Hyggeligt og charmerende kro, nænsomt restaureret hvor mange gamle detaljer er bevaret. Dejligt værelse hvor man følte sig godt tilpas. Skøn og rigelig 3 retters menu. Man kunne smage at det var... Leggi di più
Et dejligt ophold, hvor vi blev mødt af et personale, der gjorde hvad de kunne for, at vi befandt os godt. Fantastisk mad,der fortjener al ros. Kokken er meget dygtig og alt komplimenterede hinanden... Leggi di più
Fint lokale - dog var akustikken meget dårlig. Halvvejs i fødselsdagen, kom der selvskab i lokalet ved siden af. Derfor blev vi bedt om at gå udenfor, for at benytte toiletterne i den anden ende af b... Leggi di più
Dejligt ophold på Nr.Vissing kro midt på ugen. Vi havde kigget forkert på kalenderen og kom en dag tidligere end egentlig bestilt, men det blev hurtigt ordnet og vi fik et fint værelse med altan i h... Leggi di più
Nørre Vissing Kro - en hyggelig kro i det danske landskab
Låsbyvej, 122, 8660, Skanderborg, Danimarca
- mm@nr-vissing-kro.dk
- www.nr-vissing-kro.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
De tager ikke telefonen når man ringer
De tager ikke telefonen når man ringer
Flot
Kæmpe overraskelse!
Kæmpe overraskelse!
Vi havde ingen kendskab til kroen, men bestilte et miniferie-ophold i uge 7 med to overnatninger.
Vi blev budt velkommen med humor og varme, og da vi gik i restauranten den første aften, var det en kæmpe overraskelse med ild i brændeovnen, blomster på bordet, hvid dug og kompetent betjening. Vinen og maden var i særklasse, og vi turde næsten ikke håbe at det høje niveau ville holde på anden aften - men det var om muligt endnu mere fantastisk🤩
Også en dejlig morgenbuffet👍

Fantastisk mad og vinoplevelse
Fantastisk mad og vinoplevelse. Stor viden om vin. Helt sikkert et besøg værd.
God smagsoplevelse
Vi har købt Nytårsmenu take away. Alt var perfekt. Sikke en god smagsoplelse. God brugervejledning til opvarmning af diverse retter. Kan virkelig anbefales.

Risposta di Nørre Vissing Kro
60 års fødselsdagsselskab for 12…
60 års fødselsdagsselskab for 12 personer. Til kroens gode sansemenu.
Overdådig god mad og seriøs god service. Hvad mere kan man forlange.
Super godt.

Workshop på Nørre Vissing Kro
den 20. november holdt jeg en workshop for 5 deltagere på Nørre Vissing Kro.
Hele dagen forløb perfekt med dejlig morgenmad og kaffe, en spændende frokost og lækker kage til om eftermiddagen.
Faciliteterne virker fint med et stort lærred, belysning som kan justeres og der er adaptere til HDMI. Jeg havde selv højtaler med for lyd.
Rigtig fin oplevelse til en meget konkurrencedygtig pris.

Risposta di Nørre Vissing Kro
Vi havde et fantastisk ophold den 16…
Vi havde et fantastisk ophold den 16 november på kroen, med en overnatning 3 retter mad .
Vi blev fra start af mødt af en tjener der fik os til,at føle os hjemme .Han var professionel og samtidig lun
,han til førte stedet en ekstra charme uden at være påtrængende ,en gevinst for stedet. Maden var perfekt ,vinen og ikke mindst de dejlige øl vi fik inden vi skulle spise var i orden .Derud over en dejlig morgen buffet og dejligt lille værelse til en enkelt overnatning. Per og Mie

