Jeg købte en kjole, som kort tid efter blev sat ned med 25 %, hvilket selvfølgelig var ærgerligt. Jeg kontaktede kundeservice omkring prisforskellen, og allerede morgenen efter havde de refundere... Leggi di più

Frygtelig Leveringstid og så kommer 2 par bukser i forkert str 🙄 Så skal man vente 10 dage mindst efter længe om længe lave en refundering for at fået penge tilbage 😐det bliver for mit vedkommende... Leggi di più

Flotte tøj, men levering passer slet ikke , det står på hjemmesiden at det er lynhurtig levering, men det passer ikke… Har bestilt torsdag morgen kl 6.20, og først fik i dag , så nej ikke dag til dag... Leggi di più

Servicen og pigerne hos Number Nine skuffer aldrig. For noget tid siden hjalp de mig med en taske fra Anine Bing og igen i dag oplever jeg helt sublim kundeservice. Jeg bestilte en trøje 15:02 og 15:0... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento donna
  2. Negozio di accessori di moda
  3. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere
  4. Negozio di scarpe

⭐️ VELKOMMEN TIL NUMBER NINE En webshop med personlighed, høj kvalitet og gode energier. Hos Number Nine finder du et inspirerende udvalg af mode til kvinder, der elsker tidløst design, luksuriøse materialer og moderne silhuetter. Vi håndplukker styles fra både danske og internationale brands, så du altid kan skabe et klædeligt klædeskab med de helt rigtige detaljer. 🛍 WEBSHOP MED UDVALG FRA DE BEDSTE BRANDS Udforsk vores univers online – her finder du alt, hvad du drømmer om. Vi har ikoniske T-shirts fra Anine Bing, lækre basics fra American Vintage, feminine kjoler fra Ganni og eksklusive sneakers fra Axel Arigato. Du finder også varme vinterfavoritter fra Moon Boot og cool hverdagsstyles fra HALO, Sofie Schnoor, My Essential Wardrobe, Sportmax, IRO og The Garment. 💫 SHOWROOM I HOLBÆK Når du handler hos os, er du altid velkommen til at kigge forbi vores showroom i Holbæk – det ligger lige ved lageret, hvor du kan afhente dine ordrer. Her kan du prøve nyhederne, mærke kvaliteten og finde dine personlige favoritter blandt vores smykker, accessories og tøj. Vi elsker at møde vores kunder og hjælpe med styling, så du går herfra med god energi og en garderobe, der føles som dig. 👗 ET KLÆDELIGT KLÆDESKAB Vi tror på, at mode skal være nemt, sjovt og lækkert. En god garderobe består af nøje udvalgte styles – klassikere, der holder sæson efter sæson, og detaljer, der får dig til at føle dig både komfortabel og selvsikker. Derfor fylder vi shoppen med styles, vi selv elsker – fra bløde cashmere-strik til jeans, der sidder som de skal. ✨ VORES BRANDS Hos Number Nine finder du blandt andet: Anine Bing · Ganni · American Vintage · Sea New York · Iro · Sportmax · My Essential Wardrobe · Halo · Sissel Edelbo · Sofie Schnoor · Havaianas · Moon Boot · Dico · Herskind · The Garment · Gia Borghini · Odissi · Axel Arigato m.fl. Number Nine er skabt til dig, der elsker god stil, små luksusøjeblikke og den særlige energi, der opstår, når man finder det helt rigtige outfit. Vi glæder os til at klæde dig på.

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Number Nine. Udvalget af tøj er imponerende, og kvaliteten lever fuldt ud op til forventningerne – materialerne føles lækre, og tøjet holder sig flot efter brug. Derudover var servicen helt i top; jeg oplevede hurtig levering og en meget professionel og hjælpsom kundeservice. Alt i alt kan jeg varmt anbefale dem til alle, der sætter pris på stil og kvalitet kombineret med en effektiv og venlig betjening🌟🌟🌟🌟🌟

6 gennaio 2025

Kæmpe anbefaling

Jeg kan uden tvivl anbefale number nine. Jeg har handlet hos dem nogen gange efterhånden og hver gang er der lynhurtig levering og fantastik service. Hvis noget skal byttes så svare de med det samme på mailen og kommer med løsning.
Så dejligt

