig god shoppingoplevelse!

21 novembre 2020

Hej Freja.

Tusind tak for dine rosende ord.
Vi håber at se dig som kunde igen :-)

Rigtig god dag.

Valutata 5 stelle su 5

God kvalitet og hurtig levering

God kvalitet og hurtig levering. :)

3 novembre 2020

Hej Louise.
Tak for din bedømmelse :-)

Vi er glade for at du er tilfreds med din ordre, og at leveringen levede op til forventningen.

Vi håber at se dig som kunde igen. ;-)

Kan virkelig anbefales.

Kan virkelig anbefales.

Lækker hjemmeside med lækre produkter, samt hurtig og nem levering. 5 stjerner her fra <3

28 ottobre 2020

Hej Lise

Tusind tak for din anmeldelse - Den varmer i en kold november måned :-)
Vi håber at se dig som kunde igen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più