Risposta di Nørre Vissing Kro
Nogle rigtig dejlige dage på Nørre…
Nogle rigtig dejlige dage på Nørre vissing Kro.
Var så heldig et få en smartboks. Vi fik overnatning med en 3 retters menu og valget faldt på Nørre Vissing kro. Et rigtigt fint sted, meget hyggelig indrettet kro med den hyggeligste restaurant holdt i meget fin stil og meget smagsfuldt indrettet. Fantastisk sidelopkale hvor morgenbuffeten blev serveret den efterfølgende morgen.
Startede med kaffe og kage om eftermiddagen, wow for en chokoladekage. Var så heldige at få plads midt i restauranten om aftenen lige foran pejsen. Hyggeligt. Sjældent har vi fået så lækker mad, yderst veltillavet med spændende kombinationer af årstidens garniture samt div. sjove tilsætninger såsom Sort flandern, knust mejs. Krofatter som også er kok stod i det åbne køkken og lavede mad i et dejligligt stille og rolig tempo uden råben af kollegaer, tjenere .. som man ellers ser andre steder. Desserten var en fryd for ganen og det mest interessante var nok karamellen til sorbeten som var krydret med Rosmarin...Nøøj det smagte godt.
Måske lidt ærgerligt at deres rigtig gode vinkort ikke tillod køb at enkelt glas vin udover husets vin medmindre man gik på vin menuen.
Næste morgen en overdådig morgen buffet hvor der bestemt ikke manglede noget... Skulle man endelig påpege noget var det at vi overnattet i annekset bagved kroen. Det er værelser som nok har set bedre dage, lidt kedeligt med det skal siges der var hvad der skulle være og der var pænt og rent. Så overvej at opgradere til de hyggelige værelser ovenpå kroen på 1. sal. Men alt i alt 5 stjerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️herfra og vi kommer gerne igen...

Risposta di Nørre Vissing Kro
Per og Tina fra Veng er lige kommet…
Per og Tina fra Veng er lige kommet hjem fra en fed gourmet oplevelse på kroen. Alt spillede, balance i retterne med det spanske tvist. To græske fyre gjorde det virkeligt godt og vi følte os værdsat som gæster og ikke mindst vildt godt betjent. Morten du kan være stolt af både maddesignet og udførelsen. Vi ses snart igen. 5 stjerner er næsten for lidt.

Risposta di Nørre Vissing Kro
En rigtig god oplevelse.Havde booket værelse med hund fra d 27…
Havde booket værelse med hund fra d 27 til d 29 oktober
Værelset var hyggeligt og rent, og en god seng at sove i.
Vi spiste morgenmad og aftensmad 2 gange. God morgenmadsbuffet og søde piger der betjente os, rigelig og god mad.
Aftensmaden var så god og der var rigeligt af den. Tjeneren var dygtig og sød med en god humor.
Alt foregik professionelt i hyggelige lokaler pæne og rene.
I der hele taget en rigtig god oplevelse som vi kun kan anbefale

Risposta di Nørre Vissing Kro
To dages ophold på kroen med helt…
To dages ophold på kroen med helt fantastisk gourmet mad og skønne vine der passede til maden.
Venlig og imødekommende personale så der kommer vi helt sikkert igen.

Risposta di Nørre Vissing Kro
Fremragende mad og tilhørende vin.
Fremragende mad og tilhørende vin.
Vi er 3 senior søskendepar, som hvert år siden år 2000 har tilbragt 2 dage med halvpension på en kro/et hotel i Danmark eller Nordtyskland. Vi har således et bredt erfaringsgrundlag. I år tilbragte vi i slutningen af august vores ophold på Nørre Vissing Kro. Ingen af os havde på forhånd noget kendskab til kroen, så forventningerne var afstemt derefter, men vi blev i høj grad glædeligt overrasket. Magen til positiv og imødekommende personale, kulinariske oplevelser i særklasse og tilhørende vine skal man lede længe efter. Værelserne er lidt spartanske med dårlig plads ved sengene, men prisen taget i betragtning fik vi i den grad værdi for pengene. Vi kan meget varmt anbefale Nørre Vissing Kro og takker meget for et super godt ophold

Risposta di Nørre Vissing Kro
Fik tapas fra Nørre vissing kro på…
Fik tapas fra Nørre vissing kro på SmukFest.
Aldrig har jeg oplevet så ringe et “måltid” mad.
Fem små anretninger, der kæmpede om at være mest usmagelige og mindst spanske. Dåse majs, frosne ærter og købe baguettes.
Medspisere var i chok.
Har I nogensinde smagt tapas??
Paté’en var ok.

Risposta di Nørre Vissing Kro
Gastronomisk oplevelse lidt ud over det sædvanlige
Vi boede på kroen i to nætter med spisning både morgen og aften.
En hyggelig kro med pæn restaurant og morgenmadsstue. Men det der virkelig gør stedet til en dejlig oplevelse er den mad og vin som serveres på kroen. Der er virkeligt tænkt over menyen, unghane og jysk gris når helt nye dimenssioner, så lækkert og mørt med skønt tilbehør. Og desserter så englene synger. Hertil vine der overrasker sanserne. Morgenmad med hjemmebagt brød, var ligeledes et hit. Samlet set en gastronomisk oplevelse lidt ud over det sædvanlige.

En dejlig oplevelse
Efter en hurtig indskydelse tog min mand og jeg en overnatning med en to retters middag. Jeg må sige at det var en dejlig oplevelse. Værelset vi fik var nydeligt og selve kroen er hyggelig og charmerende. Middagen var udsøgt med to virkelig velsmagende retter og morgenbuffen var stor og der manglede bestemt ikke noget.
Den bedste anbefaling herfra til Nr. Vissing Kro

Checket ud efter 10 min,, beskidt og dårlige Service
Spild af penge! For det første ligger kroen lige ud til vejen og det er på ingen måder hyggeligt, for det andet var der forfærdelig beskidt, både på et normalt værelse og på opgraderingen som vi fik gratis fordi vi klagede. Vi endte alligevel med at checke ud efter 10 min, fordi det var for ulækre omgivelser.

Maden
Lækker resturante, god betjening, osv, men ikke ok når man som gæst først får af vide at de har udsolgt af kalvekød.. ærgerligt når man ikke kan lide fisk, lam og krondyr.. men det var engod Tuborg classic..

Risposta di Nørre Vissing Kro
God service, dejlig mad og super value-for-money
Weekendophold fra lørdag til søndag i ok værelse. Veltillavet 6 retters menu, fint afstemt vinmenu samt venlig og overbevisende betjening.
Rigtig fin morgenmad, hvor kvalitet fremfor kvantitet klart var prioriteret. Dejligt!
Alt i alt en god oplevelse - den sidste stjerne får i for forholdet mellem pris og kvalitet, som er virkelig godt!

Risposta di Nørre Vissing Kro
Kan kun anbefale dette sted
Kan kun anbefale dette sted.
Maden: den bedste jeg har smagt længe
Betjening : utroligt imødekommende og venlig og hjælpsom
Værelse: fint og hyggeligt værelse med nyrenoveret bad.
Pris: fik en rigtig god oplevelse for pengene. Især maden var top klasse

Utrolig dårlig service
Dejlig velkomst med sød personale. Aftensmaden var utrolig velsmagende og igen høflige tjenere og vi nød aftenen men desværre kan man ikke sige det samme om morgenmaden for vi har aldrig oplevet noget der var ringere og vi kommer ellers mange forskellige steder. En ung pige stod med hele ansvaret alene og tydeligvis en opgave hun slet ikke var klædt på til. Vi ventede 20 minutter på brød. Rugbrød, æg, ost, pandekagedej og så videre kom aldrig på bordet selvom vi var der før kl 9 og morgenmaden først slutter kl 10.
Rigtig ærgerligt med sådan en oplevelse når det hele startede så godt for det er bestemt ikke et sted vi vil anbefale til nogen.