6 gennaio 2025

Er super tilfreds

En rigtig god handel. Jeg modtog varen lynhurtigt, selv her hen over juledagene/nytår. Giver min allerbedste anbefaling ✨💫

3 gennaio 2025

KØB IKKE GAVER I GOD TID …… Fordi jeg…

KØB IKKE GAVER I GOD TID …… Fordi jeg var tidligt ude, først i november, så er der ikke bytteret på den trøje jeg har købt som julegave. Efter jeg havde modtaget trøjen, opdagede jeg at trøjen var blevet sat betragteligt ned under Black friday, og naturligvis kontaktede jeg butikken for at høre om jeg kunne sende den indkøbte retur, da der ikke var info med omkring returret da jeg modtog trøjen. Desværre var det ikke muligt, da der var gået 16 dage siden jeg bestilte den (ikke modtog) og den skulle byttes inden 14 dage og den kan nu slet ikke byttes, ej heller efter jul. Kort tid efter, står der på hjemmesiden at tøj byttes til efter jul, men det er ikke gældende for tøj for der er bestilt 7 november. De er naturligvis i deres gode ret, jv. købeloven, men vær OBS på det hvis du vil købe en gave i god tid, den kan ikke byttes, hvis der er gået 14 dage. Det var sidste gang vi bestiller hos number Nine og jeg håber gaven falder i god smag og passer, ellers har jeg smidt 1500 i skraldespanden :-(

2 dicembre 2024

Dårlig reklamationsservice

Købte en dyr t-shirt fra webshoppen mærke Anine Bing. Tryk/skrift er gået af efter 5 skånevask. Butikken vil ikke gøre noget før de har hørt fra Anine Bing - fordi de vil selvfølgelig ikke miste penge, men hvor er servicen og kundens rettigheder?
Nå ja sendte min reklamation for halvanden måned siden og venter fortsat på svar.

18 settembre 2024

Hej Mi,

Vi er kede af der skulle gå så lang tid med afventning af leverandøren. Som vi forsøgte at forklare dig er det ikke altid noget som vi bare kan beslutte, men alligevel har vi valgt at refundere hele beløbet for trøjen for sådan skal det selvfølgelig ikke være. 😊

Fortsat god dag

Number Nine

Super god kvalitet i både tøj

Super god kvalitet i både tøj, sko og smykker Kvaliteten lever helt op til prisen. Dejlig service og god branding. Spændende nyhedsaftenener hvor de går online og man dermed har god mulighed at fornemme og se varernes reelle udtryk og kvalitet.

24 maggio 2024

Hej Carina,

Tak for den flotte anmeldelse og de fine ord.
Det er godt at høre at vi kan hjælpe med inspiration i vores Lives.

Ha' en dejlig dag.

Number Nine

Hurtig levering, fine varer!

Bestilte en nederdel Igår kl 13.10 som blev leveret foran min hoveddør imorges kl 7.00. Super hurtig service!

29 agosto 2024

Hej Maiken,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Dejligt at vi kunne hjælpe dig med din nye nederdel.

God dag

Hurtig levering & god kundeservice

Jeg var i tvivl i forhold til størrelser på en Anine Bing Sweatshirt. Jeg henvendte mig til deres kundeservice og fik svar med det samme. Pakken havde jeg allerede dagen efter jeg bestilte.
Her kommer jeg helt sikkert til at handle igen

5 agosto 2024

Længste retur behandling jeg nogensinde…

Længste retur behandling jeg nogensinde har oplevet! Bestiller en returseddel d. 13.2 og sender en vare retur. D. 6.3 rykker jeg for mine penge. Får e-mail med oplysning om refusion. I dag, d. 7.3 er pengene stadig ikke gået ind! Virkelig dårlig stil!!!!

7 marzo 2024

Købte en skjorte som var beskrevet mega…

Købte en skjorte som var beskrevet mega dårligt får en kæmpe kæmpe stor skjorte som er 3 numre for stor.
jeg sender den retur og får flere dage efter en besked på min retur er modtaget og der kan gå op til 14 dage før jeg modtager pengene retur.
jeg rykker flere gange da det er mærkeligt at de ikke blot returnere når de har varen i hånden, men de trækker den til allersidste dag, jeg er dybt skuffet over den forretning, de trækker den bevidst til det sidste, jeg handler der ikke igen
Alle andre endnu større shops kan godt sende pengene retur asap.
ingen stjerner herfra.

19 febbraio 